Skoči na vsebino

Se vam zdi normalno?

Orhideja

Recommended Posts

Debata ej..

Pred par dnevi sva se s partnerjem nekaj prepirala in mi navrže: Nič me ne pokličeš v službo.

Jaz pa: ja kaj ti pa naj rečem?

Sem se pol malo zamislila. No, kakšen telefonski klic bi lahko dobil..

Je pa kar se klicev tiče res on tisti, ki večkrat pokliče, ki mi pošlje kakšen verz po sms - u.

Se pravi resnično ON več naredi zato, da neguje ljubezen no...če smo že pri tem.

Da dopolnim...človek tretjino življenja prespi - vsaj jaz. Drugo tretjino sem v službi, zadnjo tretjino se lovim po stanovanju, delam na parceli, sem z otroci, pišem in čisto malo časa resnično preživim konkretno z njim.

Zdaj imam napad slabe vesti....še ta čas, ki bi ga lahko posvetila njemu....pišem po netu.....

Moram spremeniti nekaj....odnos do vsega...in ponovno ovrednotiti stvari.

Zato, dragi moj...lepo, da se vsaj ti spomniš name. To sicer bi zdaj že sodilo v ribico...bom napisala kar tja x:Xx

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Deli na socialnih omrežjih

:vragec: magari....

Tebe Bobnar bi človek moral rezat...na počivič.....(to je, da si človek počiva zraven x;)x x:Dx )

Ja, ja..se mi je zdelo, da boš prevod rabil.

Nastanek besede:(najprej)....sem izrekla jo jaz, enkrat v jezi svoji starejši hčeri - če bi ti kaj takega naredila(nekaj v zvezi s špricanjem) te bi narezala na počivič. Je pametno - tako kot ti zdaj - gledala in potem vprašala...Kaj pa je to počivič.......evo razlago:

To, da te narežem in vmes počivam in ponovno narežem.....hehe.....

In njena reakcija? Režala se kot velika....itak je vedela, da nič ne bi bilo iz tega.....zato nič bat.

Grozim pa lahko :palec: ..

Nataly-še meni se je stožilo :\: , ko sem čital tvoje priznanje, kje delaš napako x;)x, v odnosu do tvojega partnerja. Samo malo truda vložiš, kar se bo gotovo zelo obrestovalo! x:Dx .

• 1 year later...

Jah...midva sva se ob dnevih, ko se nisva videla, klicala ene 3krat na dan ( ta cas zdej zagonim na temle forumu, ker sem zacela bit tukaj, ko sva se razsla xDDx )....Pa velik mi je posiljal SMS-je, poklical me je za dobro jutro in lahko noc...Tko je bilo skoraj do konca...

Zdaj, ce me kak dan ni poklical, mi je bilo sicer cudno, tako kot njemu, ce ga jaz nisem...ampak pac potrebujes tudi dneve, ko si sam, s svojimi skrbmi in ne rabis druzbe....To se meni zdi cisto normalno.

Je pa zganjal ljubosumje, ko sem bila naprimer na kakem potovanju...v Berlin je naprimer neprestano klical...Ko sem bila pa v Belgiji, sem dobila pa velim smsjev na dan....

sicer sem malo zasla, ampak sele zdele dobro ugotavljam, koliko je bilo ljubosumja.... :xx!:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...