vanja 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Tjazy jaz jo imam preveč ! dobesedno, kar sploh ni zanimivo, vsaj meni ne ! Če je ne bi imela, bi imala vzrok za prepir-tako pa nič ! :xx!: LP! Ne bom jo več omenila ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 Debata ej.. Pred par dnevi sva se s partnerjem nekaj prepirala in mi navrže: Nič me ne pokličeš v službo.Jaz pa: ja kaj ti pa naj rečem? Sem se pol malo zamislila. No, kakšen telefonski klic bi lahko dobil..Je pa kar se klicev tiče res on tisti, ki večkrat pokliče, ki mi pošlje kakšen verz po sms - u. Se pravi resnično ON več naredi zato, da neguje ljubezen no...če smo že pri tem. Da dopolnim...človek tretjino življenja prespi - vsaj jaz. Drugo tretjino sem v službi, zadnjo tretjino se lovim po stanovanju, delam na parceli, sem z otroci, pišem in čisto malo časa resnično preživim konkretno z njim. Zdaj imam napad slabe vesti....še ta čas, ki bi ga lahko posvetila njemu....pišem po netu.....Moram spremeniti nekaj....odnos do vsega...in ponovno ovrednotiti stvari.Zato, dragi moj...lepo, da se vsaj ti spomniš name. To sicer bi zdaj že sodilo v ribico...bom napisala kar tja Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 magari.... Tebe Bobnar bi človek moral rezat...na počivič.....(to je, da si človek počiva zraven ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 Ja, ja..se mi je zdelo, da boš prevod rabil. Nastanek besede:(najprej)....sem izrekla jo jaz, enkrat v jezi svoji starejši hčeri - če bi ti kaj takega naredila(nekaj v zvezi s špricanjem) te bi narezala na počivič. Je pametno - tako kot ti zdaj - gledala in potem vprašala...Kaj pa je to počivič.......evo razlago:To, da te narežem in vmes počivam in ponovno narežem.....hehe.....In njena reakcija? Režala se kot velika....itak je vedela, da nič ne bi bilo iz tega.....zato nič bat. Grozim pa lahko .. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 Grozim pa lahko .. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 I stopped calling her when my phone bill went up to 15.000 SIT, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mmaxx 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Nataly-še meni se je stožilo :\: , ko sem čital tvoje priznanje, kje delaš napako , v odnosu do tvojega partnerja. Samo malo truda vložiš, kar se bo gotovo zelo obrestovalo! . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 vseje normalno, za kar se človek počuti zdravega Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Jah...midva sva se ob dnevih, ko se nisva videla, klicala ene 3krat na dan ( ta cas zdej zagonim na temle forumu, ker sem zacela bit tukaj, ko sva se razsla )....Pa velik mi je posiljal SMS-je, poklical me je za dobro jutro in lahko noc...Tko je bilo skoraj do konca...Zdaj, ce me kak dan ni poklical, mi je bilo sicer cudno, tako kot njemu, ce ga jaz nisem...ampak pac potrebujes tudi dneve, ko si sam, s svojimi skrbmi in ne rabis druzbe....To se meni zdi cisto normalno.Je pa zganjal ljubosumje, ko sem bila naprimer na kakem potovanju...v Berlin je naprimer neprestano klical...Ko sem bila pa v Belgiji, sem dobila pa velim smsjev na dan....sicer sem malo zasla, ampak sele zdele dobro ugotavljam, koliko je bilo ljubosumja.... :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 ampak sele zdele dobro ugotavljam, koliko je bilo ljubosumja.... :xx!:ljubosumje-hudičevo seme Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 ljubosumje-hudičevo seme Mal je z v redu ce ga je...ampak nekje je meja... :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 S 1. majem so meje padle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Pa se zmer je treba osebno pokazat :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Meni ne, je prestara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 al si ti prestar Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.