Skoči na vsebino

Naključni dogodek

Orhideja

Recommended Posts

Lep pozdravček!

Omenit vam moram en dogodek, ki se mi je zgodil lani februarja. Prišla sem ravno na fakulteto in zagledala sem enega fanta (bil je obritoglavec in glede na to, da sem nora na obritoglavce sem ga opazila), ampak enostavno sem šla mimo njega. Kasneje sem ga še enkrat videla. No, v tretje gre rado in ta fant je prodajal neke slovarje in je prišel kar v razred, saj sem bila sama. On je začel kar blodit o slovarjih, če me zanimajo in če bi jih kupila, ampak kasneje je imel taka jajca, da mi je priznal, da sem mu bila takoj všeč in da ko sem šla mimo, da je začutil full neko pozitivno energijo. No, in tukaj me zanima. Je možno, da človek čuti energijo drugih? Ali se je zgolj zlagal, da bi naredil name dober vtis? Sam mi je razložil, da takoj čuti kakšna je oseba in da jaz sem izredno pozitivna. To se sprašujem že eno leto, sedaj pa bi rada s tem razčistila. Hvala vsem!

Deli na socialnih omrežjih

Orhideja.. x:px x:px

Kako bi zacel.. x:px x:px

Ce si kje prebrala, da je potrebno najprej ljubit sebe... si mogoce to malo narobe razumela.. To ne pomeni, da sebe seksulano obcodujes, ampak da se ljubis, bolj na etericnem nivoju.

In ja.. da se cutit energije drugih.. samo to tebe sploh ne zanima.. v tem trenutku.. Upam, da te kdaj bo.

Tisti tip, je cutil energije v svojih jajcih.. tej energiji se rece strast, ki je prej unicujoca kot koristna. Fantje pac vemo, kaj je treba reci zenski, ki je sama sebi vsec, da "PADE".. Tudi finta duhovnosti in energije je dobra. Celo zelo dobra, ker ko punca vidi, da se tip ne zanima samo za pivo, nogomet in formule.. ampak, da je celo ze slisal za pozitivne energije, ki pa jih povrhu vsega po nekaj sekundah cuti na tebi.. vec ni dileme.. To je tvoj "guru",ki se mu lahko prepustis v vseh njegovih in tvojih taksnih in drugacnih energijah.

Orhideja.. si morda ze slisala, da je najbolje sprasevati, takrat, ko nimas vec nobenega vprasanja. Le takrat bos zmozna slisat kaksen odgovor in morda za trenutek pozabila nase...

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy

Tisti tip, je cutil energije v svojih jajcih.. tej energiji se rece strast, ki je prej unicujoca kot koristna. Fantje pac vemo, kaj je treba reci zenski, ki je sama sebi vsec, da "PADE"..

Hehehehe ... x:Dx x:Dx

točno tako Tjazy... se strinjam s teboj, čeprav nisem ded'c .. x:Dx

Mislim, ej, kakšni odgovori ? :xx!: Fuj vas bodi !

Kje pa je kaj vaša energija ?

Sicer pa lahko vse napišete, ker vse gre na ekran, lahko pa, da sta tudi čisto mimogrede čutila energijo in povezanost,

sicer pa Orhideja teh tem je v duhovni rasti polno !

LP!

Tako kot cutimo, ko gremo mimo nekoga, da nas na nek nacin odbija.... pa ceprav ga sploh ne poznamo... tako lahko cutimo do drugega neko privlacnost... seveda je lahko tudi seksualna... pa pravzaprav to sploh ni pomembno... glavno je, da zacnemo opazovati svoje obcutke do ljudi (drugega spola ali pa istega) in sele takrat, ko cutimo in se zavedamo teh energij.... jih tudi lahko razdelamo....

Koncno je pri obcutkih takih in drugacnih energij izredno pomembna obcutljivost nanje... sicer ne med pozitvnimi in negativnimi, pac pa med razlicnimi pozitivnimi in razlicnimi negativnimi....

Tudi to, ko ti je nekdo seksualno privlacen .... je opozorilo, da si sposoben cutiti energijo (pa saj jo itak vsi, le da eni tega ne verjamejo, drugi pa)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...