El Nino 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 Pozdravljeni vsi, me dolgo ni blo, ampak to še ne pomeni, da me ni... Nekak zanimivo se mi je zdelo vse skupaj, ob zadnjem luninem mrku, dogodki v mojem življenju povezani s tem,... mrk je bil sicer dokaj dolgočasen, zgodil se je zjutraj... ravno dovolj zgodaj da sem se po naravni poti zbudil in ga videl, nja kul, se mi je zdel, ampak mene je zanimalo kaj se bo zgodilo v petek, potem pa sem jih dobil, Moja zadnja prijateljica ženskega spola je odšla, tako da mi je ostal le še en prijatelj, od tistih najbližjih, nekak čutim kot bi tale mrk prebudil v meni najslabše in najboljše, razklal me je na pol v duhovnem smislu, na eni strani moja ovnovsko bikovska stran (v mrku zastopana s soncem v biku), na drugi strani moja tehtnično škorpijonska stran (zastopa luna).... Hm, čeprav sem se tak že rodil, me polne lune še vedno presenetijo, največ pomembnih stvari se mi je zgodilo na polno luno, dobre in slabe stvari to, če takole pogledam na tole zadnjo ne morem sodit, saj je bila najboljša ni najslabša, izgubil sem najboljšo prijateljico, dobil sem najboljše možno v šoli, (zvišal oceno kjer sploh ni bilo možnosti da bi jo lahko zvišal, pa je rekla profesorca da dosti sodelujem, da obvladam ustno, me vprašala, jasno sem obvladal...) bitter sweet občutek, me daje hja, da ne omenim tega da sem spet zamenjal glasbo, (David Gray), moč vsega skupaj sem še najbolj opazil ko sem igral kitaro, potem popoldne po luninem mrku, bilo je čudovito, kot bi jo igral zadnjič, sedaj razmišljam o petku, "i lived like there's no tomorrow" vse skupaj me še vedno čudi, kaj je na mrku toliko drugačnega kot na polni luni, so morda krivi tranziti, sonce in luna sta prečkala cel kup mojih arabskih točk, in mars, merkur, heh prav zanimiva se mi zdi pa ta moč trenutka, napetost, ki bi jo lahko z nožem rezal, energičnost, nekaj novega, heh čutim da ne bom več nikoli enak.... naj bo to opis, stanja, ma kdo kako idejo zakaj je bil ta mrk tako poseben, saj so bili že drugi pa nisem nobenega tako doživljal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 pr men ni tolko zaudarjau˝ morda prejle ,ko se je debelil ..... ampak preloma nism zaznau, kej mauga le preko novih os. srečanjih NINO, ZAKAJ BI JEMU SAM ENE VRSTE friendov , MEJ KEJ VEDNO REZERVO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. maj 2003 Prijavi Deli 18. maj 2003 El Nino, ne sekiraj se zarad' prijateljstva. Folka boš še pa še srečal. Jaz imam mogoče edinega najboljšega prijatelja v življenju, mlajšega brata. Srečuješ dobre in slabe ljudi. Na primer pri meni se je zgodilo dostikrat, da sem moral biti t.i. taxist, ker nobeden od prjatlov ni hotel voziti ob petkih zvečer. Z njimi sem šel ven, samo ko so rabili da jih nekdo fura. Zdaj ko se ne družim več z njimi, pa se sprašujejo kaj je narobe, zakaj sem jezen, kratko malo obremenjujejo se s tako bedastimi in banalnimi stvarmi. Prav zaradi banalnosti se ne družim z njimi. Nobene zamere ali jeze, najbrž jim to ne gre v glavo, še naprej se pogovarjam z njimi, s kakšnimi hodim v hribe, se smejemo skupaj, vendar zvečer nočem biti z njimi, ker se prelevijo v malomeščanske sebičneže. Naj kar bodo frajerji brez taxija. Saj ga itak ne rabijo zvečer . Kar se tiče lune uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Joj ne vprašaj, mene je menda mrk držal, ali tudi polna luna, pojma nimam, samo vem , da, če sem slučajno usta odprla je ven bruhal ogenj. Kriza, kakšna volja ! Pa me je hvala bogu spustilo. Stari prijatelji včasih odidejo, ugotoviš, da nimate več toliko skupnega, pridejo novi, sveži, skupne točke....življenje, vrteče kolo, enkrat si na vrhu drugič na dnu.... LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Bila je in je se vedno cista kriza. Volja na dnu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Saj te bo spustila, brez skrbi , samo malo še, mogoče te še samo mrkov rep drži ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Pri meni je tako, se ne zdiram na nikogar in skusam kar drzat dobro voljo. Ampak kot da sem ventil vsakemu, ki mi te dni prekriza pot. Najbolje bi bilo, da bi nekam odpotovala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Jaz pa sem kar tiho dokler me pustijo na miru, samo mrko gledam, ko bi me le takrat pustili v moji slabi volji, bolje bi bilo za njih. Pol pa verjamem, da ti je hudo, ker si tarča, ni fajn ! Važno je, da si ti O.K. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Uffff Mene je tale mrk tok strgou,da mi ni blo nč jasn .Najbrž še toliko bolj,ker sem Bik -asc. Škorpijon .Sem kar zalagala in zgubljala razne predmete...Moji frendi so bli tud zblojeni.Smo kr neki jecljali in sploh nismo mogli izrazit in povedat enga stavka normalno,pol mi je blo pa tega dost.Šli smo na en fenomenomalističen hribček na polno luno spit en Whisky in smo spremenili tole čudno lunino razpoloženje v en velik ŽUUUUUUUUUR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2003 heh tole je pa feedback, en dan me ni pa osem odgovorov, uau, hm če človek tko pogleda, največ sem zvedel spodaj, bik, asc scorpio, zelo podobno meni, in tudi podobno doživljaš hm torej le je nekaj na tem, heh sicer pa sem danes v šoli preveril, sošolec je bil na "berglah", hehe, he got a fair share of the moon.... hm ah bo že, take situacije ponavadi sprejemam kot neki nauk, priložnost, se nekaj naučim, da bom naslednjič boljši prijatelj, da bom ob naslednjem mrku bol pripravljen (založil se bom z dobro glasbo tako pozitivno) prebral kako dobro knjigo veliko meditiral, ne pa tako kot zdejle, ko me je čist sesulo, hm ma pa stvar svojo pozitivno stran, spet sem začel delat pozdrave soncu.... kar tako spontano zjutraj,..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 hihi pr men tale mrk ochitno ena prelomnca yeah Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Aakhut...mal zamujaš...mrk je bil v noči s četrtka na petek... Sicer pa je tale mrk bolj deloval na vodna znamenja...pomen, da je spremembo (pozitivno)... ...uni tvoji škorpjonki... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Na Bike in Sco je tole delovalo se posebej mocno.Nic cudnega, SmartyM - ce ti je tole ruzhilo (mrk) prakticno na tvojem soncu (saj imas danes rojstni dan) in morda tudi Ascendentu (odvisno od stopinj). To JE mocno..A nismo ze zadnjic nekje o tem? El Nino, glavno da si spet tukaj. Kot vidim, ze vse ves (ker ne dobivam vec tvojioh vprasanj na mail). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Ja Marša je bil "hud" tale mrk,ampak si morš tko naredit,da ti je čim bolš ne glede na to kako te butajo planetki in lunice.Think pink Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Ja Marša je bil "hud" tale mrk,ampak si morš tko naredit,da ti je čim bolš ne glede na to kako te butajo planetki in lunice.Think pink Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Imela sem fantastični mrkov petek....Zdej , ko vem, da smo bili škorpijončki na udaru ( moj asc.)... Sicer sem zemeljsko znamenje... Dogajalo se vse v pozitivni smeri in razganjalo me je neumnosti in dobrega počutja... Vsi so uživali v moji družbi, .... deževali sms.. Skratka bil je dan in pol....Če bi te poznala bi ti poslala same pozitivne vibracije.... pa cmokca za rojstni dan..... Sicer pa bo konec meseca sončev mrk? x!x Kaj obeta? Jaz grem na morje uživat.... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Hojla Trixi Me veseli,da si se imela fino za lunin mrk ,pa hvala za cmokca za rojstni dan Za sončev mrk pa...pustmo se presenetit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Tudi zame je bil tale mrk "hud", si ga bom zapomnila za vedno. Ko sem v petek zjutraj okrog 5 prisla domov iz party-a sem se spomnila na mrk. Preden je odsla kolegica spat sem ji rekla, da me zanima kaj bo prinesel tale mrk. Sva potem skupaj ugotovili, da se pac pustiva presenetiti....Je bilo do popoldneva se vse cool, ful energije, s fantom sva se pobotala prejsni vecer (sva se sla ene cudne igice cel teden), skratka vse OK.Bolj ko se je blizal vecer, vec napetosti sem cutila....miljon cudnih prebliskov v glavi, nezaupanja, negotovosti....Samo en mal cuden tel. pogovor je bil dovolj, da mi je bilo enostavno dovolj vsega. Sem pustila fanta; uporabla tocno tiste besede, za katere sem vedela, da ga bodo prizadele. Kot bi tale mrk iz mene izvabil tisto najslabse, vse tisto kar ne maram.Se je tudi v meni nekaj zlomilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2003 Heh saj najbrž je že kdo rekel tole, ampak ej marša tam na tvoji slikci pa zgledaš kot en policaj, dvignjen kazalec, kot pazi če boš uganjal neumnosti na mojem forumu jih dobiš... hehe sam to, mislim ful paše slikca glede na to da si admin... About mrk, hja meni je sreča na nek način presahnila, na nek drug način pa se mi je povečala, mislim, na isti dan me pusti prijateljica (fear not, spet komunicirava po ustaljenih kanalih, bova kamlu spet skupaj, samo da se je tale mrk razkadil), hkrati pa so mi vsi učitelji hoteli nekaj navzgor zaključevat, mislim tudi taki primerki, čista 2 postane čista tri, ... no hja seveda bil je mrk, in sem zavrnil razrednika ko mi je hotel tri "uredit", češ da ne rabim, in da ni fer, ker si marsikdo zasluži tri, v normalnih pogojih tega nebi naredil, sprejel bi tri jo zbasal v spričevalo in pozabil, na zadevo, tale mrkec pa je deloval name, tudi na moralnem področju, hm ampak tole je mimo, sreča v šoli je pošla, (ponavadi se blazno zabavam, sedaj pa je dolgčas ko so samo še priprave na maturo), nekako čudni so tile mrki, ampak dobri, vsako stvar je treba vsake toliko časa malo premešat, vesolje rabi veliki pok, ljudje kakšen mrk, kocko je treba ponovno vreči, če me razumete... (hm zgleda da bom sedaj bolj redno obiskoval lunin mrk khm lunin net, ) adj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Leto 1974 +- v krizi te dne, eko primer zaeklipsane punce: http://puck.dhs.org/quaoar/eclipses/1974 text je na newsgroupu (odpre se sam) 1974.... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 2. junij 2003 Prijavi Deli 2. junij 2003 Jaz se oziram predvsem na sanje. In lahko povem, da sem imela par dni pred mrkom moraste sanje. Ne vem, ali zgolj zato, ker se je pripravljalo na prazno luno ali ker se je pripravljalo na mrk, v galvnem imela sem morate sanje. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moodymoon 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 zgleda, da je mrk res predvsem vplival na vodna znamenja, kolikor sem tud jaz opazila... jaz (rakica z luno v škorp) sem tud sanjala kot nora, ful enih različnih sanj, par dni je trajalo (no, če pomislim, se mi divje sanja že od malega :xx!: ), vsako noč par norih zgodb, mal strašnih in grozljivih... pa prepir s fantom (kozorog z asc v biku)... ampak sva se kar fajn 'spucala', si vse povedala. bil je en boljših, konstruktivnih prepirov. pa moj stari kolega (riba), se je javil po dolgem času in sem se šele zdaj zavedala kako mi je manjkal najin stik... tud ful enih sms-ov, klicev...prijateljica škorpijonka je ta teden tud čisto v podnu, + telesna poškodba... druga frendica ribica tudi zelo zmedena in depresivna glede ljubezni, kaj pa...moja mati (luna v raku) kar naenkrat nekaj bolna, čudni simptomi...tašča (rakica) pa v soboto zjutraj doživi histerični napad... Citiraj Put the talent into your work… And save the genius for living your life. (O. Wilde) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2003 hja res zanimivo, pač luna v škorpijonu je že sama po sebi huda, pa da še mal mrkne ehjej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 (popravljeno) V ponedeljek 17. oktobra 2005 bomo imeli parcialen Lunin mrk ob 12:02 na 24,13 tehnice, Luna bo pa takrat na 24,13 v ovnu, torej v tem mesecu na sporedu dva mrka, en Sončni in ta Lunin, prvi v tehtnici, drugi v ovnu Popravljeno 28. september 2005 -> borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 a ni nekam mrkovsko to leto? so mrki zmer tako pogosti? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.