Pujsita 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Sam da še mi ne mrknemo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 pujsa, mi pa ne bomo x!x .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ni nekam mrkovsko to leto? so mrki zmer tako pogosti?Niti ne Amis, saj če gledaš je vsako leto tako...2 x 2, leta 2002 smo imeli malo privilegija ( 3 x sončni in 2 x lunin ).... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ja...pa še taki privilegiji.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 A se ne spomniš zadnjega mrka aprila, ki se ti je zgodil v 9 hiši, naslov teme predlaga podoživljanje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 podoživljanje aprila????? čak, se moram spomnit, kaj se je takrat dogajalo...ziher kšn kažin.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 o cel kažin, spet sedma na udaru :xx!: a nimam dost letos vsega sranja!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 (popravljeno) <{POST_SNAPBACK}>o cel kažin, spet sedma na udaru :xx!: a nimam dost letos vsega sranja!!!!!!!!!!! Če se prav spomnim tvoje karte Selene, bo pa sedaj Sončni mrk v prvi hiši, Lunin pa v osmi, kot večinskim AC devicam pri soncu, nasplošno res velja za partnerstva, ki že deluje, saj ima največji vpliv pet dni prej in pet dni pozneje, pa še pozneje tudi.....lep pozdrav, B. Popravljeno 28. september 2005 -> borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če se prav spomnim tvoje karte Selene, bo pa sedaj Sončni mrk v prvi hiši, Lunin pa v osmi, kot večinskim AC devicam pri soncu, nasplošno res velja za partnerstva, ki že deluje, saj ima največji vpliv pet dni prej in pet dni pozneje, pa še pozneje tudi.....lep pozdrav, B. mislim da je pri meni kar še v 7. hiši... DIana, na Astro.com sem preverila jaz, ker nimam še v spominu in v predstavi kje kako... drugače pa lahko tudi na Luninem netu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>V ponedeljek 17. oktobra 2005 bomo imeli parcialen Lunin mrk ob 12:02 na 24,13 tehnice, Luna bo pa takrat na 24,13 v ovnu, torej v tem mesecu na sporedu dva mrka, en Sončni in ta Lunin, oba pa v tehtnici. Diana pojma nimam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 a se ti lahko pridružim... vsega mam pol kufer Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako to, da imas ti lunin in soncni mrk v razlicnih hisah, ce bosta oba v tehtnici? Se opravičujem, ker sem gledal pri luninem mrku položaj sonca, Luna bo ob mrku na 24 ovna, torej 180 st. kontra, hvala, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Boris, kako vem kje "imam mrk"? Poglej kam ti pride 24,13 st. ovna v karti(v katero hišo?), tam je to Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.