Skoči na vsebino

Kaj vas najbolj moti pri sebi

astra

Recommended Posts

Nisem napisala, kaj nam je najbolj všeč...ker bi bili seznami predolgi... x;)x

Kaj nas najbolj moti pri sebi? Kaj bi želeli spremeniti?

Men gre na živce, da sem obupno neredoljubna.Všeč mi je pospravljeno stanovanje...avto kot iz škatlice... x^x

Men nikakor ne uspeva, čeprav si vedno znova obljubim..zdaj pa bo drugače... xrolleyesx

Ja, pa jezi me moje prelaganje obveznosti...na jutri... :xx!:

Npr. sem dobila napotnico za pregled krvi...ko sem končno šla v laboratorij...sem imela napotnico staro DVA meseca...

xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

:palec:

Dbest tema! x^x

Ceprav - ne pricakuj prevec, Astra! x:Dx x:o)x

nekoc smo imeli temo 'Negativne lastnosti' - pa se je nekako izkazalo, da jih skorajda nimamo oz. jih imam nekako samo jaz... :eek: x:Dx

Kaj me moti?

Lastnosti: nepotrpezljivost, nagnjenje k jezi, muhavost

Videz: da nimam bokov in ne ravno raven nos. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Astra, problem je v velikih egotih. x;)x Samo nochejo priznat, to je vse. x:px

Jaz osebno v svoji neredoljubnosti prav uživam, čeprav je precejkrat nepraklično, ko potrebujem kaj "na hitrco". No, pa ko se praha dovolj nabere v sobi, si jo tudi pošteno sčistim. Nasprotno pa sem zelo pedanten in natančen glede posode, jedilnega pribora in kuhinje (zelo mučno je živeti z mojimi starši :V: ),kopalnice,stranišča in osebne higiene.

No, najbolj me motita nestrpnost in vzkipljivost (vendar to dobro skrivam, zato me okolica ocenjuje drugače x:Dx ) . Eee, pa še kaj bi se našlo. Ja, prelaganje obveznosti tudi. Pa zapravljanje ... joooojjj .... x:Dx

Pri videzu pa me nič ne moti. x;)x

x;)x Pri samemu sebi me najbolj moti, da sem venomer nejevoljen :\:, vsako delo mi je odveč (ko ga opravim, sem pa vesel) x:Dx , preveč redoljuben (včasih že prav pikolovski) xcivx, ni mi všeč, da ne maram "gužve", pa naj si bo kjerkoli, če kje naletim nanjo se raje umaknem ali se vrnem kasneje x:Dx, pa še kaj bi se našlo, bom raje končal, ker boste rekli, kakšen

zakompliciran "tip". :palec:

Bog z vami, :vragec: pa za vami!

Lastnosti: nepotrpezljivost (vse mora biti narejeno takoj), prevelika custvenost in naivnost (prevec zaupam ljudem, ki tega ne znajo cenit)

Videz: pomoje ni ene stvari ki bi mi bila na sebi vsec, in se kot taka tudi ne maram... :o|o:

To the living we owe respect.

But to the dead we owe only the truth.

Marsa...saj nisem pričakovala...če bi napisala naše najboljše lastnosti...bi se vsi razpisali... x;)x

Astra

Saj... x;)x

ja ja, saj so tudi pri negativnih nekako bile: preobcutljivost ipd...

Pravzaprav je bilo pri nekaterih najbolj motece skoraj to, da so tako kul.... x:o)x

(*aja - sem opazila, da so bili nekateri posti izbrisani naknadno, mjislim, da tudi v tisti temi, tako da ne vem vec, koliko je sploh odgovorov in kaksni so - vem pa, da se mi je hecno zdelo, ko sem brala tiste 'negativne lastnosti' tam). x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem v zadnjem času v enem takem "čudnem, otopelem" stanju, čeprav sem po naravi v osnovi strašen optimist. Zadnje čase pa me preveva pesimizem. Ne bi razlagala, imam pač konkretne razloge ... Ampak, vse to je pripeljalo do mojih nelepih lastnosti.. vzkipljivost, cinizem, sarkastičnost.. Te "lastnosti" ima sicer vsak človek v sebi , kdaj pa izbruhnejo je pa druga stvar. Pri sebi vse to opažam že nekaj let.

Ne prenesem krivic, hinavcev, ljudi, ki drugim "lezejo v rit"... rada rečem bobu..bob.. In jih včasih "kasiram" ..in to hudo.. Torej, moja vzkipljivost.. kako jo krotiti ? No, ja.. večinoma mi uspeva, vedno pa ne.. Potem si pa rečem .." a se nisi mogla skulirat ??!!".. Ampak, jaz si dam duška, si spucam glavo.. Drugi mi pa rečejo.. "eh, ne znaš biti diplomat.."

Ne sekiram se nad redoljubnostjo, nepospravljenostjo stanovanja, okolice... Glava me ne boli , če ostane posoda za drugi dan, če je avto umazan, če se hodi s čevlji.. Uf, še pa še.. A sem zato mogoče nemarna ? Ne. Samo , drugim stvarem dajem prednost.

Ne prenesem divje vožnje z avtomobili(sem kar alergična) , ne prenesem rave muzike, metalcev..

Slaba lastnost? Mogoče sem preveč neposredna in včasih pozabim, da vsi ne razumejo mojega obnašanja in izpadem x?x Še sama ne vem, mene ta lastnost niti ne moti..

Pa me v osnovi niti ne moti ta moja lastnost. Včasih sem sicer malo jezna in si rečem, le zakaj nisem drugačna. Potlej si pa rečem, le zakaj. Saj sem čist fejst , sebi sem všeč(to pomeni, da sem imam kar rada).., nikomur nič nočem.. pa tudi videz je kar u reduuuu.. čeprav so me nekoč, na daljavo(ne da bi me videli, ocenili za skoraj 1,80m visoko, rdečelaso, nabito babo.. opis je bil tak kot bi bila gestapo varnostnica v taborišču med II SV.. haha , sem se režala .. kakšna zmota..

Torej..?

Ne znam prav uveljavljati svoje volje, ampak se vedno prilagajam drugim. :sori:

To me pa res že moti!!! x!x x!x x!x

Pa ko enkrat pokažem prst in vsem naokrog pomagam, me itak zgrabijo se za vrat, ne samo za celo roko. Zgleda, da mam en cuden dan danes...

:xx!:

Sem pa se neorganizirana, neredoljubna, moje pospravljanje je na psu... .

Potem pa imam kampanjske akcije tega ali onega, namesto, da bi vse pocasi, vsak dan malo. Velja za sluzbo, dom, za vse zadeve.

Pa da ne govorim o mojem (pre)dolgem jeziku. Pri tem ne mislim na opravljanje, ampak na preveliko neposrednost.

Pa tega nimajo vsi radi, temvec, ravno obratno, je boljse rozce sadit.

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

najbolj moteče

hmmm

ne vem,

morda to, kar je

obelodanil že Kljuka

v naslovu ene druge teme x:Dx

pa prevelika potrpežljivost in mirnost

potem pa naenkrat prevelika revolucionarnost

pa včasih prevelik optimizem oz. rožnata očala

kar moti me, kadar se ljudje trudijo

videti negativno in se sekirat

ko pa je svet tako lep

enkraten planet,

sploh ko piha Veter

in z njim

:inocent: :vio: x:Xx Vila Vetra

Nikoli ne podcenjuj moč vetra

in moč strasti...!

moti me:

- lenoba..... nikakor se ne morem spraviti na fitnes..... ze celo leto se pripravljam, da bom sla... pa do danes se nisem videla, kako od znotraj izgleda x:Dx

- nestrpnost.... kadar se zapicim v doloceno stvar..... tezko cakam, da sama pride x:Ix

- pa se kaj bi se naslo.... samo bi morala kar malce po sivih celicah pobrskat.... razlog??? ne vem verjetno je ta, da sem v zadovoljna z vsakim trenutkom posebej xsrcx

Gledanje na uro...sej je še dost cajta...da pospravim...a se to šteje kot lenoba.... xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Mene pa najbolj mot moja nepotrpezljivos, pa to da se pustim sprovocirat. Pa vcasih kej recem, samo zato ker me sprovocirajo. Pol mi je pa žal :sori:

No zdej saj znam rect sorry.....sam vcasih ne pomaga.

Guest sanjalica

Pri sebi?

Da preveč močno čutim

Da sem hitro žalostna in užaljena

Zunanjost je pa tako nepomembna...takšna kot sem, sem jaz - JAZ....

U ja, Astra, se strinjam, sploh ne pricakujem od bliznjih da me ranijo... Da ce bom jest do njih dobra, do bodo tudi oni do mene... :o|o:

To the living we owe respect.

But to the dead we owe only the truth.

Sem idealen

Vsake toliko časa mi kdo pokaže na kakšno lastnost, ki mu ni všeč.

Nato sem nezadovoljen, da sem to sploh slišal

nato sem spet idealen.

Ha ha

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Guest sanjalica

Bravo Vojko. x:)x

Res...to je to!

Ko nas kdo opozori na kakšno našo .... hibico (saj hib nimamo!) potem... postanemo :V: (težko sprejemat kritiko) ampak hvala Bogu, človekova lastnost je POZABLJANJE....pozabimo, in spet smo taki kot prej...

x:Dx

Pomanjkanje samodiscipline. Grrrr! :angry: Če bi imela samodisciplino, bi bila ena najboljših študentk v letniku, napredovala pri borilni veščini 3x hitreje, imela vedno pospravljeno sobo, urejen videz, da ne govorim o tem kakšne napredke bi lahko dosegla pri čarovništvu (določene stvari moraš vadit in vadit in se z njimi ukvarjat...).

Neorganiziranost. Vedno pozabljam razne domače naloge, roke za oddajo seminarskih in raznih referatov, ne najdem ene stvari med svojimi papirji, zgubljam pomembne telefonske in naslove...you get the picture.

Všeč mi je, če drugi dobro o meni mislijo. In kadar imam občutek, da me imajo za 'boljšo' kot v resnici sem, bom naredila marsikaj, da bi ohranila pozitivno podobo, ki jo imajo o meni, pa četudi igram potem kako vlogo, ki mi ravno najbolj ne paše.

hmm, a še kaj? ne :P pa saj je že to dovolj!

Hvala Sanjalica

Sem ti že prej hotel napisat, da bi rad bil jaz tisti na IRCu, ki je bil ves čas s teboj......

Ker te čutim, da si kul....

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...