Skoči na vsebino

Kaj vas najbolj moti pri sebi

astra

Recommended Posts

Nisem napisala, kaj nam je najbolj všeč...ker bi bili seznami predolgi... x;)x

Kaj nas najbolj moti pri sebi? Kaj bi želeli spremeniti?

Men gre na živce, da sem obupno neredoljubna.Všeč mi je pospravljeno stanovanje...avto kot iz škatlice... x^x

Men nikakor ne uspeva, čeprav si vedno znova obljubim..zdaj pa bo drugače... xrolleyesx

Ja, pa jezi me moje prelaganje obveznosti...na jutri... :xx!:

Npr. sem dobila napotnico za pregled krvi...ko sem končno šla v laboratorij...sem imela napotnico staro DVA meseca...

xrolleyesx

Astra

mam predolgega in prepočasnega,,,

Deli na socialnih omrežjih

Prav neverjetno neredoljuben sem. Ko pride čas za računovodsko zaključevanje poslovanja prejšnjega meseca, je zato to zame prav neverjeten napor - vsak račun leži drugje; preden vse najdem (pa včasih sploh ne), gre ful časa in živcev.

Dost mam!!!!!!!

Zdj bom pa temeljito pospravil brlog in vse papirje od firme odlagal na eno mesto.

šlamparija.com

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Prav neverjetno neredoljuben sem. Ko pride čas za računovodsko zaključevanje poslovanja prejšnjega meseca, je zato to zame prav neverjeten napor - vsak račun leži drugje; preden vse najdem (pa včasih sploh ne), gre ful časa in živcev.

Dost mam!!!!!!!

Zdj bom pa temeljito pospravil brlog in vse papirje od firme odlagal na eno mesto.

šlamparija.com

lalala

ma, to me totalno spominja na mojega fotra.. nima blage veze kje ima kakšen račun (sploh one ko je treba plačat x:Dx x:Dx ), nima pojma kje je štempiljka od firme, nima pojma kje je telefon od onega človeka, ki si ga je on zapisal, nima pojma kok ima davčno, nima pojma kok ima številko faksa. za popizdit!!!

res pa res mojster na terenu - kar se tiče zidarije, izkopov, branja zidarskih načtov (kjer jaz komod zajebem)

sicer pa sem po novem direktorica njegove firme (žal sem na koncu ostala samo jaz, čeprav sem se upirala z vsemi štirimi), tak da ce se ne bo poboljšal, mu lahko celo dam odpoved - 97. člen Pravilnika o delovnih razmerjih. x:Dx

http://waltm.net/mermaid.gif

Guest eufgenija
x:Ix mene najbl mot pr seb ker mam vlke juske :C: in usi jih buljo, kot da soedin na men kr je ya posexit uredno. jer ja stvarno jedino sta oljim su moji otroc, koji su svi sta me ne volje. x:Dx x:Dx x:Dx

zleda, da nosko x:o)x RES danes celi dan pospravlja brlog, ker ga nič ni videt.. x:o)x

Nisem glih, sem se okol klatil.

Drgač je pa pr men mal drgač, kt pr tvojmu fotru - račune, k mam za plačat, takoj plačam, sam pol jih založim, da pogosto ne gredo v stroške. Dostkrat najdem kje kak par mescov star račun, ki sem ga poravnal, potem pa ne knjižil. In na ta način s svojo šlamparijo futram državo :xx!:, k me pol pač bl obdavč.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 3 weeks later...

Kaj me moti pri sebi.....nič xDDx včasih da se obremenjujem s problemi drugih, ker drugi se itak z mojimi ne x:o)x

Kaj da včasih ne šmajznem koga okoli ušes.....ker je res potreben x:Dx ker tega ne naredim, me potem pa boli želodec. x:Dx

Da sem malo lena x:o)x ....ampak to je bolj problem tretje čakre....pa bolečin v želodcu. x:Dx

Drugače mi pa itak nič ne manjka, vse imam kar mi nudi vesolje.... x:Dx x:o)x :P

xsrcx

• 3 years later...

tak seznam, da mu ni videti konca...

telesno od oči, kože, zob, telesne mase, fuč kolen, fuč prebavil, do osebnostnih lastnosti- zadrgnjenosti, dolge lajtnge, naivnosti, zidanja gradov v oblakih, nesproščenosti, načina govora, slabe empatičnosti, nizke samopodobe in slabega samospoštovanja, slabega spomina, lenobe, nevztrajnosti, polovičarstva, nizke sposobnosti koncentracije in pozornosti...

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

za ravnotezje xg:Dx

aja, dobro, da si me spomnil, tudi ravnotežja nimam več dobrega...zaradi opustitve športanja in nepravilno oblikovanih stopal :sori: x:o)x

potrebujem malo nežnosti... x:px

trenutno me ne moti prav ničesar, razen, da sem v teh mesecih faksa izgubil malo svoje seksi atletske postavce :sori: x:o)x

uau, a to sem napisal skoraj 4 leta nazaj? :eek:

res je šlo s postavo in tudi počutjem navzdol...sledile poškodbe, slaba rehabilitacija (koleno) posledično manj športa...

se pa pobiram nazaj z dokaj redno dnevno telovadbo...postavca se pa tudi nazaj popravlja...pa vendar verjetno ne bo več takšna kot je bila pred 4 leti...

..prhljaj in bolhe... x;)x

tak seznam, da mu ni videti konca...

telesno od oči, kože, zob, telesne mase, fuč kolen, fuč prebavil, do osebnostnih lastnosti- zadrgnjenosti, dolge lajtnge, naivnosti, zidanja gradov v oblakih, nesproščenosti, načina govora, slabe empatičnosti, nizke samopodobe in slabega samospoštovanja, slabega spomina, lenobe, nevztrajnosti, polovičarstva, nizke sposobnosti koncentracije in pozornosti...

...kaj pa dobre lastnosti?(me zanima kok dolg bo spisek)... zgleda, da precej casa namenjas razmišljanju o zgornijh zadevah...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..prhljaj in bolhe... x;)x

...kaj pa dobre lastnosti?(me zanima kok dolg bo spisek)... zgleda, da precej casa namenjas razmišljanju o zgornijh zadevah...

dobre lastnosti pa ne spadajo v to temo xcivx

verjetno bi jih res težje naštel toliko kot teh zgornjih...

razmišljam pa pravzaprav ne na način, da bi se smilil samemu sebi. Pri telesnih me resno moti le koleno, ker me pri daljših pohodih začne bolet (sploh v hribih) pri osebnostnih pa razmišljam o njih kot o gonilih k osebnemu napredku na čimvečih smereh...vsaj po mojem občutku (glede na ljudi, ki me obkrožajo), da delam precej veliko na področju samoizobraževanja, splošne razgledanosti, da sem precej bolj radoveden v vseh smereh kot drugi...kar me pogosto tepe...nonstop iščem finance, da vlagam vase-izobraževanja, glasba...in potem mi tako službe kot glasba in ostali hobiji poberejo toliko časa, da že dve leti nisem bil niti enega tedna tako prost, da bi se lahko odpravil kam na dopust in noge v luft...preprosto, si ne vzamem, ker se mi zdi škoda časa...res pa to ne vpliva najbolje na moje zdravje...premalo sem na svežem luftu xrolleyesx

Najbolj me moti pri sebi, da sem:

- preveč kul

- preveč gud

- preveč dobrosrčna

Vizualno:

- preveč dolge in suhe noge... :lol:

pa še kej bi se našlo... xscratchx

:sori: :vragec: x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x;)x

ma to je tak hec, k smo eni (al sem pa pač v manjšini, so what! - jedina pa to x:px) mal alergični na 'negativne lastnosti', ki so: "sem preveč dober". x:o)x x:Dx xrolleyesx

Pol pa mal objestni včas ratamo (ratatatatata-mo- x:o)x).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xsmx

Samo "vasezagledanost" zna kar bit problem.

Ne vem, koliko za posameznika, vsekakor pa za okolico x:o)x

...

kaj gre pa meni na jetra?

hmm...

jamranje.

pa to, da se znam res full full razjezit. Raztogotit x:o)x

To, v povezavi, da včasih preveč tuhtam pa živčkam, ni fajn.

fizično?

samo to, na kar lahko sama vplivam oz. kadar se pustim na cedilu, mi ni ok.

Z drugim sem se itak sprijaznila, ker nimam kaj za naredit (bi pa lahko naštevala x:o)x ).

(pri meni še blajhanje las odpade, kje so šele kakšne lepotne operacije x:Dx )

Pač ne izpostavljaš morebitnih negativnih danosti ...

Recimo x;)x

... Say what you mean

And mean what you say ...

Kaj mene moti pri sebi?

Nič več... :vio: x:Dx

Me je marsikaj, probal spremenit, ni ratalo najbolje... :o|o: xnckrivx

Se vdal v usodo, se sprijaznil... x:)x

Brezupen primer... :inocent:

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Moja sestra je enkrat rekla, da je šele zdaj opazila, da ima eno uho malo višje od drugega in dodala, da dobr da tega ni v puberteti opazila. xDDx x:px

.....

mene pa moti pri sebi lenoba, nepotrpežljivost in dramatiziranje in kompliciranje. :vio:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...