cashy 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 no, temu zadnjemu postu sem pa čisto nasprotje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Vizualno me motijo kravžlasti lasi pa včasih pege...Z drugimi zadevami na sebi sem se že sprijaznala.. Drugač me pa moti še to,da sem zelo nezaupljiva,včasih nesamozavestna,preveč otročja za svoja leta,zelo razvajena..posesivna,obsedena,mazohistična,včasih samouničevalna,,,,in bla,bla,bla...bi še lahk naštevala.... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 mene motijo samo mozolji in to je vse... :xx!: :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 mene motijo samo mozolji in to je vse... :xx!: :xx!: Pol si pa popoln,al pa tolk mlad,da še veš ne kaj te ovira v life... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ja a ni to dobr? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ja a ni to dobr? kaj si zdj/full mlad ali /popoln moški?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 pege A ti si tud pegasto dekle??Jz tud..včasih sem prav žalostna,ko jih mam ..spet drugič pa ponosna..V večini jih pa sovražim, sam na drugih se mi pa zdijo prav sexy... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Ponosna še nikoli nisem bila. Jih je preveč, da bi se mi zdele sexy Ah ja ... saj vem, bi bil čas, da se sprijaznim, ane? Ja,najboljš,da se sprijazniš...Pa zapoj si pesem Ko bila si pegasto dekle..Od Arsena Dediča..se boš takjo boljš počutla..Jz si jo vedno zapojem,ko me začnejo pege živcirat... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Mystica: Obraz brez peg je kot nebo brez zvezd... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 kaj me najbolj mot?to da sem prevec dobra. drugo kar me pa mot, je pa to, da sem rpevec obcutljiva. pol me pa ze nc vec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Takšna kot sem, sem si všeč Je pa res,da sem zadnje čase preobčutljiva in da se ne zmorem več pošteno skregat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Nepotrpežljiva.Občutljiva.Naivna.Predobra.Preveč prilagodljiva.Neambiciozna.Požrešna.Verbalno agresivna. Lena.Zamerljiva.Preveč sarkastična.Ne znam z denarjem delat.Premal samozavestna. Ampak veste kaj? To sm pač jst! In čist na vsaki od teh slabih lastnosti sem pripravljena delat in jih popravt. Sej, drgač sm pa čist fejst. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 mene najbolj moti na sebi:: Da ne vem, kaj hočem: Da zaradi tega nisem ambiciozen in nikamor ne prilezem: Da sem prelen, da bi razmislil, kaj bi sploh rad:in da sem non-stop brez energije in motivacije, da bi karkoli sploh delal:ker sem brez energije, sem dolgočasen in nezanimiv za kakršnokoli družbo:ne znam, ali se nimam nikoli o ničemer pogovarjat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Pikica! Lena, pozresna - no to mi je pa ze bolj vsec (da nismo sam prevec dobri). jaz tud dost od tega, kar si nastela, razen enih 3, 4 lastnosti.. pa pozresna tud nisem, v bistvu.sem pa lena, sarkasticna in vse to. eh cashy, ze spet: "nimam se o cem pogovarjat".. pa kaksen mas to hecen 'problem' ti......a mas same duvache okol sebe, ko se ti zdi, da se znanje al pa izkusnje al pa... sam tko kazhe, da se govori v eni druzbi? To, brez energije, pa je res, v smislu premal, ne da je nimas...saj koncertiras, delas, kar cesa se lotis, to pomen da mas energijo, sam tko si pa res bolj pasivc najbrz.....premal si samozavesten, to je..... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 joj, Marsa, ti si tko naspidirana, da me najbrž sploh ne morš zastopit ves čas imam tako prazno glavo, da nimam pojma, o čem bi se s kom pogovarjal, da bi debata tekla. Preprosto nimam kaj reči in to se mi dogaja non-stop, ne samo z določenim folkom...razen s tistim, ki sam nonstop govori in mi ni treba drugega kot da poslušam in kaka podvprašanja postavim, da mi je bolj jasno, kaj pove... da pa bi govoril o sebi, pa ne maram..no, saj nimam kaj povedat to brez energije je pa v tem smislu, da ne "žarim" al kako bi rekel...da me folk jemlje kot hladno osebo, res pasivno, kot da bi bili zravn kakega kadavra Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 saj me nasmejes, si posrecen s tem smislom za humor sarkasticnim mal na svoj racun, sam se total prevec v nulo dajes.... Vis, ni res - meni se zdis razumevajoc, duhovit, s smislom za humor na svoj racun, preudaren, zrel za svoja leta, skratka, en kup lepih lastnosti, samopodobo pa mas v k*. :||| In spet - pogovarjat se!!!ocitno si cist v krchu okol tega, kaj "bi blo treba"..a ves kok bi men pasal, ce bi en znal bit tud tih v druzbi....... hocem rect, da ni ono, da cim je sekunda tishine, da jo je treba ze zapolnit.sploh ni tko, prevec dajes pozornosti temu - pol ze ko kam gres, sem ziher da se vnaprej s tem obremenjujes in tako dalje.In jasno da ves tak pol tja prides - ves zakrknjen in pol si tak.ce pa je nekdo mal odmaknjen, pa z govorico telesa drugim 'sporoca', da 'hoce' bit po svoje, zase (tud ce ni res).Ko se rokujes, ornk stisni roko, glej v oci, sicer pa bodi kar si.ce bi v druzbi vsi govoril, sploh ne bi blo mozno druzit se. Pa ocitno mas ene starejse pa bolj izkusene skoz okol sebe, pa mas nekaksen respekt. Najbrz si bil mal prevec v spostljivem duhu vzgojen, ipak, da si tako nesamozavesten. :|| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Marsa, pa kaka psihologinja si ti ko sem bil mali, so mi ves čas govoril, kadar je bil kdo na obisku, naj sedim pri miru in naj bom tiho... no, pa sem še zdaj, če pridejo kaki starševi frendi na obisk samo ne sedim več pri miru..no, sploh ne sedim, kar stojim ob pultu, ali pa prehajam iz sobe v sobo...in res dostikrat razmišljam, ko se peljem na kak "zmenek", o čem se zgovarjat, se sprašujem, kaj sogovornika zanima, kaj počne v lajfu, da bi o tem debatirala...da ga spodbudim, da čim več on govori... jah, samopodobo pa res nimam ravno lepe....kot so mi jo nanesle pretekle izkušnje...oz. pomanjkanje le teh... kako si se pa ti spopadala s to težavo, če ti je kdaj samopodoba razpadala oz. slabila? mysti, ti si se mi pa vedno zdela prav super punca, ne da bi sploh lahko opazil karkoli, kar bi te lahko vodilo k slabši samopodobi ....zreli posti, odgovorno in samostojno življenje, urejeni partnerski odnosi, pozornost in sočutje do drugih...vse naj... tako, da zate res ne bi nikdar rekel, da si imela kdaj težave s samopodobo... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 To pa res x!x Cashy, res se preveč podcenjuješ. To res ni zdravo in ne vodi nikamor. Verjemi meni, ki sem to počela vrtso let (nisem dovolj dobra, nisem lušna, nihče me ne mara, ne znam navezati stikov, .... itd itd.). Ne gre tako! Še vedno imam izpade nesamozavesti, pa vendar ... strav se da izboljšat. Ne smeš tako negativno o sebi mislit. Zdaj mislim o sebi:- čist fajn sem, kljub temu da imam več problemov- glede lušnosti moram sicer še dost naredit, ampak zdej me na primer ni sram dat fotke na foru. Pred 9 leti tega NO WAY ne bi naredila.- dost ljudi me mara- stike navezujem brez problemov. včasih celo preveč čvekam. Si zelo lustna, duhovita, brihtna, hitro navezes stik (za razliko od mnenja, ki ga imas zase o tem).Si pa prevec negativna (prehitr obupas, 'komaj cakas', da se lohk v tecen vzorec usedes).Si ze ful naredila na seb,. predsvem na samozavesti, pa tud negativna nis vec tolk. Z lepoto pa je tko:liv tyler si mroda misli, da je cist brezbarvna in da ma prevelka usta, v resnici pa pol folka na svetu pada za njeno lepoto. lepotice: nicole kidman, jennifer lopez, linda evangelista, angelina jolie, giselle bundchen.... si niso med sabo PRAV NIC podobne, so pa vse lepe. kako to? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Si zelo lustna, duhovita, brihtna, hitro navezes stik (za razliko od mnenja, ki ga imas zase o tem).Si pa prevec negativna (prehitr obupas, 'komaj cakas', da se lohk v tecen vzorec usedes).Si ze ful naredila na seb,. predsvem na samozavesti, pa tud negativna nis vec tolk. Z lepoto pa je tko:liv tyler si mroda misli, da je cist brezbarvna in da ma prevelka usta, v resnici pa pol folka na svetu pada za njeno lepoto. lepotice: nicole kidman, jennifer lopez, linda evangelista, angelina jolie, giselle bundchen.... si niso med sabo PRAV NIC podobne, so pa vse lepe. kako to? glede Mysti se čist strinjam glede lepote se moramo vprašat, kaj sploh pomeni lepota?najbrž je to kot prvo lepa in zdrava koža, brez madežev, izpuščajev, mozoljev, potem je to skladnost obraza in postave, torej čista simetrija leve in desne strani telesa...potem ustreznost pričeske glede na obrazne poteze, pravilno poudarjene oči in usta glede na poteze obraza. Sem bi spadal tudi način in energija pogleda, pomembna je telesna drža, skladnost obleke s telesom, barvna usklajenost obleke (če jo ima) in frizuresam mislim, da je prekomerna ali premajhna telesna teža še eden najmanj odločujočih dejavnikov pri lepoti, seveda, če res ne gre pretirano v skrajnosti (torej zanemarjenost telesa) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 kako si se pa ti spopadala s to težavo, če ti je kdaj samopodoba razpadala oz. slabila?hmm....ne spomnim se, da bi prav tko kaksen brejk nardila....se pa spomnim, da ko sem bla majhna se, v osnovni soli, da sem mislila, da je nekaj z mano narobe, pa da jaz edina ne vem, ker so se 'lepili name' (sem mela eni dve hendikepirani sosolki, pa so vsi bili prijazni pretirano z njima... no, pa sem mislila, da je tud z mano tolk narobe, ce so vsi tolk prijazni z mano).recimo sem govorila v kaki druzbi kaj, pa se men sploh ni zdelo duhovito oz. se mi ni zdel nic psoebnega, pa so eni pokal od smeha, ploskal mi pa taksno.me je to skor jezil pa tud spravljal v zadrego.Potem pa mi je postalo vsec, ker sem psotekala da taka pac sem in da je dbest, ce mas moznost bit tak kot si in te drugi ne sam sprejemajo, ti se sledijo oz. se navdusujejo nad tabo.Pol sem pa mal vecja vazhichka ratala. nekaj tega ma vsakdo, ker ga starci doma masirajo (nisi dovolj dober, to in ono je narobe, si tak pa tak, len, kaj jaz vem, nic ni dovolj dobro, nic ni Pravo)....tko da, to vsi poznamo. ma jaz nisme nikol kaj rpevec bla poslusna, sem si mislila, kar lapaj, jaz ze vem, cist ok sem. ne res, tezko kaj odgovarjam, razmisljam, da sme od nekdaj bla taka, v enem smislu samozavestna...pac, sem bla vedno zlo zhiva... ni me blo recimo sram.....svoje 'slabosti' sem obrnila v svoje prednosti.... ma ne vem, tle sploh ne mroem dobro strnit svojega razmisljanja o tem. Po eni strani pa se mi zdi, da sem od nekdaj bla taka: zivahna, odprta, radovedna, zhiva z eno besedo. Morda se to podeduje - namrec sem mela vedno ful ene zivljenjske energije in najbrz sem zato privlacla folk, ze od malega....Tko da tezko se vidim v kaksni pasivni vlogi in kadavrasti in taksni. ne tch ne msh je blo tole zdle. :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Sicer pa res nisem tko slaba. Pa še shujšala sem. Respect!!! Kaj me moti na seb ( čeprav...določene stvari me hkrati motijo, pride pa obdobje, ko so mi všeč ): 1. Preveč obremenjena s svojim videzom ( teža :xx!: )2. Preveč obremenjena s prihodnostjo3. Hitre jeze4. Hm, tud preveč zapiflana, preveč ambiciozna, preveč obremenjena s faksom, delom...premal z zasebnim lajfom5. Health freak6. Pretežka, prevelike prsi, pretanki lasje To se zdaj spomnim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 men tud ne VSE - men pa glih sam nicole. kar spet kaze na tocno isto oz. kar sem rpej ravno izpostavljala. men je Mila Jovovich konjska, v bistvu pa velja za lepotico. a ves.Liv Tyler mi je krhko lepa, zlo vsec, po drugi strani, ce jo predolg gledam, mi je pa kar groteskna in ne mroem si pomagat - ful vidim njenga fotra v njej, podobno kot jona Voighta, ko gledam Jolie. NO vidiš, po teh merilih padem že kmalu ... lepa koža brez madežev. Eh ja ...Sicer pa res nisem tko slaba. Pa še shujšala sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Michelle, 1. in 6. tocka - bi blo dovolj sam 1x. Haha, Mystica, saj to je v bistvu grdo od mene, kaj se pa to prav, takle rect... ampak mi ni padel noben boljsi izraz oz. tocnejsi (za to kar sem hotla povedat) na pamet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Ja vem Sem mogla 2krat poudarit, da je res očitno Drugač sm si pa kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Mene pa :1. 02. 03. tud 0 Aja pa danes sem dobil kompliment, da sem trmast.... tko da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.