Skoči na vsebino

Kaj vas najbolj moti pri sebi

astra

Recommended Posts

Drugač sm si pa kul :palec: x:px

x^x :palec: x;)x

Jaz mam tud prevelke joske pa pretanke lase, btw. x;)x

pa se kaj bi se naslo.

recimo vcas me je blazno motilo, da mam take lase - vsacga po svoje. se mi je tolk trapast zdel! sem si mislila: al naj bodo pac ravne, al pa pac skrauzlane. ne pa kr neky.

Pol sem pa nekak si premislila in postekala, da so zivahne, navihane, kot jaz... in mi je postalo simpaticno in taksno, tko da zdaj mi je pa to glih vsec. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Eh jej. Pred časom sem imel veliko večje probleme s samozavestjo kot zdaj, ker sem začel na vse gledat drugače. Še vedno pa nisem tako daleč, da bi se (skoraj) popolnoma sprijaznil s sabo, si upal pokazat svoj pravi jaz, na katerega sem v bistvu ponosen. Če je kdo brez volje in nasploh v bedu, mu priporočam, da se poleg določenega namenskega branja loti tudi športa, čimbolj pogosto.

"Kdor je srečen, je lep" - se strinjam s tem. Zato tudi delam na tem, da bi svet gledal z drugačnimi očmi kot prej, da bi sploh bil zmožen biti zares srečen. Ker potem je itak vse videt drugače. Saj veste... x;)x

xscratchx mene pa folk zadnje čase ful dobro sprejema, sem se nehala z njimi obremenjevat

sem ravno prejšnji teden spoznala celo hordo enih novih ljudi, ki sem jim bla na konc čist ql čeprav smo si kot noč in dan x8Dx

telesno me mot, da nimam več ok gištela, da sem še zmer ploh (jaz še kr čakam, da bo kej zraslo x:Dx ), kožo imam problematično...

pol pa gledam moje slike pa vidm, da sem to JAZ, da če bi blo kej drugač...pol ne bi bla več jaz

edina razlika k jo vidm je (ko gledam slike), da sem bila mal bl vesela pa srečna še par let nazaj

to me moti

značaj se mi pa z leti ful spreminja...kot, da še kr naprej odraščam...to te izkušnje počasi oblikujejo

imaš potem par let ful dobrih in si k rožoica, potem upad energije in si spet neki druzga... xideax

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

men si blazno vsec in lustna, ko sva se videli (ce ti to kaj pomen). :palec: x:)x

In zlo simpaticnih energij (tle s bl zatezena, k pises vcas x;)x)

a res?

berem, razmisljam...

ravno z videzom se najvec folka obremenjuje, kar je v bistvu najbolj bedasto in nesmiselno, ker je to edino, cesar v bistvu ne mroes spremenit (razen pac seveda da shujsas itd.)..

jaz pa nikol nisem bla lepotica, pa sem si vseen vsec. ne bi menjala...

ce bi mela pa faco jenifer lopez, bi bla pa osabna vidt pa prevelko rit bi mela, recimo, za svoj okus.

se nicole kidman ne bi bla, ceprav mi je ena najlepsih zensk na svetu - sam pa ne bi mela spet tok svetle polti in tud tud kosceno visoka ne bi bla.

in tako dalje.

ce mi verjamete al pa ne, sploh ne bi bla lepa. res ne.

sem rajs privlacna pa zanimiva. x:px x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Michelle, jest ne vidim razloga, zakaj bi kako punco prevelike joške lahko motile...(razen v kakih štacunah z oblačili). To je kvečjem prednost x;)x

sploh si pa super punca xyesx

Mysti, glede kože..no, pege so naravne, zato so lahko lepe...nič ni narobe če so...sam sem pri opisu lepote mislil bolj odsotnost izpuščajev in mozoljev, ki naj bi kazale nekakšno neusklajenost notranjega delovanja telesa... pege so lahko zelo simpatične in doprinesejo k lepoti, če se jih zna primerno poudariti ali uskladiti z ostalim videzom x;)x

Marsa, prav imaš, ko praviš, da ljudi privablja življenjska energija, in ti si je več kot prepolna x:)x

Sebastjan, tebi pa vse čestitke za tak lep napredek v samozavesti x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Uh jaz sem shizila na pege, si jih zlo zelela. xDDx

aja, ko pravte fotke... in nic ne komentiram nikol, pa ceprav ste ocitno vsi zivi ze jih dal gor.

namrec - ne hodim v fotke. jih ne gledam, ze.. hm, kaksne pol leta mroda (ce ne vec). xyesx

eni moji stosi.... xDDx

V bistvu me nekak tud blazno ne zanima - sem hecna vcas...

vsi bi letel v fotke, vecina, jaz pa ne......

saj VIDIM, men je vazno, kaj tle pise, kaksne so tle energije, tko gledam cloveka, dost vseen mi je, kaksnega je se videza.

nekatere pa sem pac ze srecala al pa vidla prej, ko sem se hodila v fotke (zato pri enih to omenim).

Picasso

ti imaš tak prijazen obraz Marsa, tko ful prijazno mimiko...to sem ti se mi zdi že takrat potem napisala

se vidi, da človeku nameniš trenutek...zakon :palec:

ma nisem v resnici tolk zatežena, to tuki žouč pljuvam, drugače sem pa dost bl u izi, pa zajebantka in tko

Mišelinka tebe pa še nisem vidla...daj kako fotko gor x:)x

Misty pege so zakon x8Dx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

neverjetno mana! a res se ti tko zdi? Pih, thanx! x8Dx x:Xx

mi vecX oxcitajo, da strogo zgledam in tko... al pa da prevec 'skeniram'. xDDx

No prijazna pa sem res, v bistvu. sam prijaznega obraza nimam oz. se mi ne zdi tko.... pa nsiem simetricna. :|

men se zdi da zgledam nekak intenzivna. ker kljub temu, da nisem a ma nic posebnega, v nicemer, niti po videzu niti po imidzu niti po merah niti po pac nicemer, me vedno nekak opazijo.

Mam pa vendarle tud nekaj 'lepega' - namrec kozho mam gladko pa noge mam lepo oblikovane, sicer pa mal presuhe pa mal predebela mecha. x:)x

Picasso

aja tema je kaj nas mot, jaz pa se hvalim. x:o)x x:Dx

OK - mot me, da nimam riti (oz. mam cist premajhno), pa da nimam pasu (kar je povezano v bistvu).

Pa dolg me je motil kriv nos, sam ne pa tolk da bi se sla operirat, pa ceprav sem DVAKRAT imela djabe moznost in sem OBAKRAT zamehurila. x:o)x

nekak sem si rpemislila, nisem se hotla odlocit.

sem kar tolk cajta odlasala, da je potekla napotnica, pol mi je pa novo napisala, je pa tud ta potekla.

nekak ne bi mela druzga nosa. xDDx

Picasso

enako. xDDx x:Dx pa sej ni tko hudo. bolš, da nisi ambiciozen. x:)x

:eek: xrolleyesx

najprej, če ni ambicije ni motivacije ! kar pomeni ne napredovati oz. nazadovati v bilo čemer se podaš... x:)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Predlagam ti knjigo 'Moč Samozavesti' > Susan Jeffers

Odlična knjiga ! x;)x :palec:

Morda bo vama kaj spremenilo v življenju...meni je. x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

hecno... jaz sem vedno trdila, da nisem dovolj ambiciozna (ker nisem v 'klasicnem' smislu), pol pa sem enkrat ugotovila, da sem, kar precej celo, vendar da mi necesa drugega tule manjka - namrec podjetnosti. to pa res nisem (dovolj).

Picasso

Eh, Cashy Cashy xrolleyesx, ne morš mi konkurence delat v nezgovornosti, sem namreč brez konkurence v tej lastnosti:

:ne znam, ali se nimam nikoli o ničemer pogovarjat
xg:Dx

Stavek, ki ga najbolj sovražim: Dej povej kej! xrolleyesx :O: Ni mi hujšga. :OO!: x:Dx Če sm že prej slučajno kej povedala, po takšni pobudi definitivno ne spravim iz sebe nič več ... razen mogoče kakšen neumen: Kaj pa? :8): :inocent: x:Dx

Včasih sem se fuuuuul obremenjevala zaradi tega ... res ful .... zdej pa čedalje manj .... in ugotavljam, da manj ko se s tem obremenjujem, več imam za povedat x:Dx Največje probleme mam, ko spoznam kakšne nove ljudi ... :icon1_blush: :ph34r: xnckrivx Al pa če sem v kakšni večji družbi ... joj joj .... no ja, sej običajno so vsi tko glasni in čvekavi, da mene sploh ne opazijo x:Dx S prijateljicami in prijatelji pa lahko čvekam xchatx , včasih več, včasih manj .... Pa Cashy, tist, k si napisu, ko pridejo kkšni frendi k staršem na obisk ... v takšnih trenutkih se js običajno zaprem v svojo sobo in me ni na spregled ... al pa grem vn ... oz. kamorkoli .... samo da ne sedim tam kot najbolj pozabljen kup nesreče. x:Dx Pa kaj češ no ... taki smo, se je treba sprijaznit .... sej ko se sprijazniš in nekak sprejmeš, se začnejo stvari same od sebe spreminjat. xsrcx

Sej, kakšen bi pa bil svet, če bi bile na njem same čveke ... mora biti na svetu tudi nekaj takšnih, ki raje poslušajo, kot govorijo. x;)x :vio:

Na splošno pa ... Cashy ne se tko podcenjevat :vragec: xsrcx Jaz sem vedno občudovala ravno tvojo zagnanost, pridnost, trdno voljo, aja, pa nikoli se mi nisi zdel nezgovoren :inocent: Če bi bilo tako, potem bi med nama vedno, ko se vidiva, morala biti smrtna tišina :inocent: pa se ne spomnim, da bi kdaj bilo tako xDDx x:o)x

No ja, zgoraj opisani zadevi, ki me moti pri sebi, naj dodam še naslednje:

--> preobremenjena s preteklostjo :cry:, še posebej z dogodki, ki so me v preteklosti ful prizadeli :o|o: :xx!:

--> preveč zaprta vase

--> o videzu bi se tut dal diskutirat xyesx

--> sramežljiva

--> prevelika jokica, preobčutljiva

--> preveč potrpežljiva :inocent:

--> včasih kompliciram tam, kjer je najmanj treba

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Predlagam ti knjigo 'Moč Samozavesti' > Susan Jeffers

Odlična knjiga ! x;)x :palec:

Morda bo vama kaj spremenilo v življenju...meni je. x^x

jaz sem pa enkrat hotil kupiti knjigo: Mislimo pozitivno, pa sem pomislil: Matr, čaki mal, jebemu a#$!#!$"#%, grrrr, jst tega itak sploh ne rabm :vragec: x:Dx x:Dx

Pa Tanci dej povej že kej...tle čakamo že celo večnost :vragec: x:Dx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

iii xsrcx, Tanči, hvala za spodbudne in pohvalne besede...mogoče sem res preveč kritičen do sebe :inocent:

Veš, jaz glede tvojih "šibkosti", ki jih opisuješ, včasih pomislim, da je ravno nasprotno. Da si zelo odprta oseba, odkrita, da nimaš težav govorit tudi o svojih bolj zasebnih zadevah. In vedno se mi je zdelo, da ti pogovor super teče xyesx, niti slučajno te ne bi označil za nezgovorno.

Sramežljiva pa tudi nisi, sploh če sklepam po kakšnih tvojih oblekicah x:px...stil oblačenja imaš perfekten xyesx xsuperx

o videzu sploh ne bi zgubljal besed, nimam pripomb, res ne...super si!...

glede potrpežljivosti...mogoče si res včasih preveč potrpežljiva v svojo škodo...

ampak seštevek vseh tvojih lastnosti je jasen: redko kdo ima toliko tako dobrih prijateljev kot ti. Ljudje te preprosto obožujejo, radi se zadržujejo v tvoji bližini...si en sonček xflowx .

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pa Tanci dej povej že kej...tle čakamo že celo večnost :vragec: x:Dx

:sniky: :sniky: :sniky: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec:

tist prejšnji post je bil čist predolg za moje povprečje, si ga bom še pokvarla :O: zdej rabm mal pavze x;)x x:Dx x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

jaz pa sploh ne, Mystica.

vcas pol vidmo, da je negativna lastnost lohk rpavzaprav pozitivna. xyesx xDDx

recimo tlele: jaz sem recimo med drugim tud prepovrsna v enih primerih (in povrsnost pravzaprav naj ne bi bla pozitivna lastnost), 100x pa sem ze opazla, kako prav mi je prisla in da kok je lohk tud dobra, v bistvu. x^x xyesx

pol se ne usedes tolk do fundamentov. xDDx

gres dalje, pa kaj.

recimo tle tud... vcas sem kar nalasc (se spotencirano)... pa mi pol clo kdo prizna, da ga je res to v mojem mnenju najbolj zmotlo... da sem nekak prelezherno vzela....

zgolj zato, ker se nisem do daske sekirala, kot da mislijo, da se s tem ne zavedam tezhe, ce je ne jemljem tko.

ampak saj tezha je samo moje osebno dojemanje.

namrec, ce jaz lohk nosim... x;)x x:Dx

saj tudi ce bi recimo blefirala al pa kaj jaz vem... glavn da trockam. x:px x;)x

Picasso

vem, VSE je to povezano... xDDx x;)x

Itak....

saj zato je pa tolk pomembno se na drug program nastelat PAC!. x!x xyesx

tle mors dvojcka furat... ce pa bi bla prevec povrsna pa taka, bi morala pa kozla.

Nic ne dobimo djabe. x:)x

ce jaz ne bi dobila vseh teh rib za protiutezh, tele svoje povrsnosti, nemascevalnosti in nezamerljivosti, bi bla s svojimi lastnostmi NOZH, MECH. sam rezala bi in pikala pa svoje sposobnosti majnda bi v kaksna mascevanja usmerla ali podobno.

Picasso

ja, v TEH primerih...

kozoroga pa tud: v trdnosti, vestnosti, smeri zastavljeni... itd. :palec: xyesx

Picasso

mene pa nč ne moti glih....ka vem :inocent: čeprov včas se sama sebe ustrašim skor, k sem recimo u kot stisnjena al kej tacga....mi sam pade tema na oči in usekam......zgleda tuki pol pluton butne vn v vsej mogočnosti :o|o: je težk kontrolirat.....do ene meje gre.......tak da ni ravno pametno u kot me stiskat x;)x pa u bistvu si nisem čist na jasnem, a me tale moj del moti al me ne........druge vem da ob pamet spravlja x:Ix

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...