Skoči na vsebino

Kaj vas najbolj moti pri sebi

astra

Recommended Posts

Jst se pa obesim prec na vsako stvar k jo kdo reče xrolleyesx pa še razpizdim se na 1 2 3 zaradi stvari, ki so popolnoma brez veze. Sem si že 100x rekla, da se moram naučit (vsaj) do 10 štet :o|o: . Moram spet mal trenirat.
Support bacteria, they're the only culture some people have!
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
moti me, da se mi človek preveč zasmili in potem postanem popustljiv....

Joj to se pa men tko dostkrat zgodi pa mi gre kr mal na živce. Ker eni se sam delajo bogcene :xx!:

Pa na živce mi gre da se jst bad počutim takrat, ko bi nekomu drugemu moglo bit z vso pravico bolj bad kot meni!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

moti me, da sem naivna, da v vsakem človeku vidim predvsem dobro, da se pustim izkoriščati, da se ne znam postaviti zase, pustim da hodijo po meni. moti me, da sem premalo motivirana, neambiciozna, lena, brez ciljev, jebiveter, neodgovorna, lažem staršem, da se izmikam problemom. bežim od problemov. preveč iskrena. pretirano občutljiva, nepremišljena, ne znam sprejemati kritike in tudi komplimentov ne ...

lepo si me opisala ;)

Mene pa nič ne moti pri sebi, samo moti pa me, če se mi kakšen drug napopa v energetski sistem (seveda le, če meni ni všeč).

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

moti me, da sem naivna, da v vsakem človeku vidim predvsem dobro, da se pustim izkoriščati, da se ne znam postaviti zase, pustim da hodijo po meni. moti me, da sem premalo motivirana, neambiciozna, lena, brez ciljev, jebiveter, neodgovorna, lažem staršem, da se izmikam problemom. bežim od problemov. preveč iskrena. pretirano občutljiva, nepremišljena, ne znam sprejemati kritike in tudi komplimentov ne ...

x:Dx hvala hvala, jst sm pa razmišljala kako bi se opisala. Ja zgleda smo že kar lep klubek, that calls for celebration :palec: kaj pravte za nagrado še mal vsega tega x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

to ti lohk jst dam...mam na kile tega...ja, vse se skriva v riti in pa joškah. Zakaj pa mislš, da je tok obilno? x:Dx

:vragec:

ti mej svojo debelo guzo kr zase

se bo zhe kak Barabec al pa turk najdu k mu je to vshech

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

ko bos spoznala nekoga, ki bo se bolj smotan tebe, bos vedela, da se ima rada x;)x

use x:Dx res ampak sm čist nezadovolna :eek: x:px x:Dx

ja, pa nehi ane. xrolleyesx lahk pa tut vzroke ugotovis zakaj prevec pricakujes, iz kje izvira ta strah? ali pa zakaj ne spustis vec energije skozi sebe.

poleg tega preveč pričakujem od ljudi, včasih tudi od sebe, zato znam biti groba do sebe. :sori:

Mot me,da nimam v seb tok grifa,da bi šla športat,sem si kupla zdaj koleščke za rolarje pa je ful fajn scal ta mesec,tko da žur s temle športom. bom šla lepo na jogo.

sam mi gre najbolj na živce,da vse že ful stane,jaz pa vedno bolj zadolžena zarad šole,avta-delam pa skos-morija

ja in kako naj dam tistih 30 jurjev za trening nevemčesa.

pa loh bi bla mal bolj samozavestna,občudujem melody,da je sama sebi dovolj.

pa mislim,da sem odvisna preveč od folka,včasih pa tudi ne.

menjajo se mi razpoloženja,nikol nevem, kakšne volje bom naslednji trenutek,sploh če sem down-kot da mam cel mesec menstro.

sprenevedanje me mot.

pa mot me da nimam dnarja pa da razmišljam o tem,kako me to mot.

picajzlasti ljudje me motjo pa mi skos zmanjkuje časa za vse,da ga je premal.

Hm, raje ne komentiram, da kdo ne pade iz stola... x:px ....drugače pa sem presneto muhasta.....in ne rečem bobu-bob, ampak hruški-marelica....and I like it, pa če se vsi po trepalnicah mečete....I dont give a damn! x:Xx xsrcx
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Prevec potrpezljiv, pa vcasih kdo to zlorab.

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Preveč len pri stvareh ki jih "je nujno" treba storit pa mi niso všeč... x:Ix x:Dx

Preveč zagnan pri tistem kar mi je všeč... x^x x:Dx

Pogosto potem najebem v obeh primerih... x:Dx :vragec:

Bojim se zobarja... :wOOt: :vragec: x:Ix x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

mene je tudi nehalo motit karkoli...celo naglušnost, ker včasih prav pride x:Dx pa tudi mozolji...pa jih je kar nekaj manj, odkar jih ignoriram x:Dx

I don't care for anythink

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...