Skoči na vsebino

Kaj vas najbolj moti pri sebi

astra

Recommended Posts

xrolleyesx Ufff kje začeti .... preobčutljiva,prehitro zamerljiva,nezaupljiva uglavnem včasih sem sama sebi največji sovražnik :xx!: :o|o:

A guardian Angel

Who will guide what you do,

Her pure essence is love,

Sent to watch over you

Deli na socialnih omrežjih

lastno VELEnaivnost. xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Občutljiva sem preveč in nekam preveč samopomembna...Ka mi gre to dvoje na živce..Jao,jao.. :vragec: :xx!:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

jaz pa nimam časa biti preveč slabe volje ali celo jokati...ker začnem "detektivsko" iskati najboljše možne rešitve za primer, da bo res tako slabo... hitro imam polno načrtov za vse možne variante...i x;)x

al pa tisto, kaj pa če....

Hmm...a toooo slučajnoooo "za eno samo črtico me je imel, lalalala" Mi2 :inocent: ???

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

welcome to the club. xDDx :o|o: ko izginjejo iluzije, pričakovanja, ... je mal bolš. x;)x

kok sem šele jaz naivna, da me vidiš, ne sam glede tipov, glede vsega folka, vidim sam dobroto vsepovsod, ne vrjamem, da mam kake sovražnike, vsem privoščim vse .... in pol se mi zgodi, da naletim na neodobravanje, fovšijo, .... takrat sem zelo žalostna, k jaz privoščim VSE!!! :C: xsrcx

Piki, pusti tipe pr men, pejt se učit! faks je samo en, ti si samo ena, tipov je milijon! xDDx x!x

:vragec: aha....pa te mamo......

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Da sm včasih taka naivna budala. Črtica. :xx!: :V:

Ne verjamem... xsrcx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

tipkarska napača x:Ix , sm hotla napisat pri miru!:O: x:Dx :inocent:

Po moje je bila to NAMERNA napaka... x:Dx x;)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ni mi všeč, ker se včasih ne znam poslušat!

Jutri bom šel na svojo pobudo na nek sestanek, k nekomu, za katerega vem, da je baraba. Vesolje me je skušalo od tega odvrniti - ene papirje, ki jih bom na sestanku rabil, sem danes našel z veliko muko. Pa se mi ne da nič dopovedat.

Fej in fuj ...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ni mi všeč, ker se včasih ne znam poslušat!

Jutri bom šel na svojo pobudo na nek sestanek, k nekomu, za katerega vem, da je baraba. Vesolje me je skušalo od tega odvrniti - ene papirje, ki jih bom na sestanku rabil, sem danes našel z veliko muko. Pa se mi ne da nič dopovedat.

Fej in fuj ...

lalala

Aja, by the way in ker smo že v tej temi - še en kup stvari počnem, ki mi niso všeč. Pogosto do stvari in ljudi, ki mi veliko pomenijo, nimam takšnega odnosa, kot si zaslužijo.

Mal sem smotan ... :inocent:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Aja, by the way in ker smo že v tej temi - še en kup stvari počnem, ki mi niso všeč. Pogosto do stvari in ljudi, ki mi veliko pomenijo, nimam takšnega odnosa, kot si zaslužijo.

Mal sem smotan ... :inocent:

:vio: sej ti oprostim :inocent: x:Dx x:o)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...