Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 uh...samo to, da najprej pomislim na najslabše ...pa se oddvajam Uf, ja...tole tud mene ful matra...pa zakaj take bedarije počnem??? Ni vse črno, Pika (in jeternica). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 samo počutje je pa ko izveš, da ni tako hudo kot si najprej pomislil To maš pa prav...samo, pol si zmeraj očitam, kok sm bla blesava in kolk slabe volje je bilo po nepotrebnem...včasih tudi solza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 hm, kaj me moti pri sebi?prehitro odpuščam. kar je sicer dobro. ne pa vedno... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ufff kje začeti .... preobčutljiva,prehitro zamerljiva,nezaupljiva uglavnem včasih sem sama sebi največji sovražnik :xx!: Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 študijska nedelavnost..pa drugače sem še kar priden..bom šel pa za fizikalca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 lastno VELEnaivnost. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 egojao jao jao * Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Občutljiva sem preveč in nekam preveč samopomembna...Ka mi gre to dvoje na živce..Jao,jao.. :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 jaz pa nimam časa biti preveč slabe volje ali celo jokati...ker začnem "detektivsko" iskati najboljše možne rešitve za primer, da bo res tako slabo... hitro imam polno načrtov za vse možne variante...i al pa tisto, kaj pa če.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 enako kot nols .. študijska nedelavnost... vse ostalo pa Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Da sm včasih taka naivna budala. Črtica. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Da sm včasih taka naivna budala. Črtica. :xx!: piki kaj spet Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Hmm...a toooo slučajnoooo "za eno samo črtico me je imel, lalalala" Mi2 ??? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 welcome to the club. ko izginjejo iluzije, pričakovanja, ... je mal bolš. kok sem šele jaz naivna, da me vidiš, ne sam glede tipov, glede vsega folka, vidim sam dobroto vsepovsod, ne vrjamem, da mam kake sovražnike, vsem privoščim vse .... in pol se mi zgodi, da naletim na neodobravanje, fovšijo, .... takrat sem zelo žalostna, k jaz privoščim VSE!!! Piki, pusti tipe pr men, pejt se učit! faks je samo en, ti si samo ena, tipov je milijon! x!x aha....pa te mamo...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Da sm včasih taka naivna budala. Črtica. :xx!: Ne verjamem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 tipkarska napača , sm hotla napisat pri miru! Po moje je bila to NAMERNA napaka... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Ni mi všeč, ker se včasih ne znam poslušat!Jutri bom šel na svojo pobudo na nek sestanek, k nekomu, za katerega vem, da je baraba. Vesolje me je skušalo od tega odvrniti - ene papirje, ki jih bom na sestanku rabil, sem danes našel z veliko muko. Pa se mi ne da nič dopovedat. Fej in fuj ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Ne it na sestanek, pa je! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Ni mi všeč, ker se včasih ne znam poslušat!Jutri bom šel na svojo pobudo na nek sestanek, k nekomu, za katerega vem, da je baraba. Vesolje me je skušalo od tega odvrniti - ene papirje, ki jih bom na sestanku rabil, sem danes našel z veliko muko. Pa se mi ne da nič dopovedat. Fej in fuj ... lalala Aja, by the way in ker smo že v tej temi - še en kup stvari počnem, ki mi niso všeč. Pogosto do stvari in ljudi, ki mi veliko pomenijo, nimam takšnega odnosa, kot si zaslužijo. Mal sem smotan ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Sej smo vsi......včasih! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Aja, by the way in ker smo že v tej temi - še en kup stvari počnem, ki mi niso všeč. Pogosto do stvari in ljudi, ki mi veliko pomenijo, nimam takšnega odnosa, kot si zaslužijo. Mal sem smotan ... sej ti oprostim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sej ti oprostim Kamen se mi je odvalil od srca, ... pa direkt na nogo. Auč Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Kamen se mi je odvalil od srca, ... pa direkt na nogo. Auč sori....spet pizdarijo naredla pol pa ni čudno č folk siknari nad mano Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sori....spet pizdarijo naredla pol pa ni čudno č folk siknari nad mano Tokrat jst teb odpuščam ... (ccc se počutm zdele k Jezus - lalala) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Tokrat jst teb odpuščam ...(ccc se počutm zdele k Jezus - lalala) spodobi se in pravično je Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.