Skoči na vsebino

Kaj vas najbolj moti pri sebi

astra

Recommended Posts

:cry: sori....spet pizdarijo naredla :OoO: pol pa ni čudno č folk siknari nad mano x:Dx x;)x

xcivx mea culpa jst tui ....kaj če bi še meni odvezo dali :inocent:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

:vragec:

:wOOt: stvar je sam v tem....al si tok velka kurba....al ti jo drugi tolk cenjo x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

x:Dx x:Dx sej sm rekla če bi......... :inocent: sam sm dobra duša x:Dx če že dam, dam iz srca x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Ni mi všeč, ker se včasih ne znam poslušat!

Jutri bom šel na svojo pobudo na nek sestanek, k nekomu, za katerega vem, da je baraba. Vesolje me je skušalo od tega odvrniti - ene papirje, ki jih bom na sestanku rabil, sem danes našel z veliko muko. Pa se mi ne da nič dopovedat.

Fej in fuj ...

lalala

Mal sem fuknjen. Na omenjeni sestanek dans sem šel s takim odporom, da sem "potegnil" nekaj potez, da si zadevo olajšam. Glede na to, da je bil sestanek v bližini Novega mesta, sem se najprej ustavil mal na Otočcu, mal lovil ribe, šel nato opravit neprijetnosti, potem pa nazaj na Otočec.

Kar se rib tiče, sem prvič letos fafnu - ujel le eno. Na sestanku pa ni blo tolk grozno. Bomo vidl, kakšen bo razplet (nekje je namreč nekaj, kar bi oba z zoprnežom rada imela, a do tega ne morem niti jaz brez njega, niti on brez mene - se pa obojestransko ne marava; lalala)

Iz gole previdnosti še enkrat: lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

trenutno sem bolj osredotočena na svoje lastnosti...najslabša med njimi je nedvomno to, da z nekaterimi stvarmi predolgo zavlačujem :sori: ...čakam na zadnji trenutek. sicer sem to že velikokrat poskušala, ampak bom mogla na tem še malo postorit...pa sej se vse da...bom se potrudla, pa bo v bodoče boljše
Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

da ne ločim dobrega od zla. da sem slepa.

kaj je dobro, in kaj je zlo?

konec koncev so to čisto subjektivne predstave...mogoče si tako dobra, da sploh ne poznaš zla, zato ga ne moreš ločiti oz. prepoznati...v tem primeru, si svetnica... slava ti! x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

• 2 months later...

mene pa dons luščenje kože okol nosa...povzročeno v prekomerni intenzivnosti od žavbe, ki mi jo predpisal doktor.

Od zdaj naprej samo še po kačjo slino v infirmarij brata Severina.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...