lia 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 sori....spet pizdarijo naredla pol pa ni čudno č folk siknari nad mano mea culpa jst tui ....kaj če bi še meni odvezo dali Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 mea culpa jst tui ....kaj če bi še meni odvezo dali ma valda ti oprostim....se veš da nism zamerljiva Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 fajn zaj pa lahk grem, sn te že malo misnla ,da dnes odveze neo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 fajn zaj pa lahk grem, sn te že malo misnla ,da dnes odveze neo pojdi v miru.....gospod s teboj al kok ž rečejo, že od štirnosmdestga niam bla pr maši Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 vsak dobi kar si zasluži......ostali so samski Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 vsak dobi kar si zasluži......ostali so samski Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Todika, če dam tole v podpis, me boš tožila za avtorske? že tak morm uno izjavo o frizuri prjavit, a zdej še pa ti bom mogla modro molčat zgleda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 vsak dobi kar si zasluži......ostali so samski Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 Včasih sem obupno neodgovorna... Drugače me pa nič ne moti. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 ka je zlomk....ka te te muči Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 vsak dobi kar si zasluži......ostali so samski VSAKA DOBI KAR SI ZASLUZHI....OSTALE KURBE DEELAJO NA PRIVAT zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 a toooooooo.........a morš plačvat Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 a toooooooo.........a morš plačvat neeee....jst jim raj na privat.... razen....che si posebi zazhelish zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 neeee....jst jim raj na privat.... razen....che si posebi zazhelish zlomk....tralala č b js ceno postavla.....nimaš tok gnarja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 a toooooooo.........a morš plačvat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 č b js ceno postavla.....nimaš tok gnarja stvar je sam v tem....al si tok velka kurba....al ti jo drugi tolk cenjo zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. september 2006 Prijavi Deli 5. september 2006 stvar je sam v tem....al si tok velka kurba....al ti jo drugi tolk cenjo zlomk....tralala sej sm rekla če bi......... sam sm dobra duša če že dam, dam iz srca Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 Ni mi všeč, ker se včasih ne znam poslušat!Jutri bom šel na svojo pobudo na nek sestanek, k nekomu, za katerega vem, da je baraba. Vesolje me je skušalo od tega odvrniti - ene papirje, ki jih bom na sestanku rabil, sem danes našel z veliko muko. Pa se mi ne da nič dopovedat. Fej in fuj ... lalala Mal sem fuknjen. Na omenjeni sestanek dans sem šel s takim odporom, da sem "potegnil" nekaj potez, da si zadevo olajšam. Glede na to, da je bil sestanek v bližini Novega mesta, sem se najprej ustavil mal na Otočcu, mal lovil ribe, šel nato opravit neprijetnosti, potem pa nazaj na Otočec. Kar se rib tiče, sem prvič letos fafnu - ujel le eno. Na sestanku pa ni blo tolk grozno. Bomo vidl, kakšen bo razplet (nekje je namreč nekaj, kar bi oba z zoprnežom rada imela, a do tega ne morem niti jaz brez njega, niti on brez mene - se pa obojestransko ne marava; lalala) Iz gole previdnosti še enkrat: lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 nosko, ti s tak model. Jst pa pr seb ne maram, da se ne maram. Sej se bom pobolšala, obljubim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 trenutno sem bolj osredotočena na svoje lastnosti...najslabša med njimi je nedvomno to, da z nekaterimi stvarmi predolgo zavlačujem ...čakam na zadnji trenutek. sicer sem to že velikokrat poskušala, ampak bom mogla na tem še malo postorit...pa sej se vse da...bom se potrudla, pa bo v bodoče boljše Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 da ne ločim dobrega od zla. da sem slepa.kaj je dobro, in kaj je zlo?konec koncev so to čisto subjektivne predstave...mogoče si tako dobra, da sploh ne poznaš zla, zato ga ne moreš ločiti oz. prepoznati...v tem primeru, si svetnica... slava ti! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 6. september 2006 Prijavi Deli 6. september 2006 ne maram mojih mozoljev :xx!: (zdej ze zloooooooo bols, v primerjavi s parimi mesci nazaj ) Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 mene najbolj moti, da sem tako labilna - ma ves čas meče iz ekstrema v ekstrem ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 mene pa dons luščenje kože okol nosa...povzročeno v prekomerni intenzivnosti od žavbe, ki mi jo predpisal doktor. Od zdaj naprej samo še po kačjo slino v infirmarij brata Severina. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 otresajoča goflja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.