Skoči na vsebino

Kaj vas najbolj moti pri sebi

astra

Recommended Posts

V inkvizicijski kuhinji ponujam obroke, ki povzroče nabiranje dotične stvari enakomerno po celem korpusu in ne samo okoli pasu.

xokkx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Moti me moj otroški obraz-mi marsikdo ,ki me ne pozna,reče deklica..Jz pa že prava starina.. :xx!:

Pa moški princip v meni....

Drugač pa še :egoizem,obsedenost,dramatiziranje,in ša kaj takega kar ni za v javnost.. x;)x

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

To, da me zanimajo stvari, ki druge ne in ne prinašajo takojšnje zadovoljitve xnckrivx ... to, da vedno zberem težjo pot :vragec: ... why the fuck x:px ... in to, da sem neprilagojen x8Dx ... in takorekoč po evolucijski teoriji živi fosil x:Dx

ampak je fajn xsuperx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

x:Dx x:Dx x:Dx ti me bereš ko odprto knjigo x:px x:Dx x;)x

ma kaj... na mestu cepetam in čakam na večnost :wOOt: x:Dx :P

zadovoljna x8Dx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Guest sheboom
Moti me moj otroški obraz-mi marsikdo ,ki me ne pozna,reče deklica..Jz pa že prava starina.. :xx!:

Pa to je kompliment! Pri meni je obratno :sori:

x:Dx x:Dx x:Dx ti me bereš ko odprto knjigo x:px x:Dx x;)x

ma kaj... na mestu cepetam in čakam na večnost :wOOt: x:Dx :P

zadovoljna x8Dx

ne , veš da zmeraj hočem še več x:Dx x:Dx x:Dx

ajd pazi , da se ne ukoreniniš

laže iz Sing Singa pobegnit, kakor od kake ideje x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

pa se to me mot pr seb, da tok divjam... kar drvim, prehitevam.

pa nepodjetnost me mot. :o|o:

pa neprakticnost. xrolleyesx

pa sramezljivost. xrolleyesx x:Ix

pa da znam cist zapet za stvari, da so vcas kaksne najbolj brezvezne kao ultranadnujno nujne. x:o)x x:px

pa da me je tolk blazn velik, da bi se vcas kar razpocla lohk. :bomb: xrolleyesx

pa k tok govorim=ropotam, da vcas se sebe zmatram. x:o)x x:px

uh kok je tega lohk. x:o)x

hecn, k sebe komot prenasam in sem blazno rada v svoji druzbi, sam ce bi bil pa en tak, bi mi sel pa blazno na jetra. popenim, znorim! :bomb: :sick: x:Dx

hm, pr videzu.... to da nimam bokov (skor nc, pac mal jih je, ni tko da jih prav nimam x:Dx x:o)x) pa da mam premajhno rit.

pa se kaksen slauhek sem pa tja (sam to gre stran zdej xDDx).

pa da mam starinski obraz pa trapasto frizuro, pa ce ne vem kaj zganjam. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

kaj me moti -

- to, da znam bit na momente preveč trmasta.....

- da se že končno ne morm resno usest za mizo in narest faks!

- ko se še kej sponm, sporočim x:)x

kar se videza tiče, pa ... kako gre že un komad? "bova šla u toplice, jst bom dobu močne roke, ti pa malo manjšo rit" ? no, to je to hehe :inocent:

- ja, resno resno - mal bi tele moje riti se znebila, pa noge mam zelo močne - drugače pa - sem zadovoljna sama s sabo xDDx

Carpe diem!

Guest mačona
maščevalna nisem - vsaj nekaj. xDDx če sem že impulzivna, nesramna, žaljiva, groba, zamerljiva in taka ... ampak za maščevanje res nimam srca. pravzaprav niti ne vem, kako bi se komu maščevala - nisem dovolj pametna za kaj takega, pojma nimam. razmišljala sem sicer o maščevanju parkrat že, ko se mi je kdo zameril, pa se mi je zdelo vse skupaj z načinom maščevanja vred nizkotno in čisto nepotrebno.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...