Skoči na vsebino

Kaj vas najbolj moti pri sebi

astra

Recommended Posts

To, da ko vidim da je nekdo raz.... :vragec: x:Dx ,ga še bolj začnem dregat in štokat.....da do konca popi.di, pol me pa nadere al pa whatever.....jst pa surlo. x:Dx :vragec:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.
Deli na socialnih omrežjih

..to da prevec kompliciram... :xx!:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

dejansko nič. :xx!:

Ne, ne, takih ljudi ni... moti te vsaj to, da te nič ne moti x^x

x:Dx x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

mačona in seal, nista edina, smo najmanj trije

ampak tako je življenje, vedno te kaj novega zanima, vedno iščemo odgovore na vprašanja, vedno se učimo xrosex xbookx xchatx :D

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Mene pri sebi moti to, da ne znam biti odločna in se vedno podredim tistemu, ki je poleg mene. Moti me tudi to, da ne znam vztrajat pri neki stvari, vedno prehitro obupam x:(x
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

Moti me še to,da sem lahko takoj čist navdušena nak nekom ,vsa čist blažena..naslednji dan pa že sovražim in mi grejo po glavi čudne misli..polne sovraštva...Moja čustva tako zelo nihajo med sovraštvom in ljubeznijo...Nikoli ne ljubim 100%..v večini raje sovražim 100%.

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

da sem kot goba. :sori: da me neučakani, nestrpni, gospodovalni ljudje, ki jim nisem ravno ljuba zaradi svoje samozadostnosti in tega, da vse delam po svoje, tako iztirijo s svojo negativno energijo ... da mojo čist uničijo. :xx!:

pol pa nehej govort o njih pa jim dajat moč nad sabo x^x x^x x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

samo nehat govort o pijavkah ni rešitev. v bistvu sploh ni. moram se o tem pogovarjati s kom, ki mi bo pokazal način, kako rešiti ta problem.

kdor je ta način pogruntou oz. ga dojeu, se mu po moje ne zdi uredn al pa smiseln o tem sploh govort... zato, k to za nega sploh ni več problem x^x x^x x^x

matr, jes pa znam morit x^x x^x x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

evo jedan se već javio.... ok, mehmet...

koma, veš kaj, ...popolna, kaj je zate popolna, ono...popolna si u onom smislu ..ono.., da bi te poševio...joj, oprostite mojoj ekavšini još jednom...i znaš..tako lipo bilo fino...torej kaj sploh je popolnost. takoj vklopim rdeče lučke... x:)x

sorry...ne bi te poševio....prije bi ti mene x:Dx

popolnost je sprejetje narobnega v sebi...najlažje to sprejmeš...ko vidiš da te imajo vsi radi...kljub temu da se sama sebi narobna zdiš x:)x

aaha, pa sva spet pri zenu... x:Ix ves smisel je prasznina, oziroma ničnost... smisel je v niču, zato lahko bluzimo...ampak ja tebe ne bi poševila.

smisla ni...je nič...ki ga napolniš z vsem x:)x torej mora smisel postati ničen... da je lahko vse x:)x

p.s. glede ševe pa ne vem....energija se mi spremenila....sexualna mislim...vsi me hočejo ševit naenkrat....ne vem zakaj bi ti bila izjema x:Dx

brez poroke ne bo nič, žal... x:)x x:Dx

Gospodjica xrolleyesx ni cipele se ne kupe dok se ne probaju x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

x:Ix super, sem očarana... samo, veš kaj še... jaz bi ful rada pred poroko še nadila kako plastično operacijo, kot plastic makeover na kanalu A... :inocent: kje bova pa živela? :eek:

i veš da mi je našlogan en svetel tip, malo čuden, ženstven, med devico in levom... x:px mogoče si ti... aja ti si tehtnica, .. ne vem kako bova to uskadila... maš že kakega otroka? kako čutiš do otrok? uf, 100000000 vprašanj in ...če ima kdo kaj proti naj spregovori zdaj, ali za vedno molči!

....

najprej ševa...potem vprašanja.... :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...