Guest Jeti 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 če bi imela pogum http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif ... bi si pa popravila nos http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon26.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Kaj bo šele moteče, ko bo koža visela .... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Meni pa res zelo odvisno kakor kdaj kaj. Stresa ne maram. moja mocna obcutljivost na energije ljudi (al moje odzive na okolico) je motece po zdravju ampak pravijo, da vse nekaj uci! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 mene moti, da ne zgledam kot bred pit in da nisem namber one v temi hudi tipi. kot omega samec se zadovoljim s kostmi in kožo. pa ne mislim manekenk. 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 in da nisem namber one v temi hudi tipi.Aja joj joj ojoj!! pozabila nalepit tist tvoj (predelan) post v "dobre tipe"!! Sorry!! (skoraj se reče temu ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Meni pa res zelo odvisno kakor kdaj kaj. Stresa ne maram. moja mocna obcutljivost na energije ljudi (al moje odzive na okolico) je motece po zdravju ampak pravijo, da vse nekaj uci! Ta tvoja občutljivost na energije ljudi je IMO stvar osebne odločitve. Ali gledaš energije drugih ljudi ali pa jih ne, če nekaj začutiš, to še ne pomeni,da tega pač ne moreš enostavno mimo spustiti brez, da bi se zapletal v to kar si začutil .... Mogoče bi se samo mogel vprašati zakaj hočeš čutiti energije drugih. Jaz jih nočem ( več ) in hvala kurcu imam za voljo tega blažen mir. Amen ! 4 2 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 "ti ze ves", zame! ocitno imas res "mir" da se tule javljas in pises kaksen je kdo. ce pa kje, pa v tej temi! ne verjamem da kdorkoli pricakuje ali zeli, da bi mu kdo pamet solil. glede napisano oz. take osebne zadeve, ki se tule izpove. Se posebej kadar nekdo cist prek lastnih vzorcev razmisljanja in izkusenj razume napisano kot zeli, oz, kot si to storil. In ja, VSE je plod dolocene odlocitve.In bajdvej, ne da se mi spet s tabo filozofirat; premalo natrgane peruti.Lahko pa me razsvetlis o tem, da vidim kako tvoja modrost izgleda v praksi? ce mi ze zelis kaj povedat. Prilagam eno fajno slikco, da se malo zamislis:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs017.snc4/34216_10150208140160464_616595463_13182169_5352423_n.jpg 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 jeee ... kokice http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. september 2010 Prijavi Deli 17. september 2010 jeee ... kokice http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/yuma.gif Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. september 2010 Prijavi Deli 17. september 2010 O, če se samo spomnim kako bred pit prijaha na konju v tistem filmu,... kako že gre ...cvetje v jeseni Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. september 2010 Prijavi Deli 17. september 2010 Jesenska pripoved? samo res se ne spomnim, da bi pripovedovali o cvetju kaj me še moti na sebi? ja, sveži prehlad...končno ena stvar, ki zihr mine Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. september 2010 Prijavi Deli 17. september 2010 O, če se samo spomnim kako bred pit prijaha na konju v tistem filmu,... kako že gre ...cvetje v jeseni x:Dx x:Dx 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 17. september 2010 Prijavi Deli 17. september 2010 evo, aliana je zakapirala 1 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. september 2010 Prijavi Deli 17. september 2010 Mislm ... hujši si kot jaz. Ti prišepnem .. s starostjo gre na boljše, nam Kozorogom. res, res hehe, ja, s starostjo smo lepši, predvsem, pa mlajši, kajneda Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. september 2010 Prijavi Deli 17. september 2010 res je. (tud če je sam kakšen saturn na asc ali clo mc - al pa na soncu ipd. - se pravi tud če ne gre za kozoroga) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 "ti ze ves", zame! ce pa kje, pa v tej temi! ne verjamem da kdorkoli pricakuje ali zeli, da bi mu kdo pamet solil. glede napisano oz. take osebne zadeve, ki se tule izpove. Se posebej kadar nekdo cist prek lastnih vzorcev razmisljanja in izkusenj razume napisano kot zeli, oz, kot si to storil. In ja, VSE je plod dolocene odlocitve.In bajdvej, ne da se mi spet s tabo filozofirat; premalo natrgane peruti.Lahko pa me razsvetlis o tem, da vidim kako tvoja modrost izgleda v praksi? ce mi ze zelis kaj povedat. Prilagam eno fajno slikco, da se malo zamislis:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs017.snc4/34216_10150208140160464_616595463_13182169_5352423_n.jpg Ma kaj ti misliš, da pri tebi obstaja poseben razlog, da si bolj občutljiv na energije drugih ljudi ? Pri meni v praksi ? Nič drugače, kot pri vsakem drugem človeku, ki se trudi ohranjati svoje duševno zdravje Z majhno razliko, da dnevno, že 8let, komuniciram s +20 ( število oseb ) neznanci iz področja Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije, Kosova. Kaj čem izpostaviti ? Da nisem iz trte zrasu = mam več izkušnje kot povprečen človek. Jebat ga, kakorkoli boš obrnil je moja teorija tudi dnevna praksa. Kar pa ne pomeni, da se ne soočam s težavami dnevnega vsakdanjika, tako na duševnem nivoju kot na katerem drugem : ) Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 Kaj bo šele moteče, ko bo koža visela .... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif to me nič ne moti ... sprejemam staranje kot naravni proces http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif sam nos pa ni tak, kot so mi ga nemenili geni ... že 2x adaptiran http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif zaradi kupčka nesrečnih okoliščin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 Vem, zato sem tudi uporabila izraz Saturnovc, kljub temu, da sva oba s Cashyjem Kozoroga V glavnem osebe s poudarjenim Saturnom ja, seveda, sej si rekla, jaz sem šla pa še nekaj razlagat pa to. Mene moj Neptun včas mot, preprosto zato, k ga je težko hendlat. Ne samo da ni v neaspektu, je še v 12. na asc.No vizualno to pomeni predvsem, da imam več podob, kar je res, tud na dveh fotkah si nisem podobna, pa tud ne sebi (v realu).Kar se tiče psihičnega vidika, recimo da je preveč čustven, pa mi včas mal narobe hodi, drugač pa kar shajava. (menda pa je folk s takim neptunom in tolk trigoni že včas kar bebo... še dobr da jaz nisem ) (saturn pa ni zelo dejaven pri meni, po drugi strani pa tvori samo 2 aspekta in oba sta *slaba*: EDINI kvadrat v chartu [z asc] in op. z uranom) Jeti, jaz imam kriv nos in sem bla v mladosti zarad tega zlo nesrečna, ker sem pred dogodkom imela majhen, raven, lep nos... skratka, sem bla kar zakompleksana.Vendar potem sem imela DVAKRAT možnost zastonjskega posega, že napotnico! - in obakrat zamehurila! x!x Nekako mi ni blo več do tega pa tud sprijaznila sem se pa tud nočem bit ista k vsi kloni zdej, k vsi enako zgledajo, tko da me to več ne sekira. Sem pa bila ufurana, da imam DEBELE NOGE in rit! :D in sem furala neke čezritne srajce! Kar ene predstave, ker če česa nimam (debelega), so pa to prav gotovo noge in tud rit mam majhno (no ja, normalno, vendar če že, prej majhno kot veliko). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 to me nič ne moti ... sprejemam staranje kot naravni proces http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif sam nos pa ni tak, kot so mi ga nemenili geni ... že 2x adaptiran http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif zaradi kupčka nesrečnih okoliščin Fajn. Tako je prav, ne pa botoks in razne druge bedarije za 'mlajšanje' in nategovanje kože ... : ) Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 Ti mislis da jaz mislim... samopomembnez. Razliko od cesa? Od mene? Ja, sej drugi se pa ne. Nihce se ne, samo ti se soocas z zivljenjem. car popravljalec minc, zares si nekaj posebnega. le kako tega se nismo ugotovili. Bravo. Pa da ne bos tolk zlo samohvalen do sebe in kriticen do drugih, si poglej tale ce zelis. Ocitno te zivljenje se ni dovolj prizemljilo a si tako pameten za druge. No, pa ker so ti te igrice tako zelo vsec:Iz tvojega pisanega je jasno razbrati, da te moti to, da bi bil jaz nekaj posebnega. Obenem pa imas ob tem se slabo samopodobo, saj se sicer ne bi toliko hvalil in te tudi to, da bi bil nekdo nekaj posebnega ne bi motilo. Tolk iz moje strani. Na tvoje furstracije pa sem ti ze rekel, da se mi ne da vec padat. Zato se pejt s kom drugim kregat in zdravt tvoje komplekse. Dost zalosten da si sel celo v to temo pamet solit. Tvoje izkusnje se tule lepo kazejo ja. Izreden si. Ma ne fenomenalen.Imam enga znanca ki takim pravi "supersmart persona" (knows everything for everyone ). Ma kaj ti misliš, da pri tebi obstaja poseben razlog, da si bolj občutljiv na energije drugih ljudi ? Pri meni v praksi ? Nič drugače, kot pri vsakem drugem človeku, ki se trudi ohranjati svoje duševno zdravje Z majhno razliko, da dnevno, že 8let, komuniciram s +20 ( število oseb ) neznanci iz področja Slovenije, Hrvaške, Bosne, Srbije, Kosova. Kaj čem izpostaviti ? Da nisem iz trte zrasu = mam več izkušnje kot povprečen človek. Jebat ga, kakorkoli boš obrnil je moja teorija tudi dnevna praksa. Kar pa ne pomeni, da se ne soočam s težavami dnevnega vsakdanjika, tako na duševnem nivoju kot na katerem drugem : ) 1 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 zanimivo, kar ne dojemajo se se mogoce mislis tiste v komi? Sebe dost drugač dojemamo,so pa tut osebe, k sebe sploh ne dojemajo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 1 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 ma ja, odvisno kaj zdej pomeni "dojemati se" sploh. pa da ne flozofiramo spet ane. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 18. september 2010 Prijavi Deli 18. september 2010 trma ta večna zmedenost in to, da si premalokrat upam iti čez rob... bi, pa nimam "jajc" Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 trma ta večna zmedenost in to, da si premalokrat upam iti čez rob... bi, pa nimam "jajc" imaš pa jajčnike pri nas fantih je problem, če nam kdaj zmanjka jajc, ali, če si jih razbijemo...potem jih nimamo več...za vedno...punce pa naredite nova, pa je stvar ocvrta. In "jajca" so spet tu in čist tko ena tako "poduhovljena" izjava, ki nima stika z realnostjo, ampak vseeno: škoda življenja, da ne bi šla čimvečkrat čez rob sem prejšnji vikend slišal pesem nekega 85 letnega pesnika- če bi še enkrat živel, bi naredil več napak, večkrat tvegal, manjkrat naredil vse popolno itd, itd... kaj me še moti na sebi? samo prehlad, drugače nič...aja to, da sem zaradi pomanjkanje gibanja postal ful lesen, nemotoričen in da mi to mal ravnotežje ruši...aja, pa zmanjšuje pljučno kapaciteto... 1 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. september 2010 Prijavi Deli 19. september 2010 Saturnovci smo late bloomers, a še ne veš tega? vse OK, a le do te mere, dokler nismo "to late" bloomers za Saturnovce je to čist res...vsaj za Kozoroge, da v otroštvu izgledajo starejši kot so, v odraslosti pa vedno mlajši imamo potem to srečo, da, ko nam uspe zacvetet, zaradi vseh izkušenj in naukov iz preteklosti, ko smo se (neuspešno)trudili zacveteti, cvetimo tako hudo močno, da kar ne moremo nehat cvetet Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.