MUCAMACA 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Mucamaca...podpišem se pod tvoj post.. AstraHehe, jasno, ko sva pa obe SCO... Pa se ena neorganizirana, kampanjska se je javila, je sigurno iz teh voda.. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 to bo... je pa tko zlo lep, de ga nch ne motPravi lepotec vsaj za -evke. Ampak vsaj ena mejcena, cist majhna slaba lastnost pa sigurn je, a? Glavno, da ti je vsec. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 muti me to, k nemurem bit ceu.....delam si delo.......pa zlo sm trdoživ, vztrajen in zajeban.mam rad sam take posebne sorte ljudi, ki si zaslužjo mojo prisotnost.ne maram omahovanja, rabm stabilnost~ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 mash prou mucicamacica zadne chase na shkorpjonke padam ampak zhe izuchil Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 19. maj 2003 Prijavi Deli 19. maj 2003 Sem dons ugotovila, da me moti tudi to, da vcasih enostavno nocem videt stvari.....da enostavno zaprem oci in si narolam en film. Pa da me vcasih tolk odnese, da cist pozabim kdo sem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 sonchica tole mal spominja na mary popins... -u se tut rola sem in tja Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anatha 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Pa se ena neorganizirana, kampanjska se je javila, je sigurno iz teh voda.. MucaMaca Seveda, Ribica, pa Neptun na MC (morala bi študirati umetnost, pol bi šlo).Pa obupno malo zemlje imam v karti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ma, ce bi bil bolj inteligenten v obvladovanju energije,razumevanje sebe v energiji, dogajanjih, odnosih, etc... Inteligentni verjetno postanemo kadar smo dovolj obcutljivi.Obcutljivi pa smo lahko takrat kadar nas ni strah in imamosvobodo biti nekdo, ki odkriva nepogojeno. brez predhodnegaklasificiranja; recimo: to je dobro, to ni, to je lepo, to ni, etc...iz tega pa se rodi zavest! prava zavest, ki jo dobi brezpredhodne klasifikacije, ki bi lahko vplivala na nase dojemanje.morda.Predvidevam, da je ena od taksnih zadev tudi vmesavanje!? Toda, inteligenca je lahko breme, ce nismo dovolj predani ane?Kar pomeni, da naj bi bili potemtakem tudi odlocni, jasni, konkretni, etc...?Ali pa nekonkretni, nejasni, zmedeni, ker pac taki tudi smo kdaj in kje.Torej, ce smo zmedeni in neodlocni vrjetno ne pomeni, da nismo predani;temvec morda, da se ucimo, opazujemo, se ne znajdemo v delocenihokoliscinah in energijah? Lahko pa je beg pred odgovornostjo?--Verjetno je mnogo okoliscin z namenom. Sicer pa da; morda kdaj vprasam, ker ne sprejmem odgovornosti,odgovor pa je ze vmeni. Kljub temu, pa lahko vprasanje rodi novaspoznanja in nova vprasanja, ter mnogo drugega. Hkrati pa se opazim, da sem bil precej prazen.. v primeru:srecam neko osebo, ki se mi zdi pomembna: in nisem imel kaj vprasati!:| dojamem, da sem bil zaradi okoliscin (sebe) nemirnega duha in prevzet ze s tem, da sem v svoji zelji ali pa nezmoznosti prisluhniti.kar lahko odaljuje od prizemljenosti. Dejasnko, ce bi imel usmerjeno energijo v karkoli, bi se okoliscineverjetno razvile tako, da bi lahko za namero nastopil, kar bipomenilo, da bi vprasanja in prizemljenost prisla z mojo voljo inpotrebo po udejanjanju namena. Temu bi morda slediloprimerno vprasanje postavljeno z primerno energijo. Nekateri imajo mnogo povedati o tem ali onem, mnogo stvari,malenkosti opazijo, povsod vidijo duha, zivljenje, veselje, ...Vcasih pa sem se pocutil precej prazno, ker nisem imel kaj povedati.Nekdo pride iz spanije in 3 ure razlaga o vsem mogocem, kljub temu,da je prezivel tam le 2 ali 3 dni. Celo pot je bila neznansko zanimivain polna dogajanj. In pride tretji iz portugalske, kjer je bil 14 dni, pa nima kaj povedati,razen da imajo dobre ribe ter, da so hoteli dragi in zanic sladoled.??? v cem je razlika? Ja, itak je se drugo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Pa se ena neorganizirana, kampanjska se je javila, je sigurno iz teh voda.. MucaMaca Seveda, Ribica, pa Neptun na MC (morala bi študirati umetnost, pol bi šlo).Pa obupno malo zemlje imam v karti. Mislim,da boš dobra čarovnica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Z videzom se kar ujamem,....samo včasih me moti , da sitnarim za drobnarije. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Z videzom se kar ujamem,....samo včasih me moti , da sitnarim za drobnarije.A nismo vsi na tem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ej, folk - pa to je neverjetno - kaksne strasne in res negativne lastnosti imate... Bravo, da ste sploh upali izliti tole na 'papir'... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 kaj kaki so shtajerci? sej se ve skor k shkorpjonke pa rakice kombinacija je shele od Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mmaxx 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Ha, ha,ha, že se je začela borba, , nekdo je pa ljubosumen, ,zapomni si, če nebi bilo "foušije", bi imeli vsi zadosti, . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 ljubosumen? ma ne sam tolk altruistichen, de ne morem pomislt, deb she en drug tole dozhivlu :xx!: -u se usi nasledniki smiljo Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mmaxx 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 aakhut, na Mick-a in Vojka sem mislil . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 -u se rahlo shljivi za use Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Inteligentni verjetno postanemo kadar smo dovolj obcutljivi.Obcutljivi pa smo lahko takrat kadar nas ni strah in imamosvobodo biti nekdo, ki odkriva nepogojeno. brez predhodnegaklasificiranja; recimo: to je dobro, to ni, to je lepo, to ni, etc...iz tega pa se rodi zavest! prava zavest, ki jo dobi brezpredhodne klasifikacije, ki bi lahko vplivala na nase dojemanje.morda.Predvidevam, da je ena od taksnih zadev tudi vmesavanje!?Če je inteligenca to, da me ne bo nikoli strah (vzemi za otroke, za moža, za domovino, za sočloveka...), ko mi bo vseeno, če je stvar dobra ali ne...da se o njej ne bom želela/mogla/hoteti opredeliti (ribja čorba je dobra ali ne, porotorož je super kraj za dopust ali ni...) potem Dragi moj, ostajam neinteligentno bitje... Občutljivi smo...ko odkrivamo brez predhodnega klasificiranja... Kako naj občutim...če ne smem klasificirati dobro/slabo, veselje/žalost... In če je potem zavest to, da nobene stvari ne klasificiram...potem kaj mi ostane? Kakšna bom? (zabluzila sem, vem...pa naj bo tudi en "bluzistični post") Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 Če je inteligenca to, da me ne bo nikoli strah (vzemi za otroke, za moža, za domovino, za sočloveka...), ko mi bo vseeno, če je stvar dobra ali ne...da se o njej ne bom želela/mogla/hoteti opredeliti (ribja čorba je dobra ali ne, porotorož je super kraj za dopust ali ni...) potem Dragi moj, ostajam neinteligentno bitje... Občutljivi smo...ko odkrivamo brez predhodnega klasificiranja... Kako naj občutim...če ne smem klasificirati dobro/slabo, veselje/žalost... In če je potem zavest to, da nobene stvari ne klasificiram...potem kaj mi ostane? Kakšna bom? (zabluzila sem, vem...pa naj bo tudi en "bluzistični post") Ne da ne smes! LAHKO! ce hoces seveda.Sicer pa, sej ni pomembno, itak pojasnjujem le sebi! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 aja... kaj me moti na meni? predvsem ona pa vas bo tut she.....hehe zhe ve, kam pes taco moli Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Moti? Predolg jezik... me je že tepel kar nekaj krat...preveč odkrito in naravnost zinem včasih kakšno. Glede videza.....skoraj nič....tu itak ni kaj storiti več. Strelsko+škorpijonska kombinacija.... Aja, včasih sem sebična in resnično mislim najprej nase.....a pa še to...dramatiziram tudi rada. Pa blazno zaj. znam biti....pa joj moram nehat Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 hoj! Prelaganje zoprnih stvari na kasnejši čas, npr. faks.. nestrpnost da dočakam kaj, občasna odrezavost, učim se tolerance do bližnjih, kadar mi kaj prav ni, da ne bruhnem tist moj prav.. Mogoč tud pretirana resnicoljubnost, kar pa ni vedno zaželjeno se mi zdi... mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Mushi! Zivjo! Long time no see! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Jaz jih tudi se cel kup nisem nastela... tecnih lastnosti... vcasih znam biti nesramna, vcasih sem prevec hladna, morda na nek nacin celo kruta, sem zal tudi precej agresivna... preprosto imam prevec krvi - tako si to razlagam.. No, saj so bili casi, ko so mi jo zagotovo puscali... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Hoj Marsa! Sej se še logirat nisem znala, hihih... Sem cel kup mailov, pa tistih prijav zapravla, nakar sem ugotovila, da sej to pa res ni nek bavbav... To je to ko bi se rad hiter prijavu pa to...Sej sem pogrešala Lunin net... Bom kr v Zlato ribico napisala zaka me ni blo. Mislim da tja spada.. Ker v bistvu sem en velik srečko... mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.