Trubica 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Jaz jih tudi se cel kup nisem nastela... tecnih lastnosti... vcasih znam biti nesramna, vcasih sem prevec hladna, morda na nek nacin celo kruta, sem zal tudi precej agresivna... preprosto imam prevec krvi - tako si to razlagam.. No, saj so bili casi, ko so mi jo zagotovo puscali... Uf, Marsa , saj ko nekdo našteva "svoje" lastnosti ugotovim, da so to tudi moje.. :\: , ampak se jih trudim potlačiti . Včasih mislim, da so vse te "lastnosti" nekakšna samoobramba. Kaj meniš ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Hoj. Seveda, tudi (samoobramba) - ko clovek ni dovolj samozavesten... ali ima slabo samopodobo.... ali so mu vceplljali vsemogoce nonsense... Mislim, da je predvsem point zavedati se jih - biti pozoren nanje...Ravno zato pa sem zgoraj zavijala z ocmi...Vsak pride samo nekako do tamle... izbere si 'kozmeticno' lepse in za oko in dozivljanje vseeno prijetnejse 'negativne' lastnosti. Ker - kako je to mogoce, da jih tule skorajda nimamo, ko pa bomo v temi obleke ali kile, se jih bo 30% pritozevalo o tem in onem.Spet - imamo toliko in toliko tezav, Crna luknja cisto crna od tezav, zlata ribica komaj se vlaci vse skupaj, a ne - mi imamo same lepe in pozitivne lastnosti. Ce bi to bilo dejstvo, pol tem ne bi obstajalo ali pac ne v taki obliki. Nihce npr. ne rece - sem naporen, skrt (a so res vsi radodarni) ali vsaj pretirano varcen, nihce ni zavisten (vendar jih 40% opravlja in zelenijo, ko kdo kaj ima, obvlada), nihce ni pozresen, nihce ni napisal, da je krut, hladen (to sem napisala jaz), nihce ni napisal, da je egoist (razen nataly), nihce ni ljubosumen, nihce ni preracunljiv, nihce ni oportunist, itd... Nekako smo pri 'pretirani obcutljivosti' - kot ze tedaj - kajti imamo ze nekaj tehle tem. Dolgcas. Poleg tega pa mi gre na zivce - ko jaz igram, igram. Resno jemljem. Se grem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2003 Hehe, Marsa... si mi besede z jezika snela... Omenila si požrešnost...ja, ravno o tem sem premišljevala..o požrešnosti glede hrane... So dnevi...ko se ne morem premagati...in se nažiram do onemoglosti.. :xx!: Zloben jezik...hja, me kr zanese dostkrat... Maščevalna...in zamerljiva...težko pozabim....Manipulatorska...pa dostkrat mi očitajo, da tut diktatorska...hja, kaj pa morem, če edino jaz vem...kaj in kako mora biti... Pa cmerava :\: Agresivna in eksplozivna...kr utrga se mi... Padam iz ekstrema v ekstrem...težko obdržim sredino... Hja, pa zanimivo je, kako so vsi zadovoljni s svojim videzom.. Jaz nisem... Joj, bom morala odpreti temo...kaj nam ugaja pri sebi...da se mal potolažim... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Hladna, kruta Marsa.. tud znam bit.. ko sem jst prizadeta.. pol pa tko reagiram. Sam še vseen se ne kesam, mislim da takrat upravičeno tako reagiram.. obramba veš.. pa lažje preživim, saj bi me še razneslo drugače, al pa bi se raztopila v solzah.. pa ohja... trmasta, kljubovalna, čeprav to pa bolj v glavi, pol ko pa je treba neki rečt, naredit, me mine, vendar pa tist.. ko da mam enga možička v glavi, ki mi govori in upravlja moje telo.. včasih drugač kot si želim in vem da je prav sama. Včasih mu podležem. Kot Golum v Gospodaru prstanov. mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Hojla! A se to še komu zdi rahlo depresivna tema. Sej ni nič slabega, da se spomnimo na svoje napake, če je to zato, da jih popravimo oz. odpravimo. Samo tu to ni namen teme. Vsi imamo napake, ki nas ali nas ne motijo, včasih motijo druge, kar pa spet ni merilo. Mislim, da bi vsak moral v sebi poiskati dobre lastnosti in iz njih črpati energijo, da postane še boljši. Če bi se ljudje bolj ukvarjali z dobrimi lastnostmi, kot pa slabimi, menim, da bi bil ta svet lahko vsaj za odtenek lepši. Mene moti karakterno: moj "dolg jezik", moja čustvenost, pretirana želja vsem ugoditi in ugajati,...vizualno: raje ne naštevam, ker je itak značilno (predvsem za ženske), da si nismo všeč. Sem se raje sprejela tako kot sem, večino časa se sploh ne trudim spreminjat se. Všeč so mi moje oči, ustnice in lase. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Mucamaca...podpišem se pod tvoj post.. AstraHehe, jasno, ko sva pa obe SCO... Pa se ena neorganizirana, kampanjska se je javila, je sigurno iz teh voda.. MucaMaca Jest bi se tut kar vpisala v tale krozek...ni druge... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Ugotavljam, da predvsem ženske z asc. škorpijonom ugotavljamo da smo zaj., maščevalne in ne vem kaj še vse.....hm bo na koncu imel Bobnar kar prav, ko se boji takšnih osebkov Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 zakaj bi me pa kaj motilo, raje vam poiščem vsak dan nov razlogkaj vse mi je všeč Yess! Kodrlajsa kako gre tista it.pesmica "Penso positivo..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Saj imata prav, Masinca in Kodrlajsa... Pa vendar - saj ti tudi ni treba komentirati v 'Samomor', lahko povsem spregledas to temo - kar pa se ne pomeni, da samomorov ni. Tudi s tem se strinjam, da je treba transformirat energije v pozitivne smeri...Samo imamo ze tudi tako temo - pravzaprav imamo kar oboje tole ze... In ne samo negativnih lastnosti. Kaj mislite, ali misli o sebi Bush, da ima ful negativnih lastnosti?Ali ima o sebi taksno mnenje Sadam Husein?Kje pa! Onadva sta totalno kul in pozitivna... brez veze se jima celo zdi o tem se pregovarjati.No, morda sta malo prevec obcutljiva in imata nekoliko preoster jezik... Sicer pa sta ful v redu. Recemo, da smo OK - in to je to.Ja - fino, saj ne recem, da to ni korak v tej smeri, pa vendar...Obstaja tudi noc.Sem za iskrenost.Nihce mi ne bo rekel, da nima negativnih lastnosti.Ce pa to rece, se ne pomeni, da je to res, prav tako se ne pomeni, da jaz to kupim. Forum nima samo pogovorne note, pac pa tudi v nekem smislu skupinsko terapevtsko...Ce bos sel k psihologu, najbrz ne bos govoril o tem, kako kul si in kako je vse OK s tabo...Poglabljal se bos v svoje notranjosti. No - seveda, kakor kdo zeli... Odvisno, koliko komu pomeni slika, ki jo ustvarja s posti, in pa seveda vzporedno ta, v kateri sam sebe opise.Hecno, v bistvu... Torej - komot: sem zelo inteligentna, nadarjena, privlacna in ucinkovita. Se posebej imam lepe noge (brez dlak) in posebno mi je vsec moja koza... Sem zelo dobra po srcu in zelo pravicna. No, vidite, saj lahko jaz kar takoj vse tole transformiram... pa je...Vprasanje pa je, ce je to realna slika; predvsem, ce je to CELA slika, drugo pa je se, ce me tudi drugi tako vidijo.In - tisti, ki me tako vidijo, ali recejo, super, kaksna super zenska, in seveda pri nikomer ne zbujam zavisti - ker so pac tudi oni tako kul - ker nihce nima negativnih lastnosti... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 ...Mislim, da je predvsem point zavedati se jih - biti pozoren nanje...Ravno zato pa sem zgoraj zavijala z ocmi...Vsak pride samo nekako do tamle... izbere si 'kozmeticno' lepse in za oko in dozivljanje vseeno prijetnejse 'negativne' lastnosti. Ja. - strinjam s teboj.Zavest je zazeljena, ker zato smo tudi tu.Ja. - ne strinjam :::Ker mam ze prevec negativnosti od prej, pa raje o sebi pozitivno razmisljam,kjerkoli, kadarkoli, zato, da lazje zivim in delam tisto kar se mi zdi vredu.Ker je negativno razmisljanje o sebi zame neprimerno...lahko vlece nvznoter, namesto navzven, ko je primerno, etc...Drugace pa je razmisljati o sebi 'od strani' in se ne videtinegativnega, temvec razumeti se in uvideti se, ne grajati. Temu sledi pozitivnorazmisljane in ne negativno. Torej v obeh primerih - zavest!Mislim, da zdrava samokriticnost nima nic pri negativnem razmisljanju.SEM THE BEST!!!Karkoli storim je prav, kjerkoli sem, sem na pravem mestu, kakrsenkoli semsem primeren, da se soocim z tistim kar je zame primerno in zdravo.Vsaka takoimenovana negativna lastnost ali napaka, je pozitivna;ker mi pomaga razresiti pomembnejse stvari v meni in zunaj mene in zatojih potrebujem, da lazje obvladujem sebe, druge, situacije, naloge in karmo,ter, da sem lazje med drugimi energijami okoli sebe in v sebi.Verjamem, da so le te posledica globjih stvari v nas. Kupcek se pa nalaga... :xx!: Pok in skok... ali nezno priblizevanje...Ko pride primeren cas, bodo odsle od mene, ker jih pac ne bom vec potreboval!;To tedaj pa so in rad jih imam, kakor tudi sebe!!Torej sedaj so zame negativne lastnosti pozitivne!V vsakdanjem zivljenju se uvidi, da temu se nisem kos.Ce jih kdo drugace dojema in se z njimi ne more soociti ima morda problem,kakor morda tudi jas.Nihce nikoli ne zmaga.neinterno:Madonna pravi: Heart is good place to start! Keep on!!!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Bravo, Free - ful mi je vsec tvoj post. In se strinjam z njim - zate.Sicer pa se se vedno strinjam s sabo.Saj ti se ZE poglabljas - in ne mislim, da nisi samokriticen.Imas prav - celo prevec je bilo negativnosti na tvoji strani...Nujno je, da se usmerjas v pozitivo - kot mi vsi.Vendar prej SOOCENJE - kot pravis - od strani... od zgoraj, od naokoli... z vseh strani. Dajmo pogledat drug primer: Narises sliko. Naredis program.Kul al kaj?Ze kar ful je dober?A prenesemo kaj kritike za namen napredka?Ali ni tako, da opazis, kje je kaj sfaljeno in vse, kje je napaka...Ali napake preprosto zignoriras - ker pac noces gledati negativno...Slika je ze dobra in ciao.program je kul in konec.To, da se pa v Mozili ne odpre, pa je problem mojega gledanja.Morda - komot odprem v IE - kao...Ampak realno - pa se pac v Mozili ne odpre. A gre morda to potem na racun kvalitete?? je zdaj vprasanje.ker ce si ze dober, potem ne rabis popravljanja in ne izpopolnjevanja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Necesa sem se spomnila...Zgodbice...Ko sva se nekoc ful kregala z Mitjo, imela ful bad obdobje...Pa me je presenetil, ko je ekel:"A mislis, da je kul priti domov in gledat skoz tecno faco? grozno mi je, ko ful oddajas negativne energije... Itd. .." Ali sem si rekla: nic, skregana, zasluzim si, da me vidi super in lepo. Nocem gledati negativno, ker sem zelo pozitivna?Ali - dovolj sem sprejemala negativnosti, zdaj pa nocem nic vec slisati in samo se pozitivno kritiko, hvala, sprejemam?Ali sem torej tako jemala?Ne - nasprotno - prizadelo me je in postalo me je sram za nazaj.Mislila sem pa si - Ej, HVALA, ker si mi to povedal.Vsec mi je bilo dobiti tale odsev ogledala.Zdelo bi se mi celo hinavsko in veliko slabse, ce mi ne bi povedal, kasneje pa me brez utemeljitve zapustil - ces, sorry, njegovo videnje pac mene... Tako da - ne, kar se naprej mislim tako kot mislim.Sem za reci bobu bob in krompirju krompir.Saj pa - that's Moi...Morda Lev ASC rabi drugacne porive kot S ASC - no, ne morda, pac pa prav zagotovo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Bravo, Free - ful mi je vsec tvoj post. In se strinjam z njim - zate.Sicer pa se se vedno strinjam s sabo.Saj ti se ZE poglabljas - in ne mislim, da nisi samokriticen.Imas prav - celo prevec je bilo negativnosti na tvoji strani...Nujno je, da se usmerjas v pozitivo - kot mi vsi.Vendar prej SOOCENJE - kot pravis - od strani... od zgoraj, od naokoli... z vseh strani. Dajmo pogledat drug primer: Narises sliko. Naredis program.Kul al kaj?Ze kar ful je dober?A prenesemo kaj kritike za namen napredka?Ali ni tako, da opazis, kje je kaj sfaljeno in vse, kje je napaka...Ali napake preprosto zignoriras - ker pac noces gledati negativno...Slika je ze dobra in ciao.program je kul in konec.To, da se pa v Mozili ne odpre, pa je problem mojega gledanja.Morda - komot odprem v IE - kao...Ampak realno - pa se pac v Mozili ne odpre. A gre morda to potem na racun kvalitete?? je zdaj vprasanje.ker ce si ze dober, potem ne rabis popravljanja in ne izpopolnjevanja.Uf ja, dober primer, strinjam! hm, da vidim, kako jas gledam na to sdaj:hm, se mi zdi, da itak sam vidim, ce ni vredu.res pa je, da vcasih tudi ne. potem, ce sem pameten, jeprimerno, da sprejmem kritiko, itak saj sem lahkohvalezen, da mi jo spolh kdo poda! (ce jo primerno seveda). Ja. v tvojem primeru sem dobil idejo, da lahko samokriticnostizhaja tudi iz nase percepcije: recimo, ce smo videli tako in tako internet stran in izdelamo svojo, pomeni, da si naredimookvirje kaksna pribl. naj bi izgledala nasa in temu primerna jesamokriticnost. hm, torej ce ne bi nikoli videli slike, bi nam nasabila dobra. ali pa dobra v primeru, da smo izrazili tisto kar smo hoteli.Enkrat sem narisal sliko, pa ni bila tako narisana kot sem hotel,potem pa sem si rekel, da sem se itak zdravil in je prav, da sem mesal barve,risal linije, etc... pa je blo cepra pa vedel sem, da premalo imam znanja in izkusenj risati in upodabljatirecimo dolocene predmete. Ja, pri programiranju pa je drugace ane!? saj, ce deladela, ce ne, pac ne jasna dejstva, za katere ne potrebujemo samokriticnosti.morda zato eni ne marajo programirat!! ker se ne morjo s sabo ukvarjat! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Necesa sem se spomnila...Zgodbice...Ko sva se nekoc ful kregala z Mitjo, imela ful bad obdobje...Pa me je presenetil, ko je ekel:"A mislis, da je kul priti domov in gledat skoz tecno faco? grozno mi je, ko ful oddajas negativne energije... Itd. .." Ali sem si rekla: nic, skregana, zasluzim si, da me vidi super in lepo. Nocem gledati negativno, ker sem zelo pozitivna?Ali - dovolj sem sprejemala negativnosti, zdaj pa nocem nic vec slisati in samo se pozitivno kritiko, hvala, sprejemam?Ali sem torej tako jemala?Ne - nasprotno - prizadelo me je in postalo me je sram za nazaj.Mislila sem pa si - Ej, HVALA, ker si mi to povedal.Vsec mi je bilo dobiti tale odsev ogledala.Zdelo bi se mi celo hinavsko in veliko slabse, ce mi ne bi povedal, kasneje pa me brez utemeljitve zapustil - ces, sorry, njegovo videnje pac mene... Tako da - ne, kar se naprej mislim tako kot mislim.Sem za reci bobu bob in krompirju krompir.Saj pa - that's Moi...Morda Lev ASC rabi drugacne porive kot S ASC - no, ne morda, pac pa prav zagotovo. Ja, itak mi je blo vsec, ko si rekla, da navzven ne zgleda tako kot je videti;m&m He he, pa si me, le kaksne porive Bobu bop in krompirju pomfri! sam vanjo pade. Bobu sam vanjo pade!! ha ha ha Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Vem sam bob zgleda kot fizol vcasih...A nisem super pozitivna?? Sama pozitiva me je.Simpaticna sem in usluzna, duhovita in vseye ye ye. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danilo 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Bravo za vas vse, če bi našteval kaj me moti je prvo moj jezik, ki je prdolg če grem še naprej potem bo tole zelo dolgo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 ... pa ne bom povedal, pa ne bom . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 devica Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 No Nataly problem lahko hitro rešimo Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. maj 2003 Prijavi Deli 25. maj 2003 vedno sem pripravljena,da se takoj spopadem s težavami...to pa največkrat ni najboljše oz.ni najboljša ideja....včasih je vseeno bolje prešteti do 10 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Kwa, kdoprav, da so škorpijonke neki zafrknjene in zoprne babe. Pa to sploh ni res, smo same mucamace. Anede punce? MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Moti me... hmbom razmislu Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 joooj kako prima je razmišljat v tako,za razmišljanje prirejenem,dnevu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Meni pa ni vsec to, ker tako redko povem kaj kratko in jedrnato. Evo - ze hocem nekaj dodajat... pa ne bom (da bo kratko in jedrnato). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.