free 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Meni pa ni vsec to, ker tako redko povem kaj kratko in jedrnato. Evo - ze hocem nekaj dodajat... pa ne bom (da bo kratko in jedrnato).0, si ze dodala, konc. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Danes ugotavljam nekaj o sebi... da me ful potre, potlaci, ce mi nekaj ne uspe takoj ... to mi gre na zivce...ma saj ne da bom obupala, naprej bom sla... samo ta obcutek... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 mene she zmer mot moja NEIZMERNA TOLERANCA pa ALTRUIZEM pa she baba se noche vech kregat.... :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Ne znam prav uveljavljati svoje volje, ampak se vedno prilagajam drugim. To me pa res že moti!!! x!x x!x x!x Pa ko enkrat pokažem prst in vsem naokrog pomagam, me itak zgrabijo se za vrat, ne samo za celo roko. Zgleda, da mam en cuden dan danes... :xx!: Sem pa se neorganizirana, neredoljubna, moje pospravljanje je na psu... . Potem pa imam kampanjske akcije tega ali onega, namesto, da bi vse pocasi, vsak dan malo. Velja za sluzbo, dom, za vse zadeve. pa občasni ego in sem tam, ko si nisem všeč. pa še kaj bi se našlo, toda zdaj imam dovolj tega razmišljanja o slabih l. Je nevarnost da postanem jezna. :\: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Moti me ko po treh urcah, punca pravi jaz bi še, jest pa ne morm več ker sem čist zmatran puff, pant, pant, pant Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Živjo Lonček, welcome to the club! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Hej Volk, a sosedi pa že policijo kličejo??Pa da ne boš spet parkirnega listka kasiral.... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 MUCA MACA, misliš da obstaj možnost,da se kaj spremeniva? Ali bo treba res razmišljat o klubu? ha-ha... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Vojko mi je v napovedi (no za vse bele vode) 9zvezdni Ki napisal, da moram biti letos vedno urejena, točna, ..kaj še, se mi zdi da sistematična...pa bodo uspehi na dlani. Ufff kolk bo še treba delat!! Pa dejva se mal potrudit. za začetek čist čist mal MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Vojko mi je v napovedi (no za vse bele vode) 9zvezdni Ki napisal, da moram biti letos vedno urejena, točna, ..kaj še, se mi zdi da sistematična...pa bodo uspehi na dlani. Ufff kolk bo še treba delat!! Pa dejva se mal potrudit. za začetek čist čist mal MucaMacaMucaMaca Ravnokar študiram tvoj datum in gledam - morda sploh ne spadaš med bele vode 1. Ker za ženske to včasih ne velja - zato pa sem te vprašal tista vprašanja. Morda pa še kakšno pride..... Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Nisem napisala, kaj nam je najbolj všeč...ker bi bili seznami predolgi... Kaj nas najbolj moti pri sebi? Kaj bi želeli spremeniti? Men gre na živce, da sem obupno neredoljubna.Všeč mi je pospravljeno stanovanje...avto kot iz škatlice... Men nikakor ne uspeva, čeprav si vedno znova obljubim..zdaj pa bo drugače... Ja, pa jezi me moje prelaganje obveznosti...na jutri... :xx!: Npr. sem dobila napotnico za pregled krvi...ko sem končno šla v laboratorij...sem imela napotnico staro DVA meseca... AstraKar me moti na sebi običajno vidim na drugih! Na drugih pa vidim tudi, kaj mi je pri sebi najbolj všeč! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Kaj nas najbolj moti pri sebi? Kaj bi želeli spremeniti?AH....Cisto prevec sem obcutljiva, veliko stvari jemljem prevec osebno, trmasta sem, ce mislim, da imam prav, ne popuscam, pri dolocenih stvareh ne delam kompromisov ( kar mi je po drugi strani tudi vsec). Hitro se razjezim in preveckrat recem kaj v afektu.Na zivce mi gre moj odnos do hrane...Ne znam dobro skriti custev v zivo, prevec sem kriticna do zunanjosti, ne maram moje postave.Drugace sem pa ok Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ne maraš svoje postave :o|o: ....ne ceniš se dovolj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Ne, ne maram. Nisem simetricna So mi vsec moje noge, kle se pa konca Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Narobe gledaš, čeprav se nam vsem zdi nekako samemu sebi "čuden" glas in stas, hja, kdo je pa simetričen, saj tu ni nekih standardov... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 meni je moja koža čist prav in to je glavno Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Vceraj vse danes pa nic. Aja, ene 3 kg moram dat dol. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Moti me ker nimam mišic v stilu body bojlerjev, al kva so že bilderji ne bojlerji. Sama kita me je . Bejbe ful padejo na trikotnik pri moškem telesu. Jebemti se moram čimprej v fitnes vpisat, pa kakšne proteine jemat. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Isto moj bratec je bodi bojler. Zaenkrat proteinov še ni probal, ker baje je to tolk gnusno. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Jest bi bil tud spet nazaj Bojler , pol k sm zbolel, pa sm mal zgubu mase, si nism več tolk goody, k prej Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Kaj ste odkrili! Michelle, kok si kriticna, sem se smejala tvojemu postu, po mojem si cist kul, pa ne sam nogce. Oona, 3 kg? Kje si pa te nasla? Saj nimas nic odvecnih kg, si cist fit. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Mitja mi vcasih rece, ko se kaj prickava, aha, ko je treba kaj narest, da pa se zacnem pritozevat.Ko razmisljam, v bistvu je res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. oktober 2004 Prijavi Deli 5. oktober 2004 Jst znam pa tko fajn vse zajebat... ene parkrat u življenju so se mi ponudile ene take fajn priložnosti, ki bi jih vsak zagrabil. Jst pa - ne, hvala. ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 hm? bl nč. Mogoče par kilc preveč... pa tud te mam rada Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Moti me, da se takrat, kadar kaj ne gre tako, kot je bilo dogovorjeno, ne morem obvladat in zaženem tak vik in krik, da se drugi kar razbežijo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.