Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Dolores, tole se da poštimat, če je želja, pa če te moti. Sem tudi jaz od eksplozivne pujse postala malo bolj umirjena, sicer čuječa, da se optimalno spedena, ampak ne ap več neproduktivno raz... Oz redko redko, manj kot 2 x na leto se mi kaj takega zgodi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 moti me na sebi (in takoj menjam) to,da imam za druge drugačna merila kot zase. :xx!: :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 A lahko ugibam, imaš zase višje kriterije, kot za druge ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 to res ni prav... sebe moraš imeti najrajši...in rada ne glede na vse...merila naj bodo samo za vodilo... en objemček skwo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sem tudi jaz takole delala prej . No saj ali iz tega položaja startaš ali pa iz obratnega, da imaš samo sebe rad, drugih pa ne. Ampak se da popravljat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 če sebe nimaš rad tudi drugih ne moraš meti... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sm razmišlala kaj bi rekla....k učasih me veliko stvari moti, kak drug dan pa nobena.... Ampak v osnovi... ZUNANJOST : - trenutno mam 4 kg preveč - ni panike, sam ene dvojih hlač ne morm oblečt, še dobr da se je začela latino aerobika pa da me je lakota minila - mam sam 164 cm...ampak sej praujo, da je strup u mejhnih stekleničkah,tko da ni take panike (pa hvala bogi za štikle) NOTRANJOST : - včasih sem predobra, vse bi naredila za druge, pa potem to prevečkrat izkoristijo - ne znam rečt NE (čeprav se učim) - trmasta...eeeh bikica bikica....al trmasta pr napačnih stvareh.... To je to....se mi zdi...ostalo ni tok kritično Učimo se učimo se učimo se...imeti se radi!!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 - ne znam rečt NE Hehehe,ta mi je najbl všeč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Me moti, da nisem odločna, da se ne znam postaviti zase, da določenim osebam preveč dovolim... moti me, ker sem preveč kritična do sebe, da so vedno na prvem mestu drugi, potem nekje v ozadju sem pa jaz... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Selene, v prvo vrsto se postavi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 - ne znam rečt NE Hehehe,ta mi je najbl všeč! Sm čutla v kosteh, da se boš ravno v to zapiču.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 da se preveč bremzam˝ ,preveč pazm nase Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 mene pa moti, ko ne znam ne reci ne. Se mi zdi, da veckrat najprej recem ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 trenutno me nič ne moti, popolnoma se sprejemam z defekti vred Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sm čutla v kosteh, da se boš ravno v to zapiču....Hehehe,a si ne? Se zlo rad zapikujem! Več kt vas je takih k ne znate rečt ne,bolš zame! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Impulzivnost...to bi na seb spreminjala... pa da bi drzala jezik kdaj pa kdaj... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 thx JanjaK Ampak... imam eno prednost, ki mi je všeč, še vsakokrat, ko sem se raz..... in so se vsi razbežali, sem bila produktivna. Pa ne na tuj račun, da ne bo pomote.... Kozorog pač, kot je omenila Marsa ne mara porazov... Aja, pa mene tudi motijo ene trije parazitki, pa vsi so tam nekje okrog riti... Hm, mogoče samo še tole, mi je mož včeraj rekel, da sem birič! Birič!!!! :xx!: Sem ga naterala tečt, reveža. No, pol se je pa cel večer hvalu, kako mu je to pasalo...le kdo bi razumel ta moški svet? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Pol si pa pozitiven birič . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 js pa ne znam ne zavzet stališča in sprejemat odločitve. vedno vidim 100 ampakov in ... zgubim sebe. tko da bluzim in se nikamor ne premaknem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 trenutno me pri sebi moti prav vse...čisto mogoče me jutri ne bo več prav nič...pa zastopi sebe če moreš :xx!: :o|o: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 trenutno me pri sebi moti prav vse...čisto mogoče me jutri ne več prav nič...pa zastopi sebe če moreš :xx!: :o|o: zdele pa nebi bil rad zraven bogi uni okol tebe Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 razen računalnika ni nobenga tle...tko, da ne bo nihče nasankal zarad tega... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Včas mal preveč govorim, drgač pa nč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 razen računalnika ni nobenga tle...tko, da ne bo nihče nasankal zarad tega... no sej pol ti bo pa PS dal eno pozitivno energijo "DOKLER NAU UNGA DAM DA GA NAPIZDIS " Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ma daj...sej nimam navade glih na folk se dret...eni celo ne verjamejo, da se znam razjezit ....se pa u kakšno "lukno" skrijem in počakam, da me mine...vmes se pa mal pogovarjam s sabo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.