Skoči na vsebino

Kaj vas najbolj moti pri sebi

astra

Recommended Posts

Dolores, tole se da poštimat, če je želja, pa če te moti. Sem tudi jaz od eksplozivne pujse postala malo bolj umirjena, sicer čuječa, da se optimalno spedena, ampak ne ap več neproduktivno raz... Oz redko redko, manj kot 2 x na leto se mi kaj takega zgodi x:Ix
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Sem tudi jaz takole delala prej x:Ix x:Ix x:Ix . No saj ali iz tega položaja startaš ali pa iz obratnega, da imaš samo sebe rad, drugih pa ne. Ampak se da popravljat xsrcx x;)x :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Sm razmišlala kaj bi rekla....k učasih me veliko stvari moti, kak drug dan pa nobena....

Ampak v osnovi...

ZUNANJOST x:px : - trenutno mam 4 kg preveč - ni panike, sam ene dvojih hlač ne morm oblečt, še

dobr da se je začela latino aerobika pa da me je lakota minila

- mam sam 164 cm...ampak sej praujo, da je strup u mejhnih

stekleničkah,tko da ni take panike (pa hvala bogi za štikle)

NOTRANJOST :vragec: : - včasih sem predobra, vse bi naredila za druge, pa potem to prevečkrat

izkoristijo - ne znam rečt NE (čeprav se učim)

- trmasta...eeeh bikica bikica....al trmasta pr napačnih stvareh....

To je to....se mi zdi...ostalo ni tok kritično x;)x

Učimo se učimo se učimo se...imeti se radi!!!! xsrcx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Me moti, da nisem odločna, da se ne znam postaviti zase, da določenim osebam preveč dovolim... moti me, ker sem preveč kritična do sebe, da so vedno na prvem mestu drugi, potem nekje v ozadju sem pa jaz...

- ne znam rečt NE

Hehehe,ta mi je najbl všeč! x:px x;)x x:Xx

Sm čutla v kosteh, da se boš ravno v to zapiču....

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

mene pa moti, ko ne znam ne reci ne. x:Dx x:o)x xDDx

Se mi zdi, da veckrat najprej recem ne.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Impulzivnost...to bi na seb spreminjala... pa da bi drzala jezik kdaj pa kdaj... :OoO:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

thx JanjaK :palec:

Ampak... x:Dx imam eno prednost, ki mi je všeč, še vsakokrat, ko sem se raz..... in so se vsi razbežali, sem bila produktivna. Pa ne na tuj račun, da ne bo pomote.... x:Dx

Kozorog pač, kot je omenila Marsa ne mara porazov... x:Dx

Aja, pa mene tudi motijo ene trije parazitki, pa vsi so tam nekje okrog riti... x:Dx

Hm, mogoče samo še tole, mi je mož včeraj rekel, da sem birič! Birič!!!! :xx!: Sem ga naterala tečt, reveža. x:Dx No, pol se je pa cel večer hvalu, kako mu je to pasalo...le kdo bi razumel ta moški svet? xrolleyesx

trenutno me pri sebi moti prav vse...čisto mogoče me jutri ne bo več prav nič...pa zastopi sebe če moreš :vragec: :xx!: :o|o: :O:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

trenutno me pri sebi moti prav vse...čisto mogoče me jutri ne več prav nič...pa zastopi sebe če moreš  :vragec:  :xx!:  :o|o:  :O:

zdele pa nebi bil rad zraven :eek:

bogi uni okol tebe x:o)x

Vsaka ovira je priložnost.

razen računalnika ni nobenga tle...tko, da ne bo nihče nasankal zarad tega... x;)x

no sej pol ti bo pa PS dal eno pozitivno energijo x:Dx :palec:

"DOKLER NAU UNGA DAM DA GA NAPIZDIS x:Dx :palec: x:Dx"

Vsaka ovira je priložnost.

ma daj...sej nimam navade glih na folk se dret...eni celo ne verjamejo, da se znam razjezit x^x ....se pa u kakšno "lukno" skrijem in počakam, da me mine...vmes se pa mal pogovarjam s sabo... x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...