coccinelle 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 trenutno me pri sebi moti prav vse...čisto mogoče me jutri ne bo več prav nič...pa zastopi sebe če moreš :xx!: :o|o: Tole pa še kako res tudi zame... sem neki podobnega v napoved prilimala Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ma daj...sej nimam navade glih na folk se dret...eni celo ne verjamejo, da se znam razjezit ....se pa u kakšno "lukno" skrijem in počakam, da me mine...vmes se pa mal pogovarjam s sabo... pazi se mi Amis.......... lahko je Rugelj med nami Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 aha...fajn...mogoč mu pa lahko tolk naložim, da bo pol še vsaj 30 let tih... ...pol sem pa nardila dobro delo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 aha...fajn...mogoč mu pa lahko tolk naložim, da bo pol še vsaj 30 let tih... ...pol sem pa nardila dobro delo ne,ne Amis tvoji otroci bodo pach trpeli zaradi tvoje psihoze pssssst... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 o madona opij.... ...ta je pa dobra.... o coccinelle, si vmes postnila...sožalje ...zgleda da smo vodenke nekam na udaru..pa saj en del dneva je bil čist ok...drži se, pa enga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Opij, Amis... Amis... bo že bolje... Marsa bi rekla... konjunkcija Lune s Saturnom... Vojko pa (saj res, kam pa se je vdrl )... sprememba mesečne energije... ... pa pobož tudi tebi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 vojko se je odloču, da bo postal maskota med pogrešanimi coccinelle...thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Pobožek.beybike,sej bo bolš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 hvala... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 me moti,da hodim tko pozno spat :o|o: Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 mene pa ne, meni pa je vsec, pravim temu moje urice tele... no, v bistvu nic ne 'pravim' - ampak tako pac je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 mene pa ne, meni pa je vsec, pravim temu moje urice tele... no, v bistvu nic ne 'pravim' - ampak tako pac je. zjutrjaj se pa tole čist mal drugač sliši Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 obcasna globoka naivnost, prevelika direktnost, neodlocnost, pa da cisto noter padem, ko se za kaj zagrejem in postanem neobjektivna toliko se zdaj spomnim...drugic dalje Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 obcasna globoka naivnost, prevelika direktnost, neodlocnost, pa da cisto noter padem, ko se za kaj zagrejem in postanem neobjektivna toliko se zdaj spomnim...drugic dalje Bo dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 tinka, mi je nekam poznano...hm... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 men tu, men tut Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 obcasna globoka naivnost, prevelika direktnost, neodlocnost, pa da cisto noter padem, ko se za kaj zagrejem in postanem neobjektivnaups...tudi ti al kaj.saj to je prav ljubko,,, boljše kot hladnost, neobčutljivost, oddaljenost in nenehna samokontrola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 vojko se je odloču, da bo postal maskota med pogrešanimi coccinelle...thx A res, ga ni sploh ze dolgo?Gotovo ima kaj drugega pomembnejsega potem.....Ima pac malo pavze, hvalabogu, da si jo (vsaj tu) lohk vzame. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 mene pa ne, meni pa je vsec, pravim temu moje urice tele... no, v bistvu nic ne 'pravim' - ampak tako pac je. zjutrjaj se pa tole čist mal drugač sliši res je. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 ups...tudi ti ...i sevede ... asc rakice... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Trenutno to, da me nervirajo stvari, na katere kratkoročno nimam vpliva Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Trenutno me moti en OGERC,ki se mi dela BEMTI Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 Vidiš, tule na LNFju visiš, pa vseeno delaš, če nič druzga, vsaj ogrc Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 To da se ne znam z LNFja odlimat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. oktober 2004 Prijavi Deli 9. oktober 2004 To da se ne znam z LNFja odlimat enako, danes sem se posebaj obsedena pa mot me, ker se skos neki goofy smejem in se sploh ne morem nehat...bom cist gubasta...aaaaa Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.