aiwa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 hi hi hi o mišelka kaj si me nasmejala...ti se kr goofy smej... je več k pol zdravja. pa pozabi na gubice Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Tole z gubami, itak jih imas, odvisno od cesa se oblikujejo, pol se ti bodo pa navzdol, slik slak! A po tej logiki moras bit skoz cit pri miru, ker si bos sicer cist razgubal kozo na telesu? Fajn je migat - z vsemi misicami. :o Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Lustn si me nasmejala in imas prav Sicer pa se nimam gubic...so pa lahko cist sarmantne ( se posebaj smejalne)... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 so pa lahko cist sarmantneustnice al gubice JOKE, sm vzel iz citata , tolk dobr se mi je zdel Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Jaz se cel lajf ze 'mrscim', tako nekako 'zbiram pogled', skoncentrirano gledam, pa so mi skoz grozili z gubami na celu, med ocmi itd. - pa jih po celu prakticno nimam sploh.No imam pa druge, to pa je odvisno tudi od oblike obraza, jaz imam poudarjene licnice, pa imam zato bolj izrazit obraz in bom morda, najbrz... imela tudi vec takih, izraznih gub.ne bom pa imela vse prepredeno z gubicami, ker imam dost sochno kozho (hvalabogu za guzvo v ribama ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Trudi, Je ze gut... Oboje drgac Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ... Imam recimo strije na nogah... dvomim macona, da gre prav zares za strije,,,... me pa spominjas v enih receh name... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Trenutno mi gredo izredno na živce vsi ti mozoljčki, ki so se mi čez noč zaredili na obrazu! To ti pa žlehtnoba vn seka! Sam glej, da nou ornk usekala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 Jaz bi pa rada slišala...kaj Tripla moti na sebi... ...čeprav težko verjetno, da sploh kaj Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Mogoce to, da je prevec lep... pride crkjen dam...pa mu se zmer visijo babe okol vratu... ahhhhh...life sucks :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Če bi mal bl temo prebrale bi vidle, da sm napisu kaj me mot! A sta obe blond al kaj? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Nop...nismo blond...sam tolk lazes, da je tezko sledit resnici... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ne, sam ena... a ni to dovolj Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Nop...nismo blond...sam tolk lazes, da je tezko sledit resnici... :xx!:Pol ji pa ni treba! Te noben ne sil! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Ne, sam ena... a ni to dovolj AstraHehehehe,še preveč včas! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Nop...nismo blond...sam tolk lazes, da je tezko sledit resnici... :xx!:Pol ji pa ni treba! Te noben ne sil! To pa... sestavljam tvoj psiholoski profil... to mi je hobi...kej tko odpulenga ze dooooolg ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 Majica... ...kaj pa imaš ti proti lepim, bogatim, pametnim, izobraženim....dedcem Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Tut prot Supermanu nc...oboje je znanstvena fantastika... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 To pa... sestavljam tvoj psiholoski profil... to mi je hobi...kej tko odpulenga ze dooooolg ne... Hehehehehe,to bi pa rad vidu! A si diplomirala iz psihologije? Glede na tvoj podpis, z jabukom in črvom, mam jz tvojga že izdelanga in kr kliče po kakšni zdravniški oskrbi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Tut prot Supermanu nc... kaj pa prot SUPERWOMAN.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Majica... ...kaj pa imaš ti proti lepim, bogatim, pametnim, izobraženim....dedcem AstraZlo velik ma proti seb, pa ne zna tega povedat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2004 Tut prot Supermanu nc...oboje je znanstvena fantastika... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 mam jz tvojga že izdelanga in kr kliče po kakšni zdravniški oskrbi! pa sej triper tretje (xxx) stopnje tut dohtarja rab 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Tut prot Supermanu nc...oboje je znanstvena fantastika... izjava dneva!!! s. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 heh...jaz pa mislila, da bom prebrala kaj ima 3x proti sebi... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.