Skoči na vsebino

Kaj vas najbolj moti pri sebi

astra

Recommended Posts

Najbolj me moti, da se z največjo muko lotim vseh obveznosti, ki mi ne dišijo. Zelo težko se prisilim narediti tisto kar moram, z veseljem pa naredim vse kar ne zahteva večjih naporov. x:Dx  Predvidevam, da nas je večina takih, ampak vseeno mislim, da spadam med ekstreme.

:palec: x:Dx tolk mi je tole nekam znano...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx :palec: x;)x

Ne vem, kaj je huj...pomivat posodo zvecer...al kavo si kuhat mad svinjskimi crepinjami navsezgodaj... :xx!: xrolleyesx

Dons sm ze pomila... x^x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

mene pa dons nic na sebi, pac pa vse na drugih moti. xrolleyesx xrolleyesx

Vsi zanic vozijo, sami butlji, nihce nicesar ne steka... xrolleyesx :xx!: xrolleyesx :xx!: :o|o:

x;)x x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

mene pa dons nic na sebi, pac pa vse na drugih moti.  xrolleyesx  xrolleyesx

Vsi zanic vozijo, sami butlji, nihce nicesar ne steka...  xrolleyesx  :xx!:  xrolleyesx  :xx!:  :o|o:

x;)x  x:Dx  x:o)x

Uf, težko verjamem, da je Marsa to napisala..... x:)x x:)x x:)x

Zihr se je nek škrat uturu x:Dx x:Dx x:Dx

mene pa dons nic na sebi, pac pa vse na drugih moti.  xrolleyesx  xrolleyesx

Vsi zanic vozijo, sami butlji, nihce nicesar ne steka...  xrolleyesx  :xx!:  xrolleyesx  :xx!:  :o|o:

x;)x  x:Dx  x:o)x

Te razumem! x:Dx :palec:

Valjda! Čist normalite! x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

mene pa dons nic na sebi, pac pa vse na drugih moti.  xrolleyesx  xrolleyesx

Vsi zanic vozijo, sami butlji, nihce nicesar ne steka...  xrolleyesx  :xx!:  xrolleyesx  :xx!:  :o|o:

x;)x  x:Dx  x:o)x

:palec: x^x

Sam vozit pa folk zadnje case res ne zna no...se posebi v dezju....potem pa na avtobanu kar na prehitevalni pas tocno takrat ko grem jaz mim...ljudje z glavami cisto v sipi in deset cez 2... xrolleyesx

Mene moti tecnoba danes... xrolleyesx En tok zoprn je bil pred mano v cakalnici xrolleyesx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Neučakanost, noge mi skoz neki skačejo sem pa ke pod mizo :inocent:

ker še kar čakam, pa čakam, ga šefe tok bluzi xrolleyesx

Moje eterično, čustveno in mentalno telo je že vzunaj, moje fizično telo pa še kar sedi za mizo in čaka. :o|o:

Haha, Diaspora, si pa nasla prave dneve za tole... xDDx

Se mi je bedasto zdelo, ko je bila nekako najbolj moteca lastnost to, da je bil nekdo predober xrolleyesx in pa jasno pretirana obcutljivost. :o|o:

A ti pa si bila kar zelo kriticna, kar prevec, po mojem... x;)x

A nisi skorpijon, odkod potem preteklost, odsotnost motivacije ipd.

Cudno, po mojem imas samo taksno obdobje, se pa jaz tudi kje vmes v tvojem opisu najdem. :o|o: x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

.mene kr mot,k nism odločn prec, al naj zarjoven al naj mirim in toleriram ozračje, hmm v momentu sm preveč načrtn,k se preveč zavem ,hmmm...Sj rešitve poznam, samo kaj,ko pa je treba bit prec v momentu tut na mestu :8): ,saj pa izzivi izkušenj prinesejo hitre odločitve x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Jest sem se pa na lnf naučila, da se mi ni treba vedno vtaknit pa mirit pa razlagat, kaj je kdo mislil. Tok sem ponosna nase x^x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

a s ti slucˇajno kozorog? x:Dx  x:Dx  x:Dx

nisem, marjetica...sem samorog x;)x

oz. ena kombinacija strelca raka vodnarja. samoroga pa imam res enega na desni strani.

pa tole kar sem opisala ni prav kozorogovsko, po moje...ma ne vem.

danes je bil tak dan, da so me pumpali z zlaganimi potrebami, nakar sem totalno ogromno naredila, pa se je izkazalo, da

sem prevec energije vlozila v stvar, ki ni bila sploh bistvena...se pocutim potem malo zmanipulirana, pa piham okrog.... x;)x

oporoda, saj imajo tudi tista fina ocalca za imago...kot je imel sylvester stallone, dokler ni res rabil...za silo bi bilo....

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

• 1 year later...
da sem pretirano naivna in zaupljiva, z lahkoto se me da zmanipulirati.

pa tko malo butasta sem, rabim cajt, da skapiram vice.

pa dolgočasna in nezanimiva sem. :o|o:

to me res moti pri sebi

koga ti opisuješ?

sebe ali mene? ali oba?:eek: :inocent: x:Ix

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...