aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Najbolj me moti, da se z največjo muko lotim vseh obveznosti, ki mi ne dišijo. Zelo težko se prisilim narediti tisto kar moram, z veseljem pa naredim vse kar ne zahteva večjih naporov. Predvidevam, da nas je večina takih, ampak vseeno mislim, da spadam med ekstreme. tolk mi je tole nekam znano... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 če kdo ni tega vsaj enkrat v življenju izkusil...je z njim zihr kej narobe Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Ne vem, kaj je huj...pomivat posodo zvecer...al kavo si kuhat mad svinjskimi crepinjami navsezgodaj... :xx!: Dons sm ze pomila... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Danes me motijo mrzle noge..... :xx!: Amis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 če kdo ni tega vsaj enkrat v življenju izkusil...je z njim zihr kej narobe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Sigurno smo že vsi izkusli, ampak če bi jaz vsaj približno dohitevala povprečje, bi imela kake pomembnejše stvari že končane, ne pa da se še zdaj z njimi mučim :xx!: Ni mi všeč moja odvisnost od kave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 mene pa dons nic na sebi, pac pa vse na drugih moti. Vsi zanic vozijo, sami butlji, nihce nicesar ne steka... :xx!: :xx!: :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 pa so res čudni vsi okol tebe Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 rer marsica... med napačnimi ljudmi si.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 mene pa dons nic na sebi, pac pa vse na drugih moti. Vsi zanic vozijo, sami butlji, nihce nicesar ne steka... :xx!: :xx!: :o|o: Uf, težko verjamem, da je Marsa to napisala..... Zihr se je nek škrat uturu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 mah tud ribica more met kašn tak dan... garantiram, da bo hitr mimo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 mene pa dons nic na sebi, pac pa vse na drugih moti. Vsi zanic vozijo, sami butlji, nihce nicesar ne steka... :xx!: :xx!: :o|o: Te razumem! Valjda! Čist normalite! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 mene pa dons nic na sebi, pac pa vse na drugih moti. Vsi zanic vozijo, sami butlji, nihce nicesar ne steka... :xx!: :xx!: :o|o: Sam vozit pa folk zadnje case res ne zna no...se posebi v dezju....potem pa na avtobanu kar na prehitevalni pas tocno takrat ko grem jaz mim...ljudje z glavami cisto v sipi in deset cez 2... Mene moti tecnoba danes... En tok zoprn je bil pred mano v cakalnici Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pepelka 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Neučakanost, noge mi skoz neki skačejo sem pa ke pod mizo ker še kar čakam, pa čakam, ga šefe tok bluzi Moje eterično, čustveno in mentalno telo je že vzunaj, moje fizično telo pa še kar sedi za mizo in čaka. :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Haha, Diaspora, si pa nasla prave dneve za tole... Se mi je bedasto zdelo, ko je bila nekako najbolj moteca lastnost to, da je bil nekdo predober in pa jasno pretirana obcutljivost. :o|o: A ti pa si bila kar zelo kriticna, kar prevec, po mojem... A nisi skorpijon, odkod potem preteklost, odsotnost motivacije ipd.Cudno, po mojem imas samo taksno obdobje, se pa jaz tudi kje vmes v tvojem opisu najdem. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 .mene kr mot,k nism odločn prec, al naj zarjoven al naj mirim in toleriram ozračje, hmm v momentu sm preveč načrtn,k se preveč zavem ,hmmm...Sj rešitve poznam, samo kaj,ko pa je treba bit prec v momentu tut na mestu ,saj pa izzivi izkušenj prinesejo hitre odločitve Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Sem preveč furjasta.....vse hočem na brzino. :xx!: Včasih delam škodo....tudi moralno.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 in pa jasno pretirana obcutljivost. :o|o:It is I Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 da ne znam biti tiho vcasih, ko bi morala, oz. naredim vihar, ko bi lahko samo vetrc, danes pa posebno: da sem totalno neobjektivnain imam dvojne standarde, ker sem nekam blazno pametna in se mi zdi, da imam vse odgovore Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 a s ti slučajno kozorog? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Jest sem se pa na lnf naučila, da se mi ni treba vedno vtaknit pa mirit pa razlagat, kaj je kdo mislil. Tok sem ponosna nase Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorogovoproda 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Tud jst mam rog. Zato me blazno moti (in totalno razpizdi) k odlično vidim. Pa tok fajn bi se za rog kakšna fancy očala zahakljala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 a s ti slucˇajno kozorog? nisem, marjetica...sem samorog oz. ena kombinacija strelca raka vodnarja. samoroga pa imam res enega na desni strani.pa tole kar sem opisala ni prav kozorogovsko, po moje...ma ne vem.danes je bil tak dan, da so me pumpali z zlaganimi potrebami, nakar sem totalno ogromno naredila, pa se je izkazalo, dasem prevec energije vlozila v stvar, ki ni bila sploh bistvena...se pocutim potem malo zmanipulirana, pa piham okrog.... oporoda, saj imajo tudi tista fina ocalca za imago...kot je imel sylvester stallone, dokler ni res rabil...za silo bi bilo.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 da sem pretirano naivna in zaupljiva, z lahkoto se me da zmanipulirati. pa tko malo butasta sem, rabim cajt, da skapiram vice. pa dolgočasna in nezanimiva sem. to me res moti pri sebikoga ti opisuješ?sebe ali mene? ali oba? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.