yoko 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Zelo težko sprejemam odločitve.Vendar delam na tem, da se vedno hitreje odločam.Ha..in mi uspeva. Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 13. junij 2003 Prijavi Deli 13. junij 2003 Hojla,ali se naj človek ravna po trenutnem nagibu, ali naj najprej dobro premisli in se potem odloča? Ali je to odvisno od intuicije, če je dobro razvita JA, če ne, NE? Men se zdi, da je tisti ta prvi trenutni nagib najbolj pravilen, bolj premišljuješ slabše je. Kaj menite? Če sem spregladala podobno temo, mi prosim povejte. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 ti kot Ti nimash problemov vseeno gre se za nivoje odlochitve 3rd ali 5th attention INTENTido odloke so na vishjih nivojih zato se tudi rekreirajo v sproschchenem ambijentu najdi si ambijent za odloke in jih naredi tam! o5dlochi! to bo dovolj. Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Intruder,od vsega sem te razumela le to, da naj odločitve sprejemam v sproščenem ambijentu. Naj si najdem sproščen kotiček in tam sprejemam odločitve. OK razumem, bom poskusila mi je zanimiva rešitev.Ne vem pa kaj poemni "ti kot TI nimaš problemov ... pa tretja in peta ..." Ali jmi lahko prosim to razložiš.Hvala. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 joj, včasih imam toliko problemov, preden se odločim :xx!: včasih imam pa še več problemov, po tem, ko odločitev sprejeme in jo izpeljem, pa tuhtam, ali sem naredila prav, ali ne in se tepeom po glav, zakaj nisem naredila drugače. kaj čmo, smo taki in taki VSI ENAKI VSI ENAKOPRAVNI Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 a si zhe oniline? ja skoraj da sem videl energijo tega kotka, na ta zadnje,'mam neverjetne intuicija, ja pomaga najti kotek, celo improvizirsti, morda tudi zapisati rutualchek, ... namen se bo ostvaril ... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.