Skoči na vsebino

Eksterni izpiti

astra

Recommended Posts

Zlata ribica...moja hči danes in jutri piše eksterne izpite...

Potrebuje vsaj 27 (od 30) točk za vpis na željeno šolo...

Vem, da je dobro pripravljena...pomagaj sam, da bo svoje znanje pokazala v pravem trenutku... x^x

x:)x x:Xx

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Jojjjj, tega se pa se jaz spomnim... ej, saj bo! Ponavadi je na koncu ful lazje, kot pa pricakujes in te skrbi, da bo... Drzim pesti!!!

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Jej, jej...izpit iz slovenščine baje šel odlično...mormo še počakat na matematiko jutr...in na uradne rezultate... x^x

Sam...zdej pa drug problem...očitno posledica stresa... xrolleyesx

Mala razredničarki povedala...vse kar ji je leta ležalo na srcu...

Telefoni zvonijo...panika...zgražanje... :xx!:

Ko je ravnatelj zahteval...da se opraviči...je rekla...

Z USTAVO IMAM ZAGOTOVLJENO PRAVICO DO SVOBODE GOVORA

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Sicer pa je hči vodnarka...kaj pa drugega...

xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

x8Dx Pravilno! Tko se dela!!

Ne, res... saj ni treba, da jim na grd nacin poves, ampak da na koncu koncev zvejo vsaj od nekoga, kaj narobe delajo, pa tud kaj prav delajo, je cist kul. Jaz sem tud na faksu zacela to delat... po zadnjem izpitu sla profesorci povedat, da sem se ful naucila na njenih predavanjih al pa jo skritizirat, kaj ni blo v redu... eni celo sprejmejo kritiko... Eni pa pac ne, pol ti pa opravicilo zahtevajo... Ma, ne se sekirat, saj je konc...

Aliana

loesje

Spet nazaj -

Hvala, Aliana...res, saj je konc...

Sam me pa hudo jezi...da sem kar naprej poslušala...ohhhh, kakšen briljanten otrok...ohhh, ohhhh....

Cel kup nagrad, predstavnica mb na mednarodnem taboru UNESCA, intervjuji na TV z veleposlaniki..(od Younga dobili posebno zahvalo),srebrne na republiškem tekmovanju iz nemščine in angleščine, tri Prešernove nagrade,vodja šolske TV, dve predstavi z dramsko skupino...ah, pa še bi se našlo...

ja, pa vedno odlična...

zdaj pa tole... xrolleyesx

so mi rekli...hvala bogu, da se je znebimo..je štir leta delala sam cirkus

:xx!: xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Ej... halo?? ful ne razumem takih ljudi. Ja no, saj ce dobis kritiko od enga, ki ti 8 let ni nic delal in je komaj zdeloval, logicno, da si besen,.. ampak ce je tkole... a se ne zamislijo nad sabo? Jaz bi se...

Aliana

loesje

Spet nazaj -

Guest sanjalica

Ne se sekirat Astra...moj sin, ki je na razredni stopnji, je rekel ravnatelju, ki je res pojava...strog...tisti tipičen ravnatelj (eni bi rekli še za časa komunistov)...:

"Gospod ravnatelj, ponavljate se, to ste nam že trikrat rekli, mi bi se radi naprej učili, ker se pripravljamo na preverjanje znanja. Nam imate še kaj za povedati?"

Jah...razredničarka me je čez nekaj minut že klicala po telefonu...se je mogla potožiti... (sve pa obe z razredničarku po tiho sinu dali prav :palec: )

Hmmm, jest pa tista tršica, ki uči osmarčke matematiko...

Držim pesti za tvojo deklico x:)x

Vem, da se v šolah dogaja vse živo. Sem že dosti pisala o tem (Delova priloga Šolstvo). Res je pa tudi, da smo učitelji precej na prepihu - kar vsi po vrsti obvladajo naše delo...

Ne skrbi za svojo hči. Saj veš kako je: če štrliš iz povprečja, potem se rado kaj spotakne obte... x;)x

Mateja...potem so tut tvoji jutr na udaru... xrolleyesx

Saj veš kako je...mal smo vsi pod stresom... :V:

Za svojo vodnarko ne skrbim...je v asc bikica...pa tut luno ima v biku...tko da... x8Dx

Prepričana sem, da je moja jezikala ko :vragec: , saj jo poznam...ampak..vedno sem zastopala mnjenje, naj to uredijo med seboj...nisem bila prisotna in ne vem...kako in kaj je v resnici bilo...potem tudi ne morem soditi...

Zato pa me je dvignilo....ko razredničarka nardi v zbornici celo paniko...pol mi pa zvonijo telefoni... :xx!:

Otroci so pod stresom...pa hudoooo jih muči puberteta...bi se pa ja učitelji zadržali..

Saj vem...tut vam ni lahko...jest tega ne bi zmogla...

In takšne izjave jih preprosto niso vredne...

Astra

Per aspera ad astra

Ja, Astra, tud moji piščančki so med njimi... in tud zanje držim pesti.

Vem, da bi me večina šolnikov utopila v žlici vode (jaz sem pa v zbronici tista, ki je trn v peti večini, gotovo pa tudi na višjih inštancah ne prav priljubljena), ker navijam za to, da se ta šolski sistem čim prej sesuje, saj ni vreden počenega groša (al kako se že reče)...

Otroci morajo biti enormno močni, da zmorejo prenašati vse te absurde. Res držim pesti zanje in si nadvse želim, da bi doživela razcvet šole po meri otroka. Do takrat pa - bodmo jim vsaj mi v podporo x;)x x:)x

Saj tele dneve so kar primerno potem izbrali...

Cel maj je bil in bo precej zoprn, tecen in tezaven, veliko pritiskov, jasdno, da je to se hujse prenasati v puberteti ipd...

Tako da imajo to ravno na dva dobra dneva... pa se merkur ni vec retro...

Pa se v dvojcka pride sonce jutri...

Tako da - saj bo! :palec:

Astra - nic hudega - ce je kaj pedagoga, je ravno zdaj ne more vzeti na piko... Potem bi izpadlo, da je to zato...

Nekoc sem popravljala francoscino - pri razrednicarki... Strogi. Eno uro pred popravljanjem me je zalotila, ko sem nekaj, kar ni imelo zveze s poukom (bilo pa je mislim da celo nekaj o njej, profesorici) pisala sosolki v blok in je rekla - dajte mi tistole.

Pa sem rekla, da ne dam in ne pokazem, ker 'se je to ne tice, ker ni bilo namenjeno njej'! :eek:

Popravljam naslednjo uro (spise sem imela 5, piflanje pa bat ali neocenjeno), vprasa me 'na pamet', NE ZNAM (vsaj ne zelo zadovoljivo), mi da 3 ali 4!!! Boljse kot bi si sploh upala zeleti!!!

Pametna zenska...

Sicer bi jaz zagnala stalo, da je to zato, ker sem ji eno uro nazaj siknila, pa se mi je zdaj mascevala...

Tako da - kar naredimo, ni nic slabo - ce je iskreno - stelo pa bo itak znanje - ali pa seveda pac iznajdljivost, gobcnost ipd. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

astra

jebesh ribico

kolk si pa ti kle zram pr svoji hcheri cajta porabla de bi bla to kr ti mislsh de nej bi bla

po moje te je zhe pr 6-ih presegla

:vragec: yeah......coool

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aakhut...hvala, da se pridružuješ dobrim željam... :xx!:

Je pa res...da je včeraj vprašala...mami poglej...toliko jih je, ki mi držijo pesti...kaj pa ... x?x x?x x?x ...on nič.... x?x

Če je kdaj potrebovala oporo in besede vzpodbude...je bilo to včeraj...

Sicer pa...danes je nov dan...matematika...vsem, ki bodo danes pisali...držimo pesti...

x:)x x^x

Astra

Per aspera ad astra

Tako...eksterci so za nami... x^x

Moja hči je oboje pisala zelo dobro...in samo to je tisto, kar velja... x^x

Upam, strelka, da tut tvoja... x^x

Posledice konflikta na šoli?

Razredničarka jo ignorira...dela se, kot da ne obstaja... :xx!: , hja...pa nenadoma več ne ustreza pogojem za pridobitev Zoissove štipendije...

Mateja...tršica...kako so se odrezali tvoji? Navsezadnje so eksterci tut potrditev tvojga dela...

Aja, Mateja...edino učiteljica matematike...se je s hčerjo resno pogovorila...poklicala jo je k sebi...jo vprašala, kaj je bilo, ker je želela slišat tut hčerino plat...in ji razložila, kako se moraš včasih zadržati...in da nesramnost ni najboljši način za reševanje konfliktov...

In mala je rekla... x8Dx , vidiš, njo pa res spoštujem...

ufff, tale teden si bom pa zapomnila... xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Tako...eksterci so za nami...  

Moja hči je oboje pisala zelo dobro...in samo to je tisto, kar velja...  

Upam, strelka, da tut tvoja...

:palec: Pravi, da ima super občutek, upam da ne bo razočarana v četrtek. Pri matematiki pričakuje vse točke, pri slovenščini pa eno manj. Upam, ji veliko pomeni!

Astra jaz bi razredničarki kar eno knjigo poslala :vragec: , na primer Učitelj v dobri šoli (Glasser), pa še kakšno...

strelka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...