stankaa 20. maj 2003 Prijavi Deli 20. maj 2003 obožujem cvetoči travnikvisoko travoin vonj pomladiin naju tam nekje na sredicvetoča, omamna in nasmejanamajskaStanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/91/38791_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2003 Tinako gledam te rožice travniške si zaželim, da se kot rosa na marjetici ljubeči zbudimv meni zeleni dišeči odsev bi žarel,in čriček bi me zibal v zibeli svojega glasuda kot kaplja rose kanem na njegovo dlan in se v njej drhtečestopim...v njem umrem Stanka ..... ... ...... .... .... x^x Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 aaaaaaaaaapppcihhhh-a!!!!! :\: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 NA ZDRAVJE! Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/90/20890_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Sej je res lepo, sam za tako travo bi mogla met nagobčnik! (Jst)Meni je pa čudovit travnik tak na kaki planinci in tam je trava kratka in gosta, mehka, posejana s planinskimi rožcami.. Tam mi pa paše, svež zrak, nč me cvetni prah ne muči.. Pol pa da bi si dekco s seboj vzela pa mela kak piknik tam pol pa bi zadrnjohala..mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Jaaaaa! Jaz bi tudi na takem travniku poležavala. Zraven pa kak potoček in lep razgled po hribih. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2003 Tina navdušila si me s cvetočim drevesom... in navdihnila... mushi Na zdravje in še eno vprašanje:zakaj govoriš v pogojniku, bi eno dekco in bi zadrnjohalane delaj si ovir, uživaj življenje Zdaj! Daj si duška. Noben ti ne more preprečiti, če si boš zamislila take užitkesredi okrašenega cvetočega zelenja... in si zapelaNa planincah lušno biti... Cvetoče češnjeso kot neveste sredi zelenih sanj. Rdeče češnjeso kot kaplje krvi,ki vulkan majske ljubeznijih z nezadržno silo narave rodi. Sladke sočne rdeče češnjenosijo osvežujoče vitamine- ljubezni rdečevse do srca vznemirjujoče skozi žile drhteče... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 drage moje obiskovalke cvetočega travnika z vašimi čudovitimi slikami in verzi ste me prepričale, da se preoblečem in grem na daljši sprehod v okolico in se naužim teh lepot v živo.Pa pošljite še kaj te slikce in napišite verze Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 smola pa taka sem bil že na poti, pa me je presenetila nevihta s točo...fuj :xx!: Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Hej, Iskalec! Sprehod v nevihti ima poseben čar. Nič manjšega od cvetočega travnika. Zamudil si priložnost, iskoristi naslednjo. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Hej, Iskalec! Sprehod v nevihti ima poseben čar. Nič manjšega od cvetočega travnika. Zamudil si priložnost, iskoristi naslednjo. se strinjam. Hvala za nasvet Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milenacs 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Bo že res. Sama na novo spoznavam takšne radosti, ko moram malega sleči do golega, da lahko potem skače po dežju. Hmmm ...... Včasih bi z veseljem, pa mi niso pustili ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Oj! Stankaa mislila sem v točno tem trenutku ko sem pisala ZDLE, zato ni moglo bit da kr grem. Ko pa sem v službi. Drugače pa preverjen recept! Zato. mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Prijeten je sprehod po dežju in soncu, čeprav , če te ljudje vidijo po dežju hoditi si mislijo , ubogi brez dežnika. Enkrat sem se po soncu odpravila in me je na pol poti dohitel dež, prav fajn se mi je zdelo, ker v primeru, da bi že bil dež se menda ne bi odločila za sprehod. Prav prijetno je bilo in že od nekdaj sem si to želela, ko pa je začelo deževati sem vedno dirjala pod streho ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 3. junij 2003 Sanje imamo zato, da nam je lepše, da lažje prenašamo realnost... (tipična Ribikina) Zato je lepo vsaj za trenutek pogledati skozi okno in vsaj za minuto zbežati na cvetoči po travah dišeči travnik. Nihče mi tega ne more vzeti, MOJIH SANJ! ko zaprem oči v svili plešem med visokimi travami in spletam male venčke in šopek marjetk poslušam kako šumljajo listki breze v sapi cvetoči Vonj po pokošeni travi,mmmmmm jah, hm, grem hitro še naredit kaj danes...Sicer pa sem bila danes extra zelo pridnaampak zdaj ko sem bila za trenutek tamle v zelenju bo šlo še bolj kot po maslu in kar za šalo Bye Cvetlički Moji Lunini Stanka mushi-a veš kaj sem ti hotela s tem povedati?to da greš na travnik, lahko narediš tud takolepa en fiksen plan za sončkov vikend -od misli k dejanju! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Stankaa...a je tipična ribikina, sanje mislim ? Če dobro pomislim, enega kozoroga ali temu podobne res nisem slišala, da bi takole sanjali, se jim pa na hitro utrne kakšna "nenormalna" ideja (želja), ki jo udejanjijo, mi ribe jo pač prej vizualiziramo pa potem po tem postopku udejanjimo, bog ne daj da ni po planu ! Moj brat je namreč kozorog in ima včasih takšne, kot je potica sredi popoldneva, hop in že mesi testo, improvizira s filo in je gotovo zvečer za pojest. Morem preverit v kakšen podznak spada! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. julij 2003 Prijavi Deli 15. julij 2003 http://images.webshots.com/ProThumbs/60/35260_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 Tina kje dobim tako ozadje? Res ne vem kaj je z vami tinami, definitivno najbolj številčno izbrano žensko ime, med tistimi ki jih jaz poznam, si že 6. al 7. ne čak 8. haha vse prinašate nekaj dobrega ... seveda v različnih obdobjih.... recimo ti tukaj rožice kažeš..... hjoj kako tuching tale tema, sploh nimam kakšne inspiracije sicer bi še jaz kaj napisal .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 ja ti tudi ja pokowc, sam tvoje ime ni tako seksi.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 D:\FOTKE\cannabis.jpg Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 16. julij 2003 Prijavi Deli 16. julij 2003 http://web.idirect.com/~bonhomme/grass.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. julij 2003 Prijavi Deli 26. julij 2003 Ali je še kaj cvetlic na travniku? Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.