Piko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ni vsak travnik cvetoč, a je vseeno lep. (5.9. Rakitna, dan pred tortami) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ampak če se zares dobro pogleda, povsem od blizu, kako lepo rožico mojih dve priljubljenih barv je pa najti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ena slika iz notranje Notranjske, z izleta s končnim ciljem na - toricah!Čisto sem pozabil pokazati še eno rožco s poplavljenega travnika ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 piko........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 JOJ, PREKRASNE SLIKE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Mi pr ns mamo tud tak posebno cvetoči travnik , o gre Cybrček na sprehod se ga vse prime, sploh pa neke take mejhne bunkice , pol mu grejo pa na živce in mu jih more Pujsa iz dlak ven pobrat , kar pa sploh ni easy, k se mu vse tolk v tisto volno prime :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Tale je tudi z Rakitne, niso vsi travniki pokošeni. Ta naj bo pa za Cyberčka... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. september 2004 Avtor Prijavi Deli 8. september 2004 Piko, Boris zakaj ne priredita razstave???super slikice Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Piko, Boris zakaj ne priredita razstave???super slikice Stankaa, razstava je - kar tule! Nekaj včerajšnjih rožic s planine Praprotnica. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Super fotka, kakor tudi vse ostale tvoje Piko... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Cvete rman, srčna moč, zlatica, ampak na Pokljuki je rdeča češmina najlepša. (23.9.04) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 No, četrtek je dober dan za fotkat,ŠE cvetejo rožice na planinah 1500m visoko (planina Klek), neko indijansko poletje.Ali imamo zato kar naenkrat toliko indijancev? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Pismo me boš moral enkrat s seboj peljat? Lepooooooooo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Lahko pa bi šla po - gobe, (in ne po gobe),tudi te so rasle! (A vidiš, kaj se zgodi, če provociraš! ) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Nč bat tega pa še ne zmorem... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 No, tele rožce pa so od sobote (bolj z Ruby-jevega konca). Me je presenetilo, kako pozno še kaj cvete v naravi. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Tale cvetka je zelo trmaste sorte. Nekam škorpijonske tudi - kar nekaj kljubovanja je sposobna. Ne vem kako se imenuje...ampak meni se kar lasje kodrajo..ko jo zagledam..v vinogradu Logično - ni plevel..samo nepravi kraj za rast si je izbrala...In kako vztrajna je - pokosiš - potem pa za kazen dest poganjkov..in na teh poganjkih deset cvetov..in če si žleht, kar dober meter zraste.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 25. oktober 2004 Prijavi Deli 25. oktober 2004 Niso rože - pole pa še malo ruja ... kako bi bil šele lep, če bi sijalo sonce. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Včeraj me je pozdravila ta krasna vrtnica, predzadnja na vrtku, pošilja pa pozdrave tudi vam... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Včeraj me je pozdravila ta krasna vrtnica, predzadnja na vrtku, pošilja pa pozdrave tudi vam... yzgleda, da ima res idealne oblike, haaa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Dve pred kratkim odslikani spomladanski rožici -a sta to iris in mak? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ja, to sta iris im mak. Kje si pa to slikal Piko ...Kot sem bral danes, je to bilo samo nekaj kilometrov prej in nekaj ur kasneje od Luninega partyja... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Ja, ko sem to videla sem si rekla:to je bilo pa nekje na toplem...Mak-kako lep in minljiv Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Primorcem sem fouš, ker imajo zgodaj pomlad ... Ma ne no, sej tud k nam pride. Slej ko prej. Piko si tegale ptica ti mogoce na Triglavu slikal (tvoja ikonca) Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.