Skoči na vsebino

Cvetoči travnik

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 351
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

aha. ok, torej pridi ta vikend k bo zdele, k mamo doma praznovanje rojstnih dnevov (moj pa od očeta). Lih prav če prideš - kšne palačinke (kot zadnjič) lahko s sabo prineseš xDDx x;)x :palec:
cosmic dancer
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>aha. ok, torej pridi ta vikend k bo zdele, k mamo doma praznovanje rojstnih dnevov (moj pa od očeta). Lih prav če prideš - kšne palačinke (kot zadnjič) lahko s sabo prineseš xDDx  x;)x  :palec:

x:o)x bom raj drug vekend pršla ker bodo še eni dvojčki praznoval bojo torej četvorčki pa še ti in tvoj ata zraven pa bo prava štala na primorskem xbendx :hapyb: xcheersx hm, kak" šporhet" pa menda imaste , da bomo paljačinke pekli in obračali.. xscratchx xppx xsmx x;)x

Cvetoci travnik, nekaj najlepsega.

Danes sem bila na Jostu, krasno! Tako lep travnik, veliko roz, pa se sladke gozdne jagode.

Kako malo je potrebno, da si polepsam dan.

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Oh, me je prijelo, da nalimam še svojo slikco rožic, katerih modrina mi je kar zaplavala skozi misli;

na koncu četrtkovega izleta prejšnji teden, na Krvavcu

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Obozujem travnike, najlepsi so na planinah. Idealni so za polezavanje in razvajanje. x:)x
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 2 weeks later...
Potem pa še moj pozdrav s Kokrškega sedla od prejšnjega četrtka, ko je v notranjosti Slovenije tudi pokalo in grmelo. x:)x

Kako hitro teče čas... sem napisal prejšnji četrtek, pa je bil predprejšnji.

Tale hrošček pa je res od prejšnjega četrtka iz konca najlepše doline Julijskih Alp, Zajzere, že pod Špranjo.

<{POST_SNAPBACK}>"Lavendel" ... skoda da so moje slike vse prevelike, jih moram vedno odrezat...

O kakšna lepa slika! Tam pa komarjev ne bi smelo biti? Doma napreč uporabljamo šopek posušene sivke za odganjat komarje. Mislim, da pomaga.

Sem pa šel včeraj popoldan na svoj četrtkov izlet in sem proti večeru povsem na vrhu Brane slikal tale šopek, po obliki me spominja na silhueto ovce iz ikonce.

Bi rekel da je namenjen vam vsem, nekaterim pa še posebej.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...