vila vetra 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 za vsako bolezen ena rozca rasteampak za tole... pa ne vem...Vem pa da ima kratke noge Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. avgust 2003 Prijavi Deli 1. avgust 2003 KRATKA PAMET nekam pogost pojau zadnje chase Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 Mogoče pa nalezliv? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. avgust 2003 Prijavi Deli 2. avgust 2003 pol bi bla tut blondnost nalezliu pojaupa hvalabogu ni :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. avgust 2003 Prijavi Deli 10. avgust 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. avgust 2003 Prijavi Deli 15. avgust 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 18. avgust 2003 take lepe slikice a mene pa matra prehlad ko sred zime belein še ene druge revolucije..., tako da žaltako poredko uspem pokukat semle imejte se cvetoče še naprej se poslavljam za encajt... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Potem se pa hitro pozdravi. Klobuček pa bo že počakla, da se vrneš. http://images.webshots.com/ProThumbs/3/38803_wallpaper280.jpg Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Ah.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Hi, hi, svinjica je rilc nekam napol vtaknila..... kar domišljijo uporabit.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. avgust 2003 Prijavi Deli 18. avgust 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 http://home.btclick.com/waterworth/output/output/forget-me-not.gif Te so pa moje najljubše.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 A prav vidim, da so to spomičice? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 http://www.execulink.com/~csea/pig.jpg Oh that`s me na travniku.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2003 Prijavi Deli 20. avgust 2003 A prav vidim, da so to spomičice? Ja ja, prav. Obožujem spominčice in prav od srca sem se nasmejala, ker se to angleško reče forget me not, pa v Nemščini se tudi tako prevede, res smešno, sicer pa obožujem vse rožice, ki rastejo v naravi - take ki ne izgledajo umetno... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. avgust 2003 Prijavi Deli 21. avgust 2003 A prav vidim, da so to spomičice? Ja ja, prav. Obožujem spominčice in prav od srca sem se nasmejala, ker se to angleško reče forget me not, pa v Nemščini se tudi tako prevede, res smešno, sicer pa obožujem vse rožice, ki rastejo v naravi - take ki ne izgledajo umetno... Tudi moje najljubše rožice Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. avgust 2003 Prijavi Deli 22. avgust 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2003 Prijavi Deli 25. avgust 2003 Včeraj sva si spet z mojim razvajencem privoščila sprehod po travnikih, ugotovila sem, da so moj najljubši del narave . Zdaj se jim bova morala začasno izogibati, kajti v travi so neke bunkice, ki sde zapletejo po celem telesu v dolgo dlako in potem sprehod lahko traja 1 uro, potem pa iskanje kuglic 2 uri. Se bova preusmerila na makedam.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Janja ali pa v gozd v sončnem jesenskem dnevukamor spet nazaj hitim in letim in odpihnemk potočku žuborečemu, ki naj še kar teče in tečein med njegovimi kapljicami naj se svileni žarki igrajoin potem, čez čas... pride tisti pravi trenutek,!,tisti, ki bo v vsej večnosti tisti: Malo NajinMorda...Ko bo spet maj, ko bo v najini duši raj in nasmeh na ustnicah VSEH! Vv Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Včasih najdemo tudi kaj podobnega na cvetočem travniku... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 tale je pa moja ljubezen: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 a niso žametne Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 mi je aurikl blizhji....mam pa u martulku na vrtu tut chrnga iz kaukaza 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 ljudje cvetimo drug za drugega, kot rože na travniku živjenja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.