Skoči na vsebino

Cvetoči travnik

stankaa

Recommended Posts

sfinga polepšala si mi jutro,

ta misel bo tista, o kateri bom danes

z veseljem še premišljala...

x:Xx vsem Luninim cvetlicam

in cvetličkom

Stankaaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 351
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dobro jutro tudi tebi x:)x . nekako mi vse naravne rožice škripnejo. Do zdaj razen tega, da jih občudujem, nisem našla v sebi tiste prave ljubezni do njih - tako da bi uspevale v moji bližini, pa tudi ogromno selitev, zdaj so pa okenske police tik nad radiatorji, tako da samo takele uspevajo.

xrosex

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ne smejem se ne, sploh ne odkar sem se srečala z duhovnostjo, sem prepričana, da to ziher je. Nekako sem bila vedno bolj navezana na živali. Enkrat sem imela lončnico z majhnimi vrtnicami. Ta mi je bila zelo všeč, ampak kaj ko so rožice zame tak strošek, ker boge reve ne samo da se sploh ne razmnožujejo, ampak ne preživijo. x:Ix . No in sem pozabila zaliti parkrat in potem enkrat pogledam na polico in rečem možu - glej, ko se ji je zmešalo, je nekaj časa nisem zalila, pa vseeno cveti. :eek: . PA mi je rekel, da jo je pa mogoče on zalil. xokx

No skratka, rastlinice mi postajajo všeč in enkrat se jih bom zagotovo lotila - mogoče po vselitvi v najino stanovanje, ki bo upam zadnja moja (cca. 17 jih imam za seboj). xrosex

Kako JanjaK, ti se ja potem dvakrat letno seliš, ali celo trikrat......pa mislim, da imaš super partnerja, če te takole dopolnjuje........pa en nasvet, če nimaš časa za te opravke ( zalivanje ), da jih obilno zaliješ ko je lunca v vodnem znamenju (rak, škorpijon, ribi) in brez težav počakajo osem dni, kolikor je tudi razmik med temi znamenji......poskusi, se vsaj takrat spomniti na zalivanje......pa en lep dan še vedno xDDx :palec:

Uf, ne vem, kako si sicer izraćunal, samo sem se že s staršema ali samo z enim izmed njih preselila 8x, potem sem pa sama nadaljevala uspešno nomadsko kariero x:Dx .

Nasvet je pa dober, samo kaj ko jaz nimam pojma kdaj je kaj v kakšnem znaku ali hiši :eek: :inocent: . Se moram še xbookx .

Dan je pa v vaši družbi vedno lep, tudi tebi še naprej lep dan

xupx xloveyx xwizardx

JanjaK, jaz sem računal približno, sicer, a se misliš še kar seliti..... ti si pa res nomadka, glede kdaj je kje imaš ja na Luninem netu pod koledar ( tedensko )..........to je recimo 22 in 23.11 je v škorpijonu, nato 29 in 30.11 in 1.12 v ribicah, nato 10, 11.12 v raku, nato 19 in 20.12.03 v škorpijonu, pa saj boš ja čutila, takrat ko je malo več vlage v zraku, zato previdno pri zračenju postelje ali prostorov.......glede hiše, je pa pri tebi res malo težko, če se kar seliš (tole zadnje je za šalo!) xDDx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...