Amis 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 pravjo, da ni več dober, ko začne cveteti. ok, grem šparat danes Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Majčkeno z vročim krompirjem in jajci zmehčaš, pa je še vedno v redu . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Včeraj našla prvih par spominčic, na enem zelo zelo nenavadnem področju, tam kjer običajno so, jih pa še ni . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Iz Adama pripeljal par šopkov po nekje 10 lilij v enem........večinoma še zaprtih......danes zjutraj sem videl, da se v enem šopku cveti že odpirajo......ful so lepi .......in tako imam brlog ves v cvetju. xrosex Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Boris, a si moj ribnik poslikal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 haha jaz sem 10 let živel na ribniku... ampak še danes ne vem kje je ta ribnik Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 haha jaz sem 10 let živel na ribniku... ampak še danes ne vem kje je ta ribnik jeeeee mi mamo doma ribnik!!! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Yo canto tu Ljubno, Con ribnik que se mezcla con kapica. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 haha jaz sem 10 let živel na ribniku... ampak še danes ne vem kje je ta ribnik jeeeee mi mamo doma ribnik!!! Mi tudi, pa ribe so notri, kaj pa pri vas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 vidva sta dabest mrbit se poleti spravim na to pa vrt spremenim v ribnik... (preko babičino truplo ampak vredno poskusit) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Boris, a si moj ribnik poslikal Stane, menda res... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Prvomajske rože. Predvsem - rdeče! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Kje pa rastejo takele rožice Piko? Sem včeraj videla v naših koncih, na Notranjskem, se razcvetajo , pa tudi narcise so zdaj najlepše Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Samo s kuhinjskega okna sem pogledal... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Piko, kje si ti doma , da pridem "rabutat" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Samo s kuhinjskega okna sem pogledal... Krasno, nekdo ima dar za vrtnarstvo pri vaši hiši . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Še dve rožici, pravkar skopani v pomladnem dežku,sem si kar utrgal dve slikci, saj tetaM ne bo nič rekla... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Iste spominčice malo drugače: Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 Pa še en grmček sem slikal za vas: Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 Obožujem to cvetje, drobčkane in srčkane spominčice, dišeč španski bezeg kar iz monitorja diši!mmmmmmmmmmM Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 jaaa, meni so tudi forget- me- not fuuuuuuul všeč Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 13. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2004 Ej Boris, tale bo šla takoj zdaj na moje ozadje,ker je prečudovita!!!hvala Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.