Skoči na vsebino

Cvetoči travnik

stankaa

Recommended Posts

• Komentarji 351
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

U se pridružujem, ni ga čez travniški šopek, marjetice, mak, spominčice, zlatice... x^x

Imam prijateljico -slikarko in je naredila ogromno čudovito sliko za njihovo dnevno sobo in je polje maka in ko od daleč gledaš opaziš, da je rahlo to polje v obliki srca xsrcx :2src:

kar obljubila si bom zdaj sama sebi, da odhitim še na sprehode po travnikih cvetočih, , da mi jih ne bodo prej vseh pokosili, čeprav izgleda, da moj nima tega cajta xsrcx, Stankaaa

tud za piknike na koci je zdaj že pravi čas, x:px

zakaj samo sanjam o tem... xrolleyesx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

Včeraj zvečer je bilo tako romantično, da si bom še dolgo zapomnila.

Z možem na sprehodu nabrala lep travniški šopek in videla sončni zahod.

Obenem mi je to ogromno pomenilo tudi zato, ker je sam ugotovil, kaj zamuja, ko toliko dela tudi ob vikendih in večerih in ne neha in ne neha!

Želim si, da bi nama ti sprehodi prešli bolj v navado!

O narava čudovita si!

:2src: Stanka

Borism kaj si tam našel eno sliko, te rožce izgledajo čist nekaj extra, kot male marele... :eek: :palec:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Na naši obali je trenutno polno maka...in, ko smo se vozili sem in tja nas je prijazno spremljal vso pot. Tamlajšo sem naučila pesmico mak, mak, sredi polja kima... in jo je danes prav ponosno nesla v vrtec (mi smo jo stalno prepevali v vrtcu, ne vem, zakaj naši otročki te pesmice ne znajo?) :eek:
BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Jaz sem se pa sprehajala danes med narcisami. Sem mislila, da so že odcvetele, pa pridem na določeno višino in :eek: zagledam vse belo okrog sebe. Narcise! Čudovit pogled. :2src:
Iz takšne smo snovi, kot sanje...

nej uganem...senen nahod!!!! :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

x:Dx x:o)x ...čeprov je to :xx!: ...izkušnje si loh razdeliva...pa še moj bratranc Maži...ful bogi...res...bogi, bogi, bogi...če nima injekcij...se kar sesuva... :sori:

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Tole je pa moralo biti res lepo in navdušojoče, škoda, da nisi pofotkala, lpB. x:)x 

Ja, res škoda, lana med narcisami x;)x ,žal nisem imela fotoaparata s sabo :inocent:

Iz takšne smo snovi, kot sanje...

jem zdaj Letizen, včasih sem Claritine, pa je še manj pomagalo..

pa Zytrec sem imela, premal časa da bi vidla če mi ustreza.. problem je da se mi po vseh tak spiiii.. :sleeping: pa bi kr spala, kamorkoli se lahk prslonim... pa šprice za učke in nos.. xnckrivx

Mushi

Ja...spat do nezavesti...juh...tut jez...sm mela ene tabletke...z belim prahom...ne vem, kuko se jim reče...pa oči...pečejo, rdeče...men se je očesna sluznica tok izsušila, da se je kar gubala... :xx!: injekcij pa nkol dobivala...

...men se je očesna sluznica tok izsušila, da se je kar gubala... :xx!:

ah.... :C: :C: :C: trpimo..... :sori: pa sej bo... a majica ti imaš tud alergy na :flower: al na kak drug prahec.... bo pršu julij pa bo xwizardx tkle vse šlo..

do takrat pa :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: xzzzx xzobkox xrolleyesgx :U:

Mushi

Ma...najhuj so omare...to me sesuva...sam, da jo odprem, pa kej not pobrskam...vsa v solzah...nos bi si kar spraskala...postanem zaspana... :xx!: drugač pa breza...lešniki na momente...ustnice zatekajo... :xx!: včas tut rože...pa preveč naparfumirane babe... :xx!:

ah.. pol pa pr teb tud lahk... atopični dermatitis.. ko se te snovi tolk v telesu nabira in nabira (histamin) da ti pokne še na kak drug način ven.. men so našli sam na cvetoče, zlasti poznocvetoče trave pa neki zeli (kislica, rž,..) reakcijo.. bemti, da sem pa na hišni prah, pa kr crknem, ko nismo dosledni izza in nad omarami, pod posteljo (morm pogledat če je kak okostnjak spod, heheh.. x:Dx )

Sam zdej ko se pršiva ko zmešani, vse zatreva... :ph34r: smo take ninje.. beng, beng.....

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...