astra 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Iiii, candle...jaz tudi...OBOŽUJEM mak... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 U se pridružujem, ni ga čez travniški šopek, marjetice, mak, spominčice, zlatice... Imam prijateljico -slikarko in je naredila ogromno čudovito sliko za njihovo dnevno sobo in je polje maka in ko od daleč gledaš opaziš, da je rahlo to polje v obliki srca kar obljubila si bom zdaj sama sebi, da odhitim še na sprehode po travnikih cvetočih, , da mi jih ne bodo prej vseh pokosili, čeprav izgleda, da moj nima tega cajta , Stankaaa tud za piknike na koci je zdaj že pravi čas, zakaj samo sanjam o tem... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 Včeraj zvečer je bilo tako romantično, da si bom še dolgo zapomnila. Z možem na sprehodu nabrala lep travniški šopek in videla sončni zahod.Obenem mi je to ogromno pomenilo tudi zato, ker je sam ugotovil, kaj zamuja, ko toliko dela tudi ob vikendih in večerih in ne neha in ne neha!Želim si, da bi nama ti sprehodi prešli bolj v navado!O narava čudovita si! Stanka Borism kaj si tam našel eno sliko, te rožce izgledajo čist nekaj extra, kot male marele... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Na naši obali je trenutno polno maka...in, ko smo se vozili sem in tja nas je prijazno spremljal vso pot. Tamlajšo sem naučila pesmico mak, mak, sredi polja kima... in jo je danes prav ponosno nesla v vrtec (mi smo jo stalno prepevali v vrtcu, ne vem, zakaj naši otročki te pesmice ne znajo?) Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Jaz sem se pa sprehajala danes med narcisami. Sem mislila, da so že odcvetele, pa pridem na določeno višino in zagledam vse belo okrog sebe. Narcise! Čudovit pogled. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Tole je pa moralo biti res lepo in navdušojoče, škoda, da nisi pofotkala, lpB. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 uffffff........ sovražim travnik ta mesec! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 nej uganem...senen nahod!!!! :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 yeah! v prvo....... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ...čeprov je to :xx!: ...izkušnje si loh razdeliva...pa še moj bratranc Maži...ful bogi...res...bogi, bogi, bogi...če nima injekcij...se kar sesuva... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Tole je pa moralo biti res lepo in navdušojoče, škoda, da nisi pofotkala, lpB. Ja, res škoda, lana med narcisami ,žal nisem imela fotoaparata s sabo Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 jem zdaj Letizen, včasih sem Claritine, pa je še manj pomagalo..pa Zytrec sem imela, premal časa da bi vidla če mi ustreza.. problem je da se mi po vseh tak spiiii.. pa bi kr spala, kamorkoli se lahk prslonim... pa šprice za učke in nos.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ja...spat do nezavesti...juh...tut jez...sm mela ene tabletke...z belim prahom...ne vem, kuko se jim reče...pa oči...pečejo, rdeče...men se je očesna sluznica tok izsušila, da se je kar gubala... :xx!: injekcij pa nkol dobivala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ...men se je očesna sluznica tok izsušila, da se je kar gubala... :xx!:ah.... trpimo..... pa sej bo... a majica ti imaš tud alergy na al na kak drug prahec.... bo pršu julij pa bo tkle vse šlo..do takrat pa Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ma...najhuj so omare...to me sesuva...sam, da jo odprem, pa kej not pobrskam...vsa v solzah...nos bi si kar spraskala...postanem zaspana... :xx!: drugač pa breza...lešniki na momente...ustnice zatekajo... :xx!: včas tut rože...pa preveč naparfumirane babe... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ah.. pol pa pr teb tud lahk... atopični dermatitis.. ko se te snovi tolk v telesu nabira in nabira (histamin) da ti pokne še na kak drug način ven.. men so našli sam na cvetoče, zlasti poznocvetoče trave pa neki zeli (kislica, rž,..) reakcijo.. bemti, da sem pa na hišni prah, pa kr crknem, ko nismo dosledni izza in nad omarami, pod posteljo (morm pogledat če je kak okostnjak spod, heheh.. )Sam zdej ko se pršiva ko zmešani, vse zatreva... smo take ninje.. beng, beng..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 http://www.interblod.com/cvekalnica/darila/6470031731053408344.gif Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 joooj ta je pa fuuul lepa slikca Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Piko Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 moje najljubše rožice Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.