Piko 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Za Stankoo in njene lepe lepe petkove misli:šipkov cvet na večernem kraškem zraku. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Hm, lepo Piko, kaj ti prihajaš iz Krasa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Hm, lepo Piko, kaj ti prihajaš iz Krasa Prihajam od vsepovsod, namenjen sem marsikam, čeprav ne Marsi... in v naravi me vse zanima! Piko is talk!P.S.Ja, v petek sem bil na Krasu. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Piko...diplomatski odgovor , da si pa aktiven, pa sledim v etru Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Iz kamna rastejo rože ljubezni Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Iz kamna rastejo rože ljubezni torej sem kamen Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 MEN SE JE PA DOBRO SLIŠAL Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 MEN SE JE PA DOBRO SLIŠAL pa saj JE dobro...žaža jaz se delam norca iz sebe...al pa še to ne, sam se meni tud dobro sliši...oboje... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 In mi še ni bilo dovolj, ko sem zagledal takooo lepo rumeno:(No, 15. smo, mislim da je bom imel dovolj...) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 CARE Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 SHARE Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 PIKO, A MAŠ TI VSE TE LEPE ROŽICE DOMA NA VRTU? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Evo, tole je pa plod maminega dela in ljubezni, mi pa na klopci uživamo ob pogledu na tale mak in čakamo, da se odprejo še naslednji cvetovi. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 oooo, ta lepa slikca Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Jania, al tale vrtnica zraste vsak let na istem delu vrta?1 budala to ni vrtnica to je mak.. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Evo sem zamenjala prilogo na zgornji fotki, da ne zasedem preveč placa, tule pa pojasnjujem, da 1budala ne izpade budala . Raste pa vsako leto na istem mestu, ja. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 http://www.planid.org/b_c/ve/03/0717_us-travnik2.jpg Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 budala to ni vrtnica to je mak.. prej je bla vrtnica za videt Jania, okej Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 pa še ena lepa slikca.. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.