Michelle 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Če se ti kdo zameri, kaj storiš-čakaš na priložnost in mu vrneš; se delaš kot da ni nič, kuhaš jezo v sebi...??? :o|o:Odvisno. Nisem najbolj prijazna in prizanesljiva s takimi.Vcasih zamerim kako neumnost, ampak v teh primerih se pogovorim z osebo in je hitro razcisceno.Ce se mi kdo ful zameri ( to je bilo trikrat v zivljenju in bila sem res prizadeta ) in to ta oseba tocno ve, potem jo izkljucim iz svojega zivljenja in zivim dalje. Nima smisla...vsaj pri velikih stvareh ne...Mogoce sem na zgubi, ampak vsi trije so vedeli, kako me lahko prizadanejo in kaksna sem in so tudi me....kaj naj s takimi? zazelim lep zivljenje in grem dalje. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 njegovo dejanje izbrišemo iz spomina. Odločimo se, da ne bomo obnavljali minulih dogodkov, Hm, jaz tole še sem pa ke počnem , kej osvežim - po nesreč na refresh gumbek kliknem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 jania, najboljše je pride to v rutino če se prepustiš,te odpihne, pa nč ne nardiš pol Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 No dejmo se v rutino vržt, z brisanjem mislim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Zamerim samo, kadar mi zameri, da ji nisem zameril.Tako je volk cel in koza sita.Ampak še vedno je bolje biti sit kot siten. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 PIKO, kva je s tvojo ikono? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 brlog za.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Jaz pravim, da se bo prehladil, če se že ni, pa mi zameri ali pa ne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Zamero drugih poznam, svoje nimam ,ker ne vem ,kaj je kuhanje mulcev, sem mula in še med dopustom delam.Pa nč ne zamerim državi, da me ne nagradi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ........zamera... :xx!: .... če komu kaj zamerim, je odvisno od velik dejavnikov...predvsem pa od mojega razpoloženja in od tega v kakšnem odnosu sem z osebo, ki je izrekla kaj takega, ki je v meni ppovzročilo proces zamere... ... če mi je oseba blizu, se poskušam z njo pogovorit, ter razčistit, to kar je povedala, je res tako mislila, ali je šlol e za ene rste izražanje humorja, ali mogoče tudi do napačne interpetacije.... ... zanimivo pa je tudi če je človk dobre volje mu lahko ljudje povedo marsikaj, a ne bo zameril, , če pa ima slab dan pa bo slišal vsakšno malenkost... ..sama pa ne kuham nekih velikih zamer... če je možno se z osebo lepo pogovorim ... če to ni možno pa pač... LP Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 jst pa lepo pochakam na priliko... vsak prej ali slej pride k -u , tukaj sva že dva. Trije smo najboljši par Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 .... mogoče prizadeta prej kot zamerljiva... ... ste hecni malo... A mislite, da oni ki je zamerljiv, vedno takole objektivno lahko ocenjuje, ali on navadno rece: prevec sem obcutljiv, prizadet sem...A drugi (njegova okolica recimo) pa recejo zanj - kok je pa tale zamerljiv.Ravno v tem je v bistvu fora.V bistvu ti sploh ne zamerim, res ne, ampak si me pa prizadel in sem uzaljen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Včasih sem zamere kuhala v sebi, zdaj pa se raje razjezim na glas, povem na glas kaj mislim ..pol pa ugotovim, da je brezveze. x!x ...JAP TKO JE TUDI PRI MENI DOSTIKRAT...ITAK POL DOJAMEŠ, DA JE BREZVEZE SE NEKI JEZIT... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 .... mogoče prizadeta prej kot zamerljiva... ... ste hecni malo... A mislite, da oni ki je zamerljiv, vedno takole objektivno lahko ocenjuje, ali on navadno rece: prevec sem obcutljiv, prizadet sem...A drugi (njegova okolica recimo) pa recejo zanj - kok je pa tale zamerljiv.Ravno v tem je v bistvu fora.V bistvu ti sploh ne zamerim, res ne, ampak si me pa prizadel in sem uzaljen. BRAVO Marsa; jest točno to mislm THAT'S THE CATCH Jeest včasih zamerm, včasin ne, NIKOLI pa ne pozabim; sem se pa naučil z avtogenim treningom, da tudi tisto kar dam na 'stand by', da me to ne obremenjuje in ne razmišljam o tem, samo ko pa je čas, da pride zadeva ali pa oseba na 'Mino', brez občutka krivde VRNEM......... jebi ga tak sm Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Jaz ne zamerim nikomur ničesar. Vsak ima pravico do svojih meril, svojih kriterijev in ravnanj. Če se z ljudmi s kakšnimi ravnanji ne počutim najbolje, se pač ne družim z njimi. res je..se strinjam 100% x!x Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 tud jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Oj lunatiki,nič vam ne zamerim, da ste taki, kot ste ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Eh, je čist nepraktična tale zamerljivost , če kej zameriš, je treba skoz pol meter s seboj nosit, da loh odmeriš . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Opazim, da je se vedno velik zamer in tega, pa tako osvezujem tud tole temo mal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 si pridna zamerljivost - ja sem, ampak ne na dolgi rok, se trudim in mislim da mi zadnje čase lepo uspeva nebitzamerljiva... se mi zdi da je zamerljivost fulll povezana s sprejemanjem, mar ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Can you really forgive if you cant forget? sexinthecity.press Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 jp. (yes you can ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Skoraj nikoli nobenemu ne zamerim. Če pa že komu kaj, pol pa more bit res nekaj hudega, da zamerim. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Da bi bil jaz kak zamerljivec? Kje pa!Le na nekaj sem pozabil. Na tiste trenutke, ko si mislim, da mu bom ob priliki že vrnil.Torej sem zameril, kaj pa drugega. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 kar je komu hudo je lahko drugemu milo. fajn ikono mas zamerljivost = samopomembnost = ego! --------Skoraj nikoli nobenemu ne zamerim. Če pa že komu kaj, pol pa more bit res nekaj hudega, da zamerim. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.