Skoči na vsebino

Zamerljivost

loncek1

Recommended Posts

xrolleyesx Če se ti kdo zameri, kaj storiš-čakaš na priložnost in mu vrneš; se delaš kot da ni nič, kuhaš jezo v sebi...??? :o|o:

Odvisno. Nisem najbolj prijazna in prizanesljiva s takimi.

Vcasih zamerim kako neumnost, ampak v teh primerih se pogovorim z osebo in je hitro razcisceno.

Ce se mi kdo ful zameri ( to je bilo trikrat v zivljenju in bila sem res prizadeta ) in to ta oseba tocno ve, potem jo izkljucim iz svojega zivljenja in zivim dalje. Nima smisla...vsaj pri velikih stvareh ne...

Mogoce sem na zgubi, ampak vsi trije so vedeli, kako me lahko prizadanejo in kaksna sem in so tudi me....kaj naj s takimi? zazelim lep zivljenje in grem dalje.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

njegovo dejanje izbrišemo iz spomina. Odločimo se, da ne bomo obnavljali minulih dogodkov,
x^x

Hm, jaz tole še sem pa ke počnem x:Ix x:Ix x:Ix , kej osvežim - po nesreč na refresh gumbek kliknem x:Dx :vragec: x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

........zamera... x:Ix :xx!: x:Dx x:Xx x:Dx :vragec:

.... če komu kaj zamerim, je odvisno od velik dejavnikov...predvsem pa od mojega razpoloženja in od tega v kakšnem odnosu sem z osebo, ki je izrekla kaj takega, ki je v meni ppovzročilo proces zamere...

... če mi je oseba blizu, se poskušam z njo pogovorit, ter razčistit, to kar je povedala, je res tako mislila, ali je šlol e za ene rste izražanje humorja, ali mogoče tudi do napačne interpetacije.... x:Dx

... zanimivo pa je tudi če je človk dobre volje mu lahko ljudje povedo marsikaj, a ne bo zameril, , če pa ima slab dan pa bo slišal vsakšno malenkost... x:Dx

..sama pa ne kuham nekih velikih zamer... če je možno se z osebo lepo pogovorim ... če to ni možno pa pač...

LP xDDx :palec:

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

.... mogoče prizadeta prej kot zamerljiva...

xDDx ... ste hecni malo... x;)x

A mislite, da oni ki je zamerljiv, vedno takole objektivno lahko ocenjuje, ali on navadno rece: prevec sem obcutljiv, prizadet sem...

A drugi (njegova okolica recimo) pa recejo zanj - kok je pa tale zamerljiv.

Ravno v tem je v bistvu fora.

V bistvu ti sploh ne zamerim, res ne, ampak si me pa prizadel in sem uzaljen. x:o)x x:Dx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Včasih sem zamere kuhala v sebi, zdaj pa se raje razjezim na glas, povem na glas kaj mislim ..pol pa ugotovim, da je brezveze.

:8):  x!x  x:Ix  x^x

x:Dx ...JAP TKO JE TUDI PRI MENI DOSTIKRAT...ITAK POL DOJAMEŠ, DA JE BREZVEZE SE NEKI JEZIT... x:Ix

Če hočeš biti srečen....BODI!

.... mogoče prizadeta prej kot zamerljiva...

xDDx ... ste hecni malo... x;)x

A mislite, da oni ki je zamerljiv, vedno takole objektivno lahko ocenjuje, ali on navadno rece: prevec sem obcutljiv, prizadet sem...

A drugi (njegova okolica recimo) pa recejo zanj - kok je pa tale zamerljiv.

Ravno v tem je v bistvu fora.

V bistvu ti sploh ne zamerim, res ne, ampak si me pa prizadel in sem uzaljen. x:o)x x:Dx x;)x

BRAVO Marsa; jest točno to mislm THAT'S THE CATCH :palec: :palec:

Jeest včasih zamerm, včasin ne, NIKOLI pa ne pozabim; sem se pa naučil z avtogenim treningom, da tudi tisto kar dam na 'stand by', da me to ne obremenjuje in ne razmišljam o tem, samo ko pa je čas, da pride zadeva ali pa oseba na 'Mino', brez občutka krivde VRNEM......... xscratchx jebi ga tak sm x:Dx

Jaz ne zamerim nikomur ničesar. Vsak ima pravico do svojih meril, svojih kriterijev in ravnanj. Če se z ljudmi s kakšnimi ravnanji ne počutim najbolje, se pač ne družim z njimi.

:palec: res je..se strinjam 100% x!x

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

• 1 year later...

Can you really forgive if you cant forget?

sexinthecity.press

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Skoraj nikoli nobenemu ne zamerim. Če pa že komu kaj, pol pa more bit res nekaj hudega, da zamerim. x:)x
Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj!

Da bi bil jaz kak zamerljivec? Kje pa!

Le na nekaj sem pozabil. Na tiste trenutke, ko si mislim, da mu bom ob priliki že vrnil.

Torej sem zameril, kaj pa drugega.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...