Piko 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 O, to pa ne! kaj tako zlobnega pa ne mislim! Ti si punca in puncam noge načeloma ne smrdijo. Ti pa si pomislila, da jaz mislim... Polmislim, da sem v temi Smrdljivost in ne Zamerljivost. Pomlislim, da mi noge tudi smrdijo, celo večino časa. A sem zato zloben do sebe? A sploh vem, kaj je to zloba?Punce so drugačne od fantov. Ločijo se v nogah, ki jim ne smrdijo. Nekatere punce so nenačelne, kadar imajo smrdljive nožice. Ampak le takrat, ko stopijo na kak pasji drekec pekec. To pa ni več mačji kašelj. Ostaja le eno dejstvo. Da s smrdljivimi nogami nikdar ne moreš postati kabalist. Ampak to je že druga zgodba, druga tema. Ne si zameriti. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 jaz sem enkrat z boso nogo v drek stopila. :xx!: ogaben filing, bljek, se zdaj se ga spomnim. zamerim onemu lastniku psa...... zamerim lastnikom psov, kateri srackajo vsenaokol in pol lohk jaz al pa kdorkoli stopim gor. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Mi gremo tut ven sračkat ja, sam pol poberemo uno posračkano , razen na kmetih, tam pa res ne pobiram. Ker za medvedi recimo se tudi ne pobira pri nas , pa tko. Sam če sem pa kje, pa vem, da imam psa jaz, torej moram poskrbeti za njegove potičke tudi , pa da ne ogroža drugih - meni gre tudi na živce, da ima folk kar spuščene pse . Skratka men nis nič zamerla Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 vem.sem besna. a moja 'tasca' pa sestra pa frendica pa lohk one vrecke s sabo vlacjo?? zadnjic sem tko godrnjala prot onemu tamalemu psu (ful lustnemu sicer), skor stopim v drek, no, ko proti avtu stopim, fak!! ....pa sem pol gundjala tko bolj naglas, a pri sebi kao, da tumach, da je to tko kot ce bi se lastnik onecedil tam...kaj se to prav!!!al pa ko se gre tamal igrat v park, pa je treba nbajprej vsako stopinjo precekirat, ce ni drekov, steklovine, igel!!!pa kje zivimo pismu!!! zamerim folku, da nic ne gledajo na druge.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Ja, smotano je ja, da morjo imet psa vsi, ne sam tisti ki se odloči . Ni prav in meni ni všeč. Ker itak ni problema met vrečke s seboj, da potem primeš z vrečko in pospraviš zadevo. Kužek pa valjda da gre ven na WC, da ne bo tega not počel. Skratka ga pelješ ven, narediš počep, pospraviš za njim in je cool. Za vse O.K., za kužka, zate pa še za ostale ljudi. Ni čudno da potem folk zastruplja pse pa vse živo - eni prav sovražijo pse, mogoče tudi zarad takih neprijetnosti. če se odločiš met psa, se pač zase odločiš ne pa za celo vas, pa še vsa mesta kamor greš. torej zanj tudi skrbi in to na tak način, da ne motiš drugih Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 natancno tako. valjda gre folku na zivce pes, ce vsakic ko gre ven na drek stop! in, jasno da gre na zivce folku soseda z 20 mackami, ki pol lulajo po vezah in povsod, pa pol folk tud zato tolk nagrauzno postopa z mackami, pse nanje scuvajo pa tak. brr... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 js pa nism zamerljiva.....pa tud razjezit ne vem če se sploh znam nikol da bi pizdla al pa glas povzdigvala pa to.....ni važn ka mi gdo....lohk kriči na mene pa ne vem kaj, je ves penas in vijolčen v fris, js mu sam mrtvohladno kako strupeno spustim......pol ga pa meče do stropa res ne vem če se me da sprovucirat tok da bi kričala nazaj pa se penla neki....u bistvu mi je to smešno.....če bi se tisti k se tolk razburjali tist moment v špegu pogledali, mislim da jim na pamet neb več padlo kej takega moj je bol žolčen, se hitr razkuha, sam z men se ne more skregat, k jst kr ene neumnosti, čist mim, gobezdam.....tok da mu na smeh že gre pol zamerljiva pa tud nism.....karkol mi že kdo nardi, ma sej je njegov problem....js bom že šla čez to pa čist ok naprej živela, opravka pač ne bom mela več tok osebnega s to osebo.....drgač uno zdravo zdravo pa to lohk pa čist normalno furam ne glede...... 1 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kabalist 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Da s smrdljivimi nogami nikdar ne moreš postati kabalist. Ampak to je že druga zgodba, druga tema. Ne si zameriti.<vklop sarkazma> O tem morebiti sklepaš iz lastnih izkušenj</izklop sarkazma> Pri vsem tem gre za hec in nič drugega. Niti ni problem, če stopiš v pasji kakec. Komu mar? Se pač zgodi. Drugo pa je kultura velikega dela lastnikov psov. Dokler ne bodo zavestni, da se svet ne vrti okoli njihovega cucka, toliko časa bi težko ugotovil, kdo je pes in kdo njegov gospodar(-ica). En znanec mi je nekoč omenil, da so najbolj neobzirni ljudje lastniki psov in kadilci. Delno se moram strinjati z njim. Ni mi všeč pogled na pasje drekce na otroškem igrišču, niti mi ne deluje zabavno kajenje v prostoru za nekadilce. Citiraj BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 .lohk kriči na mene pa ne vem kaj, je ves penas in vijolčen v fris......jaz se pa takmu rezhim (ce nisem sama tale model glih tedaj) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 jaz se pa takmu rezhim (ce nisem sama tale model glih tedaj) sej to je problem....nikol nam pozabla k je u eni prejšnji službi šef tko pršu....ves penast, še na paleto je stopu da bi bol resn pa zlobn zgledu pa krolu slina je kr špricala, vse žile so mu stople vn....vsi na smrt prestrašeni, js sm se pa za en steber zavlekla pa zvijala od smeha Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 7. junij 2013 Prijavi Deli 7. junij 2013 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_rolleyes1.gif Če se ti kdo zameri, kaj storiš-čakaš na priložnost in mu vrneš; se delaš kot da ni nič, kuhaš jezo v sebi...??? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon21.gif Hmm... Pri meni se je to s časom spremenilo. Včasih sem za vsak k**** zamerila. Zdaj pa sprejemam čist vse bolj lagano in še sama sebe vržem na humor. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 7. junij 2013 Prijavi Deli 7. junij 2013 Marsa, vem kako je to....pravijo pa tudi,da če stopiš v d... imaš pol srečo...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/clover.gif jaz sem enkrat z boso nogo v drek stopila. ogaben filing, bljek, se zdaj se ga spomnim.zamerim onemu lastniku psa...... zamerim lastnikom psov, kateri srackajo vsenaokol in pol lohk jaz al pa kdorkoli stopim gor. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 7. junij 2013 Prijavi Deli 7. junij 2013 Prava pot,razumeti situacijo na obeh straneh,uničijo konflikt totalno...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/chat.gif Hmm... Pri meni se je to s časom spremenilo. Včasih sem za vsak k**** zamerila. Zdaj pa sprejemam čist vse bolj lagano in še sama sebe vržem na humor. Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.