Skoči na vsebino

Obdarovanje

loncek1

Recommended Posts

:inocent: Koliko časa si vzameš za nakup darila ali to opraviš mimogrede? Meni darilo, ki ga podarim in je kupljeno tako mimogrede (samo, da je ) ne pomeni nič. :\:

Kaj običajno podariš prijateljem?

x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem kak mesec pred prijateljičinim rojstnim dnevom zelo pozorna, če bo v kakem pogovoru ona omenila, da si kaj posebno želi. Nikoli je ne vprašam direktno, kaj si želi za rojstni dan, ampak skušam "po ovinkih" izvleči iz nje, kaj ima rada ali kaj potrebuje.

Tako sem ji letos aprila kupila album na "klip-klap" (tisti, pri katerem se vstavlja folije z žepki za fotke) - ker mi je enkrat prej omenila, da se ji zdi fajn in da bi ga imela... Bila je zelo zadovoljna, ko ga je dobila za darilo. S tem sem ji tudi pokazala, da jo pozorno poslušam. x:)x

Za obdarovanje si lahko omislite gasilski aparat. Zakaj bi zmeraj kupovali stereotipna darila. Če hočemo obdarjenca presenetit, da na rit pade, mu kupimo gas. aparat, dvigalko, ketne za gume, lopata, kramp, take zadeve.
Ja sam ka mali pao s lipe

Za obdarovanje si lahko omislite gasilski aparat. Zakaj bi zmeraj kupovali stereotipna darila. Če hočemo obdarjenca presenetit, da na rit pade, mu kupimo gas. aparat, dvigalko, ketne za gume, lopata, kramp, take zadeve.

Ja, tudi gas. aparat sem že kupila za darilo - in sicer prjatlu za v avto, ker je glih kupil rabljen avto. x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...