mushi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Hojla po dolgem času sem spet med vami! Marca sem imela prometno nesrečo, na avtocesti, avto je čist uničen, jst pa sem jo odnesla z zlomljeno roko pa tiste standardne poškodbe, ki jih verjetno vsi kasirajo pri takih stvareh, modrice, bolečine v vratu, hrbtenici... Avto se je prevrnil na levi bok, tko da sem mela ukleščeno roko pod avto, kak in kdaj mi jo je ratal vn iz okna porint ne vem... Je pa to tko blo.. ko je en idiot zavijal na pumpo z voznega pasa, in ni šel na odstavnega, pa brzine je mogu zmanjševat tko ko da je na obični cesti, jst pa nč vidla.. kr naenkrat pa vidim da se nč ne premika... Skratka full sem zavirala, pa se mi je zdel da ne bo šlo.. in sem obrnila volan levo na prehitevalni pas, ker tam nobenga ni blo, pa ni blo več mogoč avta obvladat... Volan sem poravnala... avto je šel pa po svoje... Treščilo me je v ograjo, vrglo v zrak, prevrnilo na bok in me treščilo na bankino te pumpe v znake, kamor je tipson ali tipinja zavijala... In tud pametno šel naprej, ni se ustavil na pumpi... Ampak mushi je preživela!In mela blazno srečo, da se mi je nrdil samo to, kar se je, da nisem ostala na voznem pasu ampak bankini, da me ni slučajno vrglo na drugo stran.. Skratka bla je sreča v nesreči, sej je blo hudo.. Pa strah dobiš pred cesto, pa skrbi cel kup.. Še kako zdravstveno zraven, pa denarno...ZATO PA, BODITE POZORNI PROSIM NA CESTO. Varnostna razdalja boljš dvakrat večja ko enkrat premajhna, čeprav pol pa spet lahk kdo živčen rata.. No tko po predpisih, pa res pozorni na ljudi bit.. Joj kaj to delajo, prehitevajo v škarje pa to... Po nesreči sem na 3 prometne nesreče nabasala ko sem se s fizioterapije vračala domov, ampak tko... da so se že zgodile in je bla že policija na poti pa rešilci... in me tista sirena tko presune.. da čist mokra po hrbtu ratam... Dvakrat pa so že idioti v škarje prehitevali, enkrat sva jo za las odnesla.. Kot kak kamikaza... Pa pozorni na brzino bit... Jst je nisem imela preveč... Samo ko hočeš avto ustavt niti prbližno ne gre tko kot bi hotu... že pr 120km/h.. Kaj šele tam pr 150-160 al več....No tko. Mal bolj pametna sem, preudarna kar se ceste tiče, manj se mi mudi, nč ni tko nujnga da ne more 15 min. počakat... Pa še vseen se lahk kej zgodi... Nisem več prepričana da če jst ok vozim, pol se nč ne more naredit..Pa še nov avto mam, sicer na puf ampak sej vseen.mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Bravo, Mushi! Se dobro, da je takole se izslo! Pametno razmisljas in zelo kul, ko si dala izkusnjo sem.... Res je namrec vse, kar pravis (moje varnostne... ), moje prepricanje, da ce jaz skrbim in pazim, da se nic ne more zgoditi...Dobro si jo odnesla!! Dobro do ti zvezde pomagale ocitno - pa tudi sama, saj kot kaze kul reagiras in si borka.Fajn je, ce te mora sreca vcasih takole opozoriti nase. Jasno je, da te oblije pot, ko slisis sireno (saj se mene, to ni prijetno slisati, ljudje ne maramo nesrec in bolezni, to vsakogar vznemiri).... Zdaj je se zelo zgodaj.Skoraj prepricana sem, da bo ta strah in vse kmalu odsel. Zapomnila si seveda ze bos, samo strah pa bo odsel.Drzi se! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Mushi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Mushi, dobrodošla spet med živimi. Dobro šolo si končala, samo šolnina je bila draga. Skušal bom kaj odnesti od tvojih izkušenj. Menda ni nujno, da jih moram sam dobiti po riti, da se česa naučim. Mushi, še bo veselo na tem svetu. Uživaj v vsakem renutku. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Pa menda ja ne tam, ko je pol hriba razritega ? Joj, joj , samo da si živa! Ja varnostna razdalja mora biti, pa tudi hitrosti me je strah. Sem se s kolegico peljala pred leti iz LJ in prehitevala kolono in en tip brez smerokaza, brez da bi kaj pogledal se odločil, da bo prehiteval in seveda sem poskusila rešiti, pa ni šlo pred Trojanami me je zbrisal s ceste in valilo po travniku. Še danes me spreleti po hrbtu, ko vidim kaj podobnega se ustrašim, da me kar v želodcu boli. Od takrat vedno gledam okoli in pazim kaj drugi delajo !Res imaš srečno zvezdo ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 21. maj 2003 Hvala vsem za vzpodbudne besede..Marsa, BigM, le pazita res.. Ker jst sem bla RES nekak prepričana da jo bom vedno dober odnesla in da se nč ne more zgodit, čeprav je po eni strani fajn da si samozavesten, po drugi pa vidiš kok je tista meja rahla.. Pa kakšna sila je to avto... mi smo le mravlje v življenju... tako miceni, krhki.. cele kolone se nas valijo okrog.. Tak da res.. fajn je bit bolj pozoren, pa tud če si sam v avtu.. čeprav je mene pol že paranoja hvatala skor.. če preveč razmišljaš, ker za nobenim ovinkom ne vidiš kaj se dogaja, pa zato ne moreš 50 se vozit... Dam pa pred ovinkom fajn nogo z gasa.. pa take scene.. Res me je pretreslo.. Pa v Laškem ko je ena punčko zbila izven naselja... ko je otrok kr na cesto stopu.. Ona pa 90.. tko kot je omejitev.. Sej pravilno.. samo hudo res.. da se ti kej takega pripeti... Mene je psihično full zmatralo. Pa strah popušča počas.. Pri prometnih pa prej me je stisnal, ko slišiš sireno, zdej me pa res polije pot... RES. Samo to sem razmišljala Hvala bogu da ni kdo zato nastradal. Ker to, ni hujšega kot to. Marsikdo je reku kaj nisem samo bremzala, pa bi pač v njega šla.. Ker volan pol zasuknat je suicide.. Ampak mene je blo pa tko strah, pa pol po vsej sili se probaš izognat da ne bi bil kdo poškodovan, verjetno bi še enkrat isto naredla. Kaj pa če bi v njega šla in bi bil kdo poškodovan al celo mrtev.. Kriva al ne, to bi vedno blo v men.. Pa če bi bil full lep dan, če bi blo vse idealno.. Ko to ne bi blo..Vanja.. ah ti tud tako izkušnjo... pa Nataly je tud mela se spomnim...Kaj si razmišljala... Men se je tist moment tolk vprašanj pletlo.. Shit.. Danes pa že ne pridem tja. Kaj bo zdaj? Kaj bo? Me bo bolelo? Bogi B.! Kaj bo zdaj? Kaj če preživim pa bom paralizirana? Sej ne morem živa ostat. Sej to je avtocesta. Kak bo ko se bom ustavla.. Skratka tolk misli... Same črnoglede.. Normalno... Ko to lomi in treska.. ko ti nese zemljo skoz okna v katerih ni šip več.. Sej zadnje kar pomisliš da bi lahk bil Ok... Pol ko so me obrnal sem bla tak v šoku da sem vse dokumente in vse okrog pobirala z obema rokama.. tud z zlomljeno... sej nč ne čutiš... ko stroj si, srečen da se premikaš...To je blo od cestninske na Tepanjah oz. na pumpi smer CE-MB... Tko Vanja, zdej če si vidla, je blo kr razrito, zarad znakov je bil pa avto čist stolčen.. pol pa so klical ko sem ga prodajala kaj je poškodovano... jst sem pa rajš povedala kaj še ma celo, je blo manj za naštevat.. 2 šipi ma pa desna stran je cela, pa dva kolesa sta ok, pa notranjost.. Tnx Astra!No tole negativnost sem vn še dala čeprav je tema srečna zvezda.. Zdej se full bolj življenja zavedam BigM... kako dragoceni so lepi trenutki... Tko da je res to bla sreča v nesreči... Res varno pa srečno se furajte vi tud! Marsa hihihi... te kr vidim kak živček si.. mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Mushi! A veš, da sem se spraševala, kje si? Nič te ni bilo brati in kar malo dolg čas mi je bil po tvojem ostrem jeziku Mushi - ful sem vesela, da si ok. In vsaka ti čast. Jaz sem rabila eno leto, da sem po prometni spet usedla za volan....Moja sodelavka pa ne vozi več....tako, da res...ženska na mestu si no... Saj te bo minilo..in čez leta boš pozabila....res. Medtem pa dosti sreče in varne vožnje v novem avtu Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2003 Nataly hvala! Kar se jezika tiče.. ma še kr ostrino, sam da me kej špikne... Drgač se pa trudim bit dober človek pa z čim manj predsodki do nasprotimislečih, delujočih, itd...mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.