Vojko 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 de si naush kej domishlalanima veze s tabo :xx!:Aakhut Vemo, vemo, vse težave, ki jih imaš z nami in z večino okoliceimajo veze samo s tabo - Ves čas jih generiraš - mi ti jih le pomagamo reševat,da nisi ves čas čisto v d....! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 ...pa tud zato, da veš, da nisi sam... evo ti naše rame za plakanje.... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 28. avgust 2003 rama za kwa? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. avgust 2003 Prijavi Deli 28. avgust 2003 jaz sem bolj po redko na forumu pa tudi bolj "počasen" ampak kaj mata vidva aakhut pa astra kaj ? ker hehe berem to se mi zdi blazno znano (podobno večini mojih razmerij...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Tole je pa že pogost pojav tlele, da se ljudje zatipkajo ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 ... Tina... si komentirala moj post verjetn... jest pa ga medtem zbrisala... aakhut ... tista rama za plakanje... a nismo lunatki neki tazga... ob tejle telenovelci (na vseh programih) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 ... Tina... si komentirala moj post verjetn... jest pa ga medtem zbrisala... Hm .. ja sej, pol pa zgleda, da si mal ko kar nekaj cvekas ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 ...pa tud zato, da veš, da nisi sam... evo ti naše rame za plakanjemateja...kwa pa govoriš....Aakhut je ... ti pa njemu ramo za plakanje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 Astra ima prav, aakhut bi si prej obe glave odrezal kot pa na eni rami zjokal, čeprav takih tipov, ki se delajo mačote ravno ne razumem najbolje, razen tega, da se skrivajo pred okolico v tem svojem oklepu. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aurora 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 MAL PROVOKACIJE NE ŠKODI... Lahko bi ga imeli za barometer merjenja naših notranjih napetosti. Ko nas zbode,naj to pomeni SOS za nas (premalo umirjeni-stres),ko njegovih "rožičkov" ne registriramo....( umirjeni-odlično!) Pa res , komu si nasedel ,da si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2003 kwa se pa greste kle z mano...jst sam na javno dal tist kar ona koza okol telefonar Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 29. avgust 2003 Prijavi Deli 29. avgust 2003 kwa se pa greste kle z mano...aakhut... mal te božamo pa crklamo drgač pa... sej res...kwa se pa gremo ... to je ja čist vajina intimna zadeva Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2003 z uno nimam jst nch intimnga... :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. avgust 2003 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2003 evo ene taspodne verzije grshke mitologije:srecha ojdip sizifa pa prau: "Gurash a, gurash?"pa prau sizif: "Jebi si mater!" Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.