Skoči na vsebino

Obisk pri psihologu

astra

Recommended Posts

Trudim se...da bi samo zamahnila z roko...in rekla...bedaki...

Država me vsakih nekaj časa prisili, da s sinom obiščem psihologa.. :V:

Obljubila sem sama sebi, da se tokrat ne bom pustila sprovocirati...pa jim je vendarle uspelo.

Oh, gospa, so bile njene prve besede...sem zlo presenečena...nisem pričakovala, da bo vaš sin naredil osnovno šolo, za to ni bilo nobenih možnosti...kako pa vam je to uspelo x?x ...in še s tako dobrim uspehom... x^x

Nisem poslušala vaših navodil...in nisem vam verjela... x^x

Veste...vi še vedno živite v oblakih...nimate pojma...še vedno se ne morete sprijazniti z realnostjo...(hja...a ni realnost to, da JE naredil xrolleyesx )...

Potem je sin vstal...in rekel...grem ven...ne prenesem vaše energije... x^x

Gospa psihologinja...je bila presenečena...o čem pa govori... x?x x?x

Takšen zrak je okoli vas ...ki škoduje moji mami... :palec:

Gospa...ponovno vam priporočam obisk pri psihologu...(kot že pred leti)...ne znate živeti...mi smo tukaj uradna institucija ...in vemo, kako je prav... :xx!:

Vi ste tukaj nekaj umetno delali... xrolleyesx

Boste že videli...NIKOLI ne bo naredil srednje šole...še prosili boste za pomoč...

Res je...da se popolnoma normalno pogovarja...ampak JAZ vem...da iz njega ne bo nikoli nič...

Potem sem zahtevala pregled dokumentacije...kjer piše...možganska krvavitev ob porodu...halooooo....od kdaj pa to.... x?x x?x x?x

Veste...tako je ponavadi...pa sem to napisala... :xx!: xrolleyesx

Ja...saj vem...Astra...skuliraj se...ne dovoli si :V: ...

Ko sem prišla iz ordinacije...je sin rekel...mami...same luknje so okol tebe...saj sem vedel...da ti bo to naredila...

Astra

x:(x x:(x

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

Hej, saj ti vendar bolj veš, kako je res...

ne ženi si k srcu.

Čutim, da bi rabila si narediti osebno zaščito, saj sem ti že enkrat nekaj o tem rekla, pa saj veš koga sem ti priporočala. Potem te ne bi tako prizadelo in jemalo energijo. Pa kakšen kristal bi si omislila, tak z blago energijo.

Imaš enkratnega sina, Vem! x:)x x^x

strumno proti Soncu naprej

xsrcx x:)x x;)x Vila Vetra

Nikoli ne podcenjuj moč vetra

in moč strasti...!

Taki kravi od psihologinje, pustijo prakticirat, al kaj. :xx!: Jest bi se tut bolj težko zadrževala. :eek:

Čeprav je težko, ti veš kako je najbolje in pozabi na provokacije. x^x

LP

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

:vragec:

osebno neosebno sporochilo za astro

PSIHOLOG NI POKLIC, TO JE DIAGNOZA

tamau je pa enkraten....sam ne vem, che je po teb? x;)x

:vragec: bo z ogenjchkom zhgechkau psihologe (pa chefurje)

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Astra...

Da ravno danes omenjas psihologa...

Vceraj sem namrec morala skruseno poslusat tovarisico in me mislijo klicat k psihologu zaradi tamalega. x:Ix xrolleyesx

Sicer pa so mene kar veliko posiljali k psihologu v mlajsih letih, kar me je blazno zabavalo.

Vsakic sem komaj cakala, da bom sla in da se bomo pogovarjali in vsakic sem vprasala: A bom danes resevala teste?

In potem sem si zmisljevala vsemogoce bedaste odgovore z namenom cimbolj shokirati (kar mi je uspelo)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Res je...da se popolnoma normalno pogovarja...ampak JAZ vem...da iz njega ne bo nikoli nič...

Ne morem verjet, da je psiholog izrekel te besede. Zaradi teh besed, bi mu lahko prepovedali opravljati svoje delo!!!

Veste...tako je ponavadi...pa sem to napisala...

Vse lase imam pokonci, pa sem to le prebrala! Da bi pa slišala... Jaz ne bi bila tiho...

strelka

ohja, a res, še vedno so taki umetni teoretiki, ki ti usmerjajo layf... Astra, res se ne pust, povem ti, da so tut mene narobe´usmerjal, potem sem še pravi cajt pobegnu od njih´..res pa je slabo to,da sama morda nis nevem kaj ozaveščena v njihov ring˝~Zamenjaj žensko ampak tako, ki ti bo pozitivno vibrirala :palec: _ti bom poslal en spisek takih, podobnih ljudi, ki so v Slov. :eek:

Astra - mene je to tudi takole sokiralo kot Strelko, samo sem malo sklepala, da si morda nekoliko pretiravala... ker saj ne mores verjeti, da to recejo..... in s temi in takimi besedami oz. na tak nacin.

To ti je pa res jaka psihologinja...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Strelka...s to žensko imam opravka že 13 let...bolš, da ne razlagam, kaj vse sem že doživela...zato sem pred leti že zahtevala spremembo psihologa.

Danes pa sva se spet srečali, ker je ona uradno imenovana v komisijo, ki vsakih nekaj let preverja stanje.

Še dobro, da njene diagnoze in pripombe nimajo nikjer nobenega učinka.

Mi je pa hudo žal, da nisem imela s seboj kakšnega malega kasetofona, da bi posnela njene izjave.

Pred kakšnimi 10 leti sva se že skoraj srečali na sodišču, pa je takrat odnehala...

Ma...saj zdaj sem že dobro...sem izpihala jezo in žalost in vse negativno v Črno luknjo...

Ne bom izgubljala energije v borbi z njo...ker jo rabim drugje...kjer bo bolj koristila...

Astra

Per aspera ad astra

Točno na kasetofon sem pomislila! Nisem maščevalne narave, ne poznam tebe niti tvojega sina - ampak NIHČE, res NIHČE na tem svetu ne more za nekoga reči, da ne bo nič iz njega! x!x

Ne vem niti kakšne težave imata, ampak si mislim, da je za svojega otroka do njegove polnoletnosti odgovoren starš in to menda ti daje pravico tudi do izbira psihologa!

Verjamem pa, da ti je škoda energije... Sicer pa ti je lahko v največje zadovoljstvo uspeh tvojega sina. Želim mu vse najboljše!!

strelka

ohja, a res, še vedno so taki umetni teoretiki, ki ti usmerjajo layf... Astra, res se ne pust, povem ti, da so tut mene narobe usmerjal, potem sem še pravi cajt pobegnu od njih´.. res pa je slabo to,da sama morda nis nevem kaj ozaveščena v njihov ring˝~Zamenjaj žensko ampak tako, ki ti bo pozitivno vibrirala :palec: _ti bom poslal en spisek takih, podobnih ljudi, ki so v Slov. :eek:

Pokowc, hvala...ni potrebno...ker drugače z njo nimam več opravka...samo, ko sem uradno klicana...se srečava...

Ne skrbi...smo že davno nardili preiskave drugje...tako, da jaz točno vem, kako in kaj... x^x

Če kdaj rabim nasvet...imam strokovnjake...ki jim zaupam... :palec:

Astra

Per aspera ad astra

Ne morem verjet... v teh cajtih, da lahko takole... In zenske ne mores zamenjat?? ne stekam?

No, se dobro, da nima vpliva, kot pravis, oz. ne vpliva na odlocitev oz. je vec faktorjev, na sreco...

Je pa zelo bad filing taksnole... ko se moras 'borit' s temi...ozkogledimi.

Res skoda, ker nisi imela kasetarja... To pa bi bilo! No, pa ga imej naslednjic, ce jo bos morala zal se kdaj takole na ful kontakt srecati...

Kaksen zakompleksan folk.....

Njbolj zalostno pa je, ker tile vzgajajo, pilijo karakter kao... delajo selekcijo etc...

Picasso

... Sicer pa ti je lahko v največje zadovoljstvo uspeh tvojega sina. Želim mu vse najboljše!!

:palec:

Tudi jaz, Astra! :vio:

Picasso

Strelka...ko je sin imel tri leta...je rekla, naj ga dam v dom...ker ne bo z njim nič...

Danes pa končuje OŠ z dobrim uspehom.

Toliko o njenih napovedih...

Astra

Per aspera ad astra

Marsa...dons so takšni časi...da če bi imela posneto...bi jo lahko tožila...pa nimam..na žalost...

Je rekla, da s stalnim delom s sinom...PRIKRIVAM dejansko stanje...

Je pa res...da sem takrat...pred leti...po njeni diagnozni obrnila svet narobe...in našla žensko...Mariborčanko, ki je postala v Mariboru nezaželjena zaradi svojih idej...takrat pa je delala kot vodja Centra za usposabljanje možganov na Japonskem...

No...ta gospa...je po svojih metodah ...usposabljala sinu del možganov...ki je prevzel funkcijo okvarjenega dela...

Očitno USPEŠNO...in v tem je problem...

Astra

Per aspera ad astra

Ma saj v ozadjih je vedno butasta zavist ali ljubosumje!! :xx!:

Picasso

Guest sanjalica

Astra...jah, proti sistemu se ne da, vem... In hvala Bogu, je tukaj Črna luknja...je takoj lažje.. x;)x

Sicer pa...sva s sinom šla k psihologu za stop v šolo. Ima odpor do zdravnikov, ni hotel v ordinacijo (le zakaj morajo biti psihologi v belih oblekah???)...ker je bil zdravnik nejevoljen, dvignem sina...in ga prinesem v ordinacijo.

Preden je rekel dober dan, me pogleda in pravi: "A vi gospa velikokrat tako objemate in k sebi stiskate sina? Se vam zdi to normalno?"

Onemim...nakar mu odgovorim: "Ja, zelo veliko. Vsak večer greva skupaj spat. In vsako jutro ga poljubim. In vsak večer. In vsak dan... vsaj desetkrat... Ampak samo kot mati! In prvo bi si lahko rekli, dober dan, a ne gospod dohtar?"

Onemel je on... vendar je imel škarje in platno on v rokah (hihi jaz pa sina!)....

Pa sprašuje sina to in ono.... sin odgovarja....nakar je naletel na "mino"...

Kaj leti po zraku; ga vpraša psiholog. In sin odvrne: letalo, metulj, ptič, sokol, helikopter, kamen...

Ops, kot da bi kdo pičil psihologa v "ta zadnjo" dvigne glavo in se že pripravlja da bo pisal...pa pravi: "Kamen?"

Sin ga pogleda in odvrne: "Seveda, ko ga vržeš."

Jaz pa nebi bila jaz, če nebi butnila v glasen smeh! Sin je dobil veliko porcijo sladoleda...

Sicer sem bila naročena "nazaj"...vendar sem osebni zdravnici rekla za "konflikt" in nikoli mi ni trebalo več vstopiti v tiste prostore...

Astra...pozdravi sina x;)x ...je že iz pravega testa, zato nč skrbet!

Clovek kar tezko verjame, da res se obstajajo tako zaplankani ljudje, ej... Pri vseh teh solah, ki jih morajo naredit..

no ja, sicer pa... pogledam nekatere ljudi okrog mene, pa bi kar lahko verjela, ja...

Ej, drzta se, Astra... pa ignorirat tiste, ki mislijo, da je vse res in prav, kar v knjigah pise...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

:vragec:

aliana..

mislim da ni problem v tem, kaj pishe v knjigah

problem je v interpretaciji le tega

:vragec: ma najraj biblijo (nobenga shvinglanja x:Dx )

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Tak pač je. Učitelji so degeneriranci, ki za kaj drugega niso sposobni. :V:

Bobnar, praviš, da sem degenerirana... meni ta izjava ni daleč od tistih, ki jih je izrekla psihologinja...res pa je, da sem odrasla in, da otročku (in mamici) to lahko malo globlje leže na dušo.

Jaz sem vsem "strokovnjakom" in tudi učiteljem, ki so bili pametni okoli moje hčere, rekla "hvala lepa, bova zmogli sami!", s čimer sem si nakopala plaz očitkov in poskuse, da bi me zlomili na občutkih krivde (kaj dela svojemu otroku!). Precej več napora je potrebno, ves čas sem spremljala vse njihove izjave in za vsako bedarijo sem jim dala vedeti, da vem zanjo in, da ne bom tiho. Ja, tudi na svetu šole so kdaj morali kakšno mojo pritožbo obravnavati in tudi ministrstvo se je moralo s tem ukvarjati.

Velikokrat je bilo peklensko težko, včasih mi je zmanjkovalo poguma in moči (kako je bilo šele hčerki), ampak to, da sem se tako zavzela za svojega otroka in ji z vsem, kar sem, stala ob strani, je zame kot dobro opravljen zrelostni izpit. Imam čudovito hčer! Vse drugo ni pomembno.

Astra, naj te to, kar doživljaš ne zlomi, ampak ojača! x:)x

Hvala vsem...za besede podpore... x^x

Danes mi je kr mal zoprno...ko berem, kako sem zatežila...nimam navade jokcat okol... xrolleyesx

Ampak...včeraj sem morala izliti čustva v Črno luknjo... :xx!:

Danes sije sonce...danes je nov dan...gremo dalje...

Hvala...še enkrat

x:)x x^x x:Xx

Astra

Per aspera ad astra

Uh, komaj zdaj sem to prebrala in tako kot vsi dobesedno onemela. Kdo vse je lahko psihlog?

Jaz ne vem kaj bi storila ravno v takem trenutku. Res.

Astra imaš ful pogumnega in dobrega sina, zato se nikar ne oziraj na insitucijo. Kako je lahko ta ženščina sploh izustila...da iz njega nič ne bo?

Jaz bi ji verjetno takšne napela, da bi si zapomnila za celo življenje.

Torej Astra, veš da te imamo radi in hitro zakrpaj luknjice v auri x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...