El Nino 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 No kaj si mislite kako do tega pride, jaz nimam blage veze, poznam eno ki kar naprej na internetu pohaja kot moški. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 ..morda so ji vsec skrivalnice,morda ima svoj scenarij, ki zeli svojo vlogo odigrati do konca, morda ji uhaja prevec zenske energije in zato raje brsti v moški vlogi, morda,morda,.. a si kej na škod Elnino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 22. maj 2003 Ne samo tako me zanima, psihologija in to, res nimam blage veze sploh si ne predstavljam da bi se jaz pretvrajal da sem npr. Ženska, sej ok itak folk si karnaprej nadeva masko kot javno podobo, to se na internetu še stopnuje, sprememba spola je samo vprašanje izbora M ali Ž ko te vprašajo, heh ampak ne zdi se mi fer do ljudi ki potem ne vejo kdo si... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 te muči, ker sam ne upaš kaj takega igrat, morda, nevem..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 22. maj 2003 Prijavi Deli 22. maj 2003 El Nino, pa zakaj tako brez fantazije sproščenosti, igrivosti .... Zakaj je treba vsako stvar psihološko zanalizirati in dati v nek okvir!? Iskati Freudovske odgovore in podobno? Morda tej osebi zavidaš ravno take lastnosti, ki jih sam težko najdeš? Praviš, da se ne bi mogel pretvarjati? Zakaj ne? To je pa ja zabavno. Saj smo na svetu da uživamo in ne da smo zapeti v nekih kalupih, normah.... Življenje je lepo! Življenje je brez meja, če jih znamo odvreči! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Všeč ji je tisti za katerega se izdaja ! LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Jaz tudi poznam . Mi je ta osebek zelo všeč. Zakaj do tega pride? No..ja. Mogoče tudi testira, kako bi bilo če bi bila moški? Ali pa tako nemara uravnava jin in jang?Kaj veš....no, imam jo rada....in jemljem ljudi kakršni pač so. hehe....mogoče pa ima res preveč cajta in afne gunca, ja....saj ko bo enkrat otroke imela.... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 hehe....mogoče pa ima res preveč cajta in afne gunca, ja....saj ko bo enkrat otroke imela........bo pa ata in mama obenem,.... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 poznam tipe,ki se,dosledno, podpisujejo kot "Ž"...Mislim,da je to neke vrste kamuflaža..podzavestno se počutijo bolj skrite...... Pač,kot bi nekateri rekli,brez jajc se pa v te zadeve ne poglabljam preveč...sprejemam ljudi kakršni se predstavijo oz.kakršni žele biti,navzven... Seveda pa vse to odpade pri prijateljih....njih rada opazujem tudi "navznoter" ,s primerne razdalje,seveda... Lp Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Hmm.. jst jo pa razumem.. na nek način.. V bistvu je tole chatanje ubijanje časa.. a ne? OK, tale forum ma take teme, ki pritegnejo, pol pa komentiramo po dolgem in širokem.. , ampak drgač pa, če pa chataš, jst tud nisem bla vedno iskrena, sploh če sem na kakga tipa iz Celja naletela, pol pa si mal zmislš kje delaš, pa kak zgledaš in smo enga sodelavca od moža ene sodelavke zezal... Grdo, zlo grdo.. Ampak... NIKOL ne moreš bit na netu ziher kdo te za nos vodi.. Pač jst nimam interesa do nekih zmenkov in to.. men je blo zanimiv kak hiter folk naveže stik pa pol bi se kr srečal, pa tud če maš fanta, pa tud ko rečeš da ne.. Tko da lahk da bom kdaj spol zamenjala.. Pol se pa hahljala ko bo kaka bejba medlela ob mojih pametovanjih... Ne vem če se mi bo dalo, hahahaha.. boljš tipe hecat...mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 mora mau bit excentričnega, ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Jaz pa jemljem vse kot štos, svobodo, igrajčkanje, brez kakih analiz, saj so čisto nepotrebne..Saj je vendar forum in ne zaslišanje! Bobnar, Ti, dama/gospodič pa le korajžno naprej. Naj se vidijo vsi, ki si jim izvlekel vibracije na dan, da imajo še kaj za "spucat". Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Daisy, lep pozdrav, prav pogrešala sem tvoje poste na LN, te dolgo ni b'lo. Nisem se ti še zahvalila za tisti e-mail, ful mi je prav prišel in pomagal, da sem se odločila. Pa moj prispevek k temi: ljudi cenim po dejanjih, ne po izgledu. Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 kaj a pol so BRATJE k obratno vemo de soSESTRE se je sprjaznu, de je prouzaprou lezba (ma raj punce k fantke) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Čveka....eh.... a ti veš sploh da je tole FORUM? Ravno taki, ki ne znajo izpreči iz vsakdanje rutine, se mi smilijo(te).. seveda vem....si mislil,da mi ni jasno kje sem...da me daje neke vrste konfuzija ...le kdo bi vedel na kaj sipomislil ob pisanju svojega posta...napisala sem kot mislim..to je tudi vse..a ti tega ne preneseš al kako? To,da se ti smilim pa...hvalabogu....vsaj nekomu .... eh,saj te razumem pa kaj mi je storiti x!x .... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Daisy, lep pozdrav, prav pogrešala sem tvoje poste na LN, te dolgo ni b'lo. Nisem se ti še zahvalila za tisti e-mail, ful mi je prav prišel in pomagal, da sem se odločila. Pa moj prispevek k temi: ljudi cenim po dejanjih, ne po izgledu. Šeherezada, Ich bin immer da!! Saj sem skoz tukaj, in pomalem "postam", nikjer nisem bla. Res pa nisem pisala nekaj časa v energetsko sporočilo, ker mi vsa ravno niso enako cool iz knjigice in napišem (oz. prepišem) tista, ki se mi zdijo fajn (če se mi ljubi).Vsaj dokler ne izginem na ( in v ) morje v mojo prikolo in borov gozd za dva meseca.... Bodi najlepše! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Danes so cajti androginosti. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Danes so cajti androginosti. yes this, I love to be like this Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Ja, d..., pa androginost. Jaz sem proti. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 zakaj pa ne? glavno, da se ima lušno moram tud to enkrat probat... Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 zakaj bi pa mogla na Pusta čakat da bi lahko poskusila kako se moški hormončki udejanjajo... Če ji paše- cool baby, uživaj Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Mate simpaticno temo...Ja, jaz jih dosti poznam.ne zdi se mi seveda popolnoma nic takega - kot pravi Bobnar - halo? Saj je forum...Saj ne morejo vsi biti dolgocasne marse ('urednistvo'!!! - halo?? kako da se nisem skinila dol tistegale? )... Imam pa celo izkusnjo...Enkrat sem se v Chat slucajno konektala kot tipcek... nekaj me je popadlo (ocitno pa nimam problemov s svojim predstavljanjem, saj sem ena redkih, ki nastopajo s pravim imenom - no, pravim v tem smislu, da me tako dejansko vsi klicejo in se tako povsod predstavljam)...No, in se skratka logiram z nakljucno izbranim namisljenim, v tistem trenutku izmisljenim imenom - moskega spola (kot npr. muki ali kaj takega, bilo pa je nekaj drugega ocitno, glede na komentar, vendar sem pozabila, kaj sem si takrat izmislila) - edinkrat, ko s tem imenom chatam....In to so prec 'kupili', da sem tip...Pac pa so mi, se preden sem povedala 5 besed, dolocili skorpijona... Torej - sklep: spol se lahko zakrijes, duha pa ne mores. rekli so nekaj v smislu: eh, saj vidis, da je ziher skorpijon... too much.A ne, Bobnar?Saj nisi bil ti - so bile punce. Ker sem bila tipcek, ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Uf, to ti je pa sigurno kaka iz Tržiškega konca ali pa tam nekje okoli kamnika(Tunjice ?) ... kjer punce govorijo na fanta .. hehe, vse to ji olajša delo, ko se priklaplja na razne forume.. Nimaš problemov z sem šla.. sem šel.. Sicer pa, malo čudna fora.. razumem, da se zezaš , ampak da menjaš spol eh, ves čas moraš biti pozoren na končnico ..aaaaa..... Sem pred leti kakšen mesec , dva IRC-ala .. eh, čisti štos , sem bila ves čas nekakšna "bejba", s pokvečenim besednjakom, .. Uf sem se pošteno trudila z njihovim jezikom.. Groza.. Ampak, je blo pa luštno, za "crknt" od smeha .. .. ja, potem pa nisem mogla več.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Trubica, pojava! Sam je tečno ko se morš vsepovsod logirat, a je kter chat ko kr rukneš not? Se bo mushi šla tud hecat, hihihihi!!!mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Saj pravim Mushi, sem IRC-ala .. Z net-a sem "download-ala" MIRC program, kolega mi je na strežniku "sprostil" port ... pa smo se "mal hecal" .. tako, na skrivaj.. še šef ni nič vedel.. Potlej pa zaradi tehničnih zadev ni bilo več možno.. Kot se spomnim se pač prijaviš samo z nekom "uporabniškim imenom" Se spomnim, sem bila Lady-in-b .. hehe, sem hotela napisati lady-in-blue (ah, kaj vem od kod tak navdih) .. pa mi je program rezal zadnje znake(omejitev v dolžini imena)... hehe.. da ti vidiš naval mačotov.. al je ta B - bed-postelja.. ali je to bath-.. pa saj veš.. potem pa moja spekedranščina.. na IRCu so viseli večinoma dijaki, nekaj študentarije.. smrk, smrk.. moja "mladost"... Drugače te pa tale hec potegne not... se ga ne moreš losat.. Raje ne probaj.. .. Drugače je pa Chat-anja kolikor češ.. saj ga kar ponujajo tudi drugi forumi.. No ja, ti kar probaj.. veliko smeha.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.