kodrlajsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Hojlali, hojlalato pa mora bit že prava umetnost...skoz si predstavljat, da imaš oIone pa: (!) ne, ne znam tega res so kar umetnice dekleta, če jim to rata dolgoročno pretvarjanje Kodrlajsa (je res dekle in ne pobič ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2003 Heh, saj mislim ej to ni res, kamorkoli kaj zinem, takoj se stvar razpase v debato, heh hehe, čeprav ima to dobre strani ma tud slabe... npr.: ljudje zaidejo s prvotne teme ipd... Hja, zanimivo je itak, ampak nevem če je smiselno lagat ljudjem s katerimi govoriš, o najbolj osnovnih stvareh, že zaradi kakšne lepe čednosti kot je odkritosrčnost se to ne splača... kaj šele zaradi česa drugega, Nekako to me moti, sam zabavni del niti ne, laž je laž kakorkoli jo obrneš, nevem zakaj se ne sprijazni z dejstvi, naj počaka na naslednje življenje, bo že lahko moški... hehehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 vsak ima svojih "5 minut"pusti ji uživat saj resnica slej ko prej sama udari na dan včasih z vso silo... če si z njo v kakšni ljubezenski ali prijateljski vezi,je s tabo tak vedno taka kot je (brez maske) nehaj ji težit,itak se bo sama naveličala Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Bodi moški povsod, če to čutiš. Ne dovol da te okolica usmerja.Življenje je kratko in splača se ga živet po lastni želji. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2003 Tako ja pustil ji bom naj bo moški naj uživa, konec koncev a je to sploh laž če meni ne laže? in v kontaktu z mano uporablja ženske končnice... heh tako ja naj uživa... če ji je pretvarjanje všeč kul pa naj bo tko, njeni razlogi najbrž niso slabi, nasmejan obraz je včasih največji motiv... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.