astra 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Hehe... Zdej...ko smo se tako samokritično skritizirali...pa povejmo še, kaj pa nam je všeč Ampak...pri našem partnerju... Tako bodo posti krajši...kot če bi opisovali, kaj nam ugaja pri sebi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Kul... Vsec mi je, ker je vesten in natancen, ker se lahko zanesem nanj, ker je duhovit, posten in cutec.Vsec mi je, ker ima lepo mehko kozo in dishi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Super tema!!!!! Vila Vetra uf ko bom mela cajt bom napisala o tem bi se dalo....celi romansaj veš Astra, moj je pravi Sonček Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 No, moj glih taki sonček ni....je pa blizu no. Rada imam njegov vonj, mirnost, preudarnost. Pa da se lahko zanesem nanj, da lahko spim na njegovi rami.. . No, humora nima ne vem kako bleščečega...na srečo pa razume mojega. Tudi to je točka v dobro. Rada imam njegovo organiziranost...no, se bom že še spomnila Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 No moj je tista polovica, ki meni manjka. Je natančen, miren, preudaren, mogoče malce skrivnosten, kar zelo privlači. Všeč pa mi je, da je skrben in ljubeč.Škoda,da je takih bolj malo na zalogi, za vsak slučaj, če mi ga mogoče spelje kakšna mlajša, hahahaha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 na kratko: moj Vilinecšarmer, duhovit, prijazen, družaben, komunikativen, sposoben, natančen, zelo delaven, neljubosumen, užitek je plesati z njim, zame je najlepši na svetu- vsak mm njegov ljubim, in plave globoke očke in nežen in točno ve, kaj si želim in strasten in prepusti se mi -mojim rokam, rada ga masiram in kuštram non stop...in še in še in še ah vam bom prizanesla in se ustavila Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. maj 2003 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2003 Jest bi pa morala kr mal pomislit... Všeč mi je njegov smisel za humor,njegov cinizem, njegova originalnost...pa tut nepredvidljivost..tko nam nkol ni dolgčas... Všeč mi je njegov intelekt...ki daleč presega povprečje...in njegova izobraženost... In pripravljenost za vedno nove izzive... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
milenacs 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Njegov humor, pa to, da me ima iz leta v leto bolj rad - ženske to vemo in čutimo. Pa to, da se kar prikaže od nikoder in da cmokec, objemček, poleg tega pa se mu zdi najbolj smešno, če imam takrat ravno mokre ali mastne roke ... Pa tudi to, da je ženskam všeč, kar mi na začetku ni bilo ravno najbolj prav. Milena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Oh, ko pobrskam po spominu....Tisti žar v njegovih očeh, poljub, ki te odnese, dotik, nežne besede, iskrenost in zanesljivost....oh in oh... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Tu sem! Kaj mi ugaja... Ugaja mi, da me imam rad... Ugaja mi, da se lahko zanesem nanj, da mi nudi varnost, da je ob meni, ko sem tečna, da ni "tipičen" moški, da mi pomaga pri gospodinjskih opravilih, da se obleče po mojem okusu (da ni v obleki in kravati...bljak ), da je moj najčudovitejši/objektiven kritik, ko si kupujem oblačila, da me ima rad...kar pa je najpomembnejše... In da vem, da me ima rad danes in da me bo imel rad jutri... Da se zavedava, oba, da so zakon dvigi in padci...pa da tudi takrat, ko misliš, da ne boš zmogel, VEŠ, da se boš dvignil...da te partner čaka... Rada ga imam, čeprav mu verjetno to ne vem pokazati, na pravi način. In lepo mi je z njim, čeprav mu verejetno tudi tega ne vem pokazati, na pravi način. Eh možek ... kaj bi brez tebe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Sam babe čvekajo al kaj,... Bom povedal:lastnosti:ker me razume(tukaj je zajeto vse)videz:še posebej,ker ima noge malce na" X" Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 ne povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 bemuzdej smo pa tam baba bo ratala she domishljava a kaj de mi je ushech? hmmmmmtole bo treba pa pomislt......................................................................................................................aha: ja de je,pa de sm ji jst ushech,pa de je kr zabavn z njo,pa de je skrajno skrajno skrajno nepredvidljiva,(hmmm...a mi je to res ushech?)aja pa cool auto ma...hehe ma kwa nej kle nakladam...baba je chist cool pa she ushech mi je se je neki hudo razpisou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Aakuht...a je to Slovenka?Tko mlada in z dobrim avtom?A misliš da...hmm... po pošteni poti? Pa še vate se je zaljubila...Pa še razume da te? Hmmm čudo od žene... (hihi Sanjalica ima danes malo -kaste) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 a je kdo reku de je mlada? spet streljaj mimo (prosto po bigm-u) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 hmmmto dwe je pa:CHUDO OD ZHENEmash pa prou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Jah AAkhut...edino čudo od žene te lahko prenaša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Da me ima zelo rad in da je ful pameten in da ima dva dobra avta (in da enega lahko jaz vozim!!). On je preprosto Pa po seksu je zmeri tako dobre volje..... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 sanjalica k bi ti vedla kuko je chudovit, neb takih klamf klele srala je lahek ko vetrchek s planin (ni tezhko prenashat) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 čist možn, da res klele zmečeš ven vse in še več pa si pol doma kokr en puhast oblaček pa še s tistim človk ne ve, kaj bi... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 sanjalicak bi ti vedla kuko je chudovit, neb takih klamf klele srala je lahek ko vetrchek s planin (ni tezhko prenashat)AAkhut...vsak človek je čudovit. Za ene... Hvala Gospodu. Zame je čudovito...če ima možakar 175 cm..za nekoga je čudovit možakar s 190 cm... Zame je čudovito...če je človek strpen do drugih narodnosti, drugim je čudovit rasizem... In ker smo si tako različni, lahko vsak najde svojo sorodno dušo... Kakršen da človek je, ...za vsakega raste " " Tudi za AAkhuta... p.s. Zakaj sem ti tako antipatična Aakut? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 UUhhhh kaka ritka, kakšna ritkica... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 sanjalica cheb bla ti men antipatichna....a mislsh, deb ti klele sploh odgovarju prau tkole:antipatichnih bab ni....so sam une k jih bi,pa une k jih nebi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Da jih ne boste samo kritizirali, poglejte še dobro plat medalje. Jaz zaenkrat itak vidim vse samo dobro , zato ne bom naštevala. Bom kdaj drugič, ko bom bolj objektivna. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Ooo, Tamara, sveže zaljubljena ? Kuuuul Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.