Mašinca 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Kako bi potem zgledala konjska riba? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ... v bistvu pa preprosto - morski konjicek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Jez pa pasja... 70 letnik...Kera pasma pa ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 sedaj,ko sem že kr dlje časa ob partnerju, bi lahko kaj napisal, pa Spet Ne Bom, nevem mi ne znese, mogoče nekoč,ko bom bolj izdajauski˝ .sm podgana/zmaj, vem zdej od kje agresija puha ven tut Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ... jaz pa zmaj podgana... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 vem ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Pazita se deratizacij Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 wauu huhu Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Oprosti, Macona, da se vtaknem, ampak tole pa ni najbolj zdravo, ves... Sem ze parkrat opazila tole pri tebi, madonca, ce bi se razsla s fantom, bi zate bil konec sveta, ne smes bit izpopolnjena le kot 'polovica', pac pa tudi kot celota... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Macona, - saj nisem rekla, da te ne razumem. Samo pravim, da ni zdravo... Ja, vem, 'si pac taka oseba' - sem vedela, da bos to rekla (oz. pac nekaj takega). Saj je kul, sory...Fino, ko imas tako sreco v partnerstvu, da imas vse v eni osebi, tako sreco imamo res le nekateri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Sem pač taka oseba, ki se naveže na eno osebo in to 100%, skoraj lahko rečem, da je edini na svetu, ki ga imam. Starši me tako ne upoštevajo, na prijateljstvo pa ne dam toliko. On je obenem moj prijatelj, moj svetovalec, ljubimec. Celo življenje sem čakala, da ga bom srečala in zdaj ga ne dam več. Sva tak par, ki je zelo navezan. Vesela sem, da se lahko posvetim eni osebi v celoti. Do drugih ljudi sem čisto drugačna. Vem, da boš rekla, da to ni v redu, a razumela bi me, če bi bila v moji koži.Macona, sem ti zelo podobna in tudi za naju pravijo, da sva drugacna od ostalih. Razlika je le ta, da sva midva v dobrih 25-ih, zate pa ne vem koliko si stara? Sicer pa upam, da bo vajina sreca trajala, ker bos v nasprotnem primeru zelo (prevec) prizadeta. Drzim pesti! Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Sem pač taka oseba, ki se naveže na eno osebo in to 100%, skoraj lahko rečem, da je edini na svetu, ki ga imamTaka bi bila lahko tudi moja izjava pred kakim letom. Tudi jaz sem taka pač bila. Pri meni osebno je bil takle pogled nezdrav, utesnjujoč . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 jp, tudi meni se zdi da moraš znati biti sam srečen...pa če ni nikogar na tem svetu...sam si...čisto sam...in če znaš doseči, da si zadovoljen tudi v taki situaciji...se imaš rad...rad si sam s seboj...Poleg tega pa mislim da je dobro da imaš tudi kakšnega prijatelja/ico s katero se lahko do solz nasmejiš...malo potožiš, si skupaj nalakirata nohtke...ipd. Zabavne ženske zadeve...meni to paše...Kar ne pomeni, da se s fantom ne zabavam in se ne nasmejim...nasprotno...se zanva fino snarežat ko sva skupaj . No to je somo moje mnenje Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Trenutno sem v fazi prebolevanja... Oziroma, gre ze na bolje...po 4 letih sem se razsla z gimnazijsko ljubeznijo...kaj mi je bilo vsec pri njem? Zanimivo, da se zdaj ne spomnem Do 2 meseca nazaj, je dajal filing, da bi zame naredil vse. Bil je posten, prijazen, znal me je poslusat.Bedno je, ker sm zgubila tudi najboljsega prijatelja. On bi rad to ostal, ampak pac njegove napake ne gre prezreti. :o|o: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 odjebeva svet... a se ti ne zdi, da si našla nas, v trenutkih ko je bil on nekje drugje, al odjebeta svet samo akdar sta skupaj, kaj pa če bog ne daj, ampak če ostaneš sama, svet te bo pa odjebal?samo misle, sicer pa če sta duši dvojčici se to ne bo naredilo.kako pa veš da sta duši dvojčici?imam občutek da sem jo jaz tud našla... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Vsak naj počne, kakor mu drago. Tu smo zato, da se učimo. Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 narobe sem te razumela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Ja, midva sva bla tud taka, s tem da jz 15 on pa 18, sva misla, da je cel svet najin... Pol je pa kr naenkrat postal odrasu, končal je fax, dobil ful dobr plačano službo, se totalno spremenil. Tud jz sm se spremenila, a ne v njegovo smer in sva šla vsak svojo pot. Sem tud misla, da en drujga izpolnjujeva, da bom brez njega nepopolna, pa sem šele po tem, ko sva se razšla ugotovila, kako samostojna pravzaprav sem. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Jez pa pasja... 70 letnik...Kera pasma pa ? Tempeljska psica... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Pazita se deratizacij ...ali izumrtja...(zmaj).he he he Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 ma jaz sem se pa spomnila kako je svet lep ko si zaljubljen... da le ni potem padec pretrd. kaj mi je všeč pri mojem partnerju- nasmeh, pogled, da me zna spraviti v smeh, včasih tudi v jok... je pa zanimivo to, da ko sem bila stara 20 let sem rekla, ma midva se imava rada, požvižgam se na vse, usojena sva si, ne mi pamet solit, nato zanosila, preselila še kot študentka v najemniško stanovanje, sedaj pa mi je včasih žal, na za malo, nikakor ne, samo to da sem odjebala svet... hehe kaj pišem v temi, kaj vam ugaja na partnerju. mačona mogoče si moj palec narobe razumela, bil je mišljen, da vem kako se počutiš in upam, da se boš vedno tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 odjebeva svet... a se ti ne zdi, da si našla nas, v trenutkih ko je bil on nekje drugje, al odjebeta svet samo akdar sta skupaj, kaj pa če bog ne daj, ampak če ostaneš sama, svet te bo pa odjebal?samo misle, sicer pa če sta duši dvojčici se to ne bo naredilo.kako pa veš da sta duši dvojčici?imam občutek da sem jo jaz tud našla...Uf te kar vidim, ko tole pišeš . Sam tok bi se utaknila, da zdaj prebiram literaturo, ki trdi, da duš dvojčic ni. In sicer v Usodi duš. Avtor pravi sledeče: Kot razumem teorijo duš dvojčic, ste vi in vaša duša dvojčica ustvarjeni v istem trenutku iz enega energijskega jajčeca in nato ločeni do konca vajinih karmičnih utelešenj, ko se z vašo dvojčico - vašo pravo sorodno dušo spet združite. Primarne ali prave sorodne duše pa obstajajo z namenom, sda druga drugi pomagajo doseči cilje in niso naše duše dvojčice. Jaz tudi mislim,da tudi v primeru, če se duša hkrati utelesi v dveh ali več telesih, kar je izjema in še majčken delček ostane, da se po življenju združi s tistim delom, ki se utelesi ne gre za dušo dvojčico, ker se bogatijo, vsaka v svojih izkušnjah. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Sam tok bi se utaknila, da zdaj prebiram literaturo, ki trdi, da duš dvojčic ni. In sicer v Usodi duš.Ja, to sm jaz tud razmišljala, ko sm to prebrala, sm že v eni drugi temi padla v debato v tem. Čeprav nisem brala te knjige, se mi zdi totalno nemogoče, da bi dva imela podoben karakter in mišljenje. Tudi, če bi imela identično vzgojo, se nikoli ne bi srečevala z ljudmi z identičnimi izkušnjami. Tako, da duš dvojčic v bistvu ni ( še dobro, ker če bi srečala svojo, se verjetno ne bi razumela z njo ) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 pr naš razn inteligence,dobrosrčnosti,miline...nemoram povedat bom kr zapel-moja punca ima črno mucoigral sem se znjo celo noč Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 JanjaK razlika med sorodnimi dušami in dušami dvojčicami mi je znana, sva pa nekaj dni nazaj z eno osebo prišli prav do zanimivih zaključkov od kje kateri kaj in prišli v smehu do zanimivih zaključkov, ki pa znajo biti prave, hehe pa ni to moška oseba ali celo oseba, ki naj bi bila moj partner imam pa kr nekaj duš okrog sebe, ki smos edeli v istem razredu tam gor nekje hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.