Tina 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Da ne pozabimo ... Kaj nam ugaja pri našem partnerju Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Včasih mi je na njej bilo všeč da razmišlja povsem enako kot jaz, vendar mi je postalo dolgčas, biti z nekom s katerim si kot sam s sabo, je brezveze... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Hehe mi ni ugajala dovolj, očitno. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Sicer pa je bila pravi balzam za mojo razdvojenost, zaradi nje sem bil nekaj časa boljši človek, ahja kaj mi najbolj ugaja, jasno njen nasmešek, nihče nima takega (ovni pač...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 poštenost, toplina, smeh,zaupanje, opora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 poštenost, toplina, smeh,zaupanje, opora Všeč mi je tisti, ob katerem sem bolj vesel, bolj sproščen, bolj iskriv, dojemljiv, prijazen, miren, dinamičen in sploh - boljši človek! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Všeč mi je intelekt, ob katerem mi zastane dih.pa še čeden povrh..a to, da obožuje smučarijo in gore(kot jaz), sem že povedala? Pa še horoskope je začel študirat MucaMuca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Všeč mi je intelekt, ob katerem mi zastane dih.pa še čeden povrh..a to, da obožuje smučarijo in gore(kot jaz), sem že povedala? Pa še horoskope je začel študirat MucaMucamatttr, k maš čedno frizuro!! Na žalost ne smučam! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ...kaj mi ugaja, bom skromen, pa bom napisal, da skoraj vse , no potiho upam, da ona tudi tako misli o meni Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Razgledanost, pa to, da je 'shramba' za podatke, ki jih jaz pozabim, smisel za humor, pa to, da vsako leto bolj razume moje potrebe. No, jaz tudi njegove. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Moj partner je pa tako luškan, pa takooo seksi, pa ful zabaven, pa ful razgledan, pa ful prijazen, pa.... Moti me edino to, da ....eeeeeee....dejansko ne obstaja...ups! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Meni je pa všeč inteligenca, dober spomin, smisel za humor, dolg jezik, apontanost za določene zadeve, zanesljivsot, skrbnost, ... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Aha, glej ga Zlomka, na tale astro aspekt sem pa čisto pozabila. Po našem horoskopu je lev (detajlov ne vem iz glave), se pa verjetno ujemava, kolikor se , ker je po kitajskem kaj drugega kot PUJS Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 ...men je všeč na njemu vseee, najbolj mi je pa kadar je dobre volje, nasmejan , razumevajoč Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Aha, glej ga Zlomka, na tale astro aspekt sem pa čisto pozabila. Po našem horoskopu je lev (detajlov ne vem iz glave), se pa verjetno ujemava, kolikor se , ker je po kitajskem kaj drugega kot PUJS Haaaaaaaaaaaaaaaaa...moj tut pujsast lev... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lustna oddana blond bejba 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 vse Citiraj rumena! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 Vonj, da je fit, suh, a cvrst, njegov smisel za humor, inteligenca, zadrzanost, pa preprostost. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 diskretnost, ve, kdaj me mora pustiti samega, inteligenca, govori mi brez besed, ne sprašuje.............. dolg vrat, dolgi prsti, ozki gležnji, lepotna pika na desni ritnici, majhen popek, gladkost, zvijanje kot mačka in praskanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Z besedami je to tako težko opisat. Itak je zame naj, naj, naj v vseh pogledih. Mogoče še najbolj to, da me zna po 8-ih letih kar sva skupi (skoraj vsak dan, zadnje leto tudi kot mož in žena) še vedno tako pogledat, da se stopim in zaljubim vanj znova in znova. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 mašinca je pa še kar naprej zaljubljena... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Kaj ti dons po forumu moje komentarje iščeš, pa jih komentiraš, majica??? Ti je svojga materiala zmankal??? Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 k si sam dva napisala... moram vse prebrat...vse poštemplat... zdej me boš pa še ti po nosu... :xx!: kva...pa taka prjatlca... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Haaaaaaaaaaaaaaaaa...moj tut pujsast lev... Kakšna levinja si pa ti? Jaz sem tigrasta, zver grrrrr Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Jez pa pasja... 70 letnik... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. maj 2004 Prijavi Deli 20. maj 2004 Haaaaaaaaaaaaaaaaa...moj tut pujsast lev... Kakšna levinja si pa ti? Jaz sem tigrasta, zver grrrrr Bi blo zanimivo narisat tele kombinacije... Petelinja podgana recimo - ali kaj podobnega... O - saj mogoce pa ze imam kaksnega... Jaz sem pa zmajevska riba! *a veste, da dejansko obstaja riba Skorpijon? - taka grozna oranzna bodicasta kugla odstekana... :>))) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.