Skoči na vsebino

Kaj nam ugaja pri našem partnerju

astra

Recommended Posts

• Komentarji 197
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Včasih mi je na njej bilo všeč da razmišlja povsem enako kot jaz, vendar mi je postalo dolgčas, biti z nekom s katerim si kot sam s sabo, je brezveze...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Sicer pa je bila pravi balzam za mojo razdvojenost, zaradi nje sem bil nekaj časa boljši človek, ahja kaj mi najbolj ugaja, jasno njen nasmešek, nihče nima takega (ovni pač...)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 weeks later...
:8): poštenost,  toplina, smeh,zaupanje, opora x:Ix

Všeč mi je tisti, ob katerem sem bolj vesel, bolj sproščen, bolj iskriv, dojemljiv, prijazen, miren, dinamičen in sploh - boljši človek!

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Všeč mi je intelekt, ob katerem mi zastane dih.

pa še čeden povrh..

a to, da obožuje smučarijo in gore(kot jaz), sem že povedala? Pa še horoskope je začel študirat x:Dx

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMuca

matttr, k maš čedno frizuro!!

Na žalost ne smučam!

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

• 11 months later...

Moj partner je pa tako luškan, pa takooo seksi, pa ful zabaven, pa ful razgledan, pa ful prijazen, pa....

Moti me edino to, da ....eeeeeee....dejansko ne obstaja...ups! xrolleyesx

x:Dx x:Dx x:Dx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Meni je pa všeč inteligenca, dober spomin, smisel za humor, dolg jezik, apontanost za določene zadeve, zanesljivsot, skrbnost, ... x;)x
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Aha, glej ga Zlomka, na tale astro aspekt sem pa čisto pozabila. Po našem horoskopu je lev (detajlov ne vem iz glave), se pa verjetno ujemava, kolikor se x:Dx x:o)x , ker je po kitajskem kaj drugega kot PUJS x:Dx x:Dx x:Dx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Aha, glej ga Zlomka, na tale astro aspekt sem pa čisto pozabila. Po našem horoskopu je lev (detajlov ne vem iz glave), se pa verjetno ujemava, kolikor se  x:Dx  x:o)x , ker je po kitajskem kaj drugega kot PUJS  x:Dx  x:Dx  x:Dx

Haaaaaaaaaaaaaaaaa...moj tut pujsast lev... x:Dx :palec: x:Dx :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Vonj, da je fit, suh, a cvrst, njegov smisel za humor, inteligenca, zadrzanost, pa preprostost.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

diskretnost, ve, kdaj me mora pustiti samega, inteligenca, govori mi brez besed, ne sprašuje..............

dolg vrat, dolgi prsti, ozki gležnji, lepotna pika na desni ritnici, majhen popek, gladkost, zvijanje kot mačka in praskanje x:Ix

xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx xloveyx

Z besedami je to tako težko opisat. Itak je zame naj, naj, naj v vseh pogledih. Mogoče še najbolj to, da me zna po 8-ih letih kar sva skupi (skoraj vsak dan, zadnje leto tudi kot mož in žena) še vedno tako pogledat, da se stopim in zaljubim vanj znova in znova. :2src: :2src: :2src:

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

:palec: x:)x mašinca je pa še kar naprej zaljubljena... :2src: x:Ix :inlove: :flower: :farb: xsrcbumx xrainbowx xflirtx xinnox xloveyx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

xrolleyesx :sori: k si sam dva napisala... x:px moram vse prebrat...vse poštemplat... x:Dx x:Dx x:Dx zdej me boš pa še ti po nosu... :xx!: kva...pa taka prjatlca... :V:

x:Dx x:Dx x:Dx

Jez pa pasja... x:Dx x:Dx 70 letnik...

Haaaaaaaaaaaaaaaaa...moj tut pujsast lev... x:Dx  :palec:  x:Dx  :palec:

Kakšna levinja si pa ti? Jaz sem tigrasta, zver x:Dx grrrrr x:Dx x:o)x x:Dx

Bi blo zanimivo narisat tele kombinacije...

Petelinja podgana recimo - ali kaj podobnega... :)

O - saj mogoce pa ze imam kaksnega... ;)

Jaz sem pa zmajevska riba! :D

*a veste, da dejansko obstaja riba Skorpijon? ;) - taka grozna oranzna bodicasta kugla odstekana... :>)))

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...