Skoči na vsebino

Kaj nam ugaja pri našem partnerju

astra

Recommended Posts

• Komentarji 197
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Če je enkrat...je preveč... :V: Mogoče mam pa jez to neki ukoreninjeno...ne prenašam dobro pijanih ljudi...sploh takih, ki se ne znajo zadrževat... :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Ogaben...mislim...ne rečem, kozarček ali dva...vsake kvatre...ampak nalivat se...do nezavesti... :xx!: xrolleyesx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

res ja,... to bi bilo za drugo temo.

Ej Smiki, ti se zezaš al resno misliš :eek: ......če resno, bejž stran kolk se le da hiter. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

res ja,... to bi bilo za drugo temo.

Ej Smiki, ti se zezaš al resno misliš :eek: ......če resno, bejž stran kolk se le da hiter. x^x

malo zezam, malo res. Kar velikokrat je malo tko...saj veš.

elvis is the best

Guest sanjalica

Tudi meni je moj mož všeč, ko se napije... je tak neubogljenček... x;)x x:)x ... jaz pa se krohotam....

Ampak kaj, ko se to zgodi v dveh, treh letih... 1x ... :sori:

Sicer pa...ne maram ljudi, ki pijejo... "kar tako" vsak dan kakšno travarico, pa pivičko, pa .....

Alkohol je zame...nadstandard...nekaj, kar je redko in zato me takrat 1-2-3 vrže.... :D :D :D

Sicer pa...ne maram ljudi, ki pijejo... "kar tako" vsak dan kakšno travarico, pa pivičko, pa .....

Alkohol je zame...nadstandard...nekaj, kar je redko in zato me takrat 1-2-3 vrže.... :D :D :D

xscratchx ...mi je končno jasno zakaj me ne maraš. x;)x x:Dx Kaj pa vem, težko da bi ljudi zarad tega maral ali ne maral. Sam si privoščim kdaj "kar tak" kakšno pivce, jacka........v družbi rad kaj spijem, je pa res, da vedno bl priden postajam in se trudim čimbolj izogniti alkoholu.......takšna izognitev seveda za štajerca pomeni nekaj druzga kot npr. za močvirnika. :vragec: x:Dx x:o)x Ne maram pa zapijanja, pijančevanja. Pred letom dni približno sem se ga res ornk nalokal in nardil p...arijo na kvadrat, užalil, prizadel nekoga. Totalno maliganski. Drug dan se bi najraje pogreznu v zemljo, se dal zamrznit za kako leto........in od takrat je bilo vsako uživanje alkosa v mejah, ki ne "poremetijo" mojga uma......vsaj ne preveč. x^x Nič slabega ne vidim v tem.........sm pa ga kot študent in čagator požrl čist dovolj, da se mu v bodoče lahko čimbolj izognem. Kak fajn klepet ob dobrem viskiju al pirčku, al pa kaka zabava, koncert itd.....to pa še vseen mora bit, ne. x:)x

Smiki, ne vem kolk sta stara in kaj počneta v življenju, npr. v študentskih letih si marsikdo privošči, pa kasneje ni panike. V vsakem primeru pa bod pazljiva, da ne boš kar naenkrat v zakonu, z družino....s pijancem. To zna bit zlo zlo hudo, tak da........pozor x!x ....za vsak slučaj. x^x

K. Čapek

Guest sanjalica

Ja...pa je res tako. Nebi mi bilo všeč, če bi VSAK DAN potreboval moj partner alkohol. Dvomim, da bi ostala prijateljica s človekom, ki se z mano ne more trezen pogovarjati..., da rabi za komunikacijo z mano alkohol.

Mick; napisal si "kdaj kar tak kakšno pivce..." jaz pa sem napisala VSAK DAN... Tako da je razlika očitna...

Tudi jaz nič ne vidim "slabega" v tem, da se ga kdaj naliješ...do daske...pa vendar bi to naj bilo prej izjema, kot vsakotedenska nujna potreba....

Verjamem, da ko bom z nekom vsedla prvič skupaj...si bova naročili kar viljamovko... x;)x x:)x ... kar tako...

In prepričana sem, da "z leti" ljudje manj pijemo...in ga tudi manj prenesemo...

(šment, to je tema...kaj naj ugaja pri našem partnerju..... hmm...njegova rit v tesnih boksarcah :inocent: je čist :wOOt: .... xredx )

O tem...če te maram ali pa ne...pa...bi bil moj komentar: :shsh:

Hm, meni je pa pri mojem dragem tudi to všeč, da kamor greva si naroči sok, juice ali pa Zalo, pa se ne počuti zato nič manj moški xsrcx x:Xx :palec: . Sem ga v bistvu 3x v življenju vidla piti alkohol, 1x 1 dan pred poroko, ko si je privoščil z najboljšim prijateljem Laško, pa za poroko šampanjec pa za novo leto 2000 šampanjec.

Tudi jaz en pijem alkohola, ker mi enostavno ne zadiši, da bom pa pila, zato da rečem, da pijem, mi je pa mim. Mi enostavno ne zdaiši, razen za novo leto, kot obred.

Se pa to ne nanaša na nikogar izmed vas, meni je zame in za mojega dragega cool, me pa ne moti za vse, ki pač spijejo alkohol, ko jim zapaše. Enostavno mi je posiljevanje z njim mim x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Meni ugaja njegova pozornost. In kako me zna pocrkljati, na svoj način. Prinese kavico zjutraj v posteljo, speče palačinke ob najbolj nemogočih urah...

Pa ravno tako, kot praviš Sanjalica...če bi vsak dan pil, no go xnckrivx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Mick; napisal si "kdaj kar tak kakšno pivce..." jaz pa sem napisala VSAK DAN... Tako da je razlika očitna...

O tem...če te maram ali pa ne...pa...bi bil moj komentar:  :shsh:

Ja, res. Vsak dan je pa čist mim. Glede ostalga pa torej...... :shsh: .......... x:Dx x:Dx

Moram pa povedat, da je zlo opazno po tvojih postih, da si spet ok xsrcx , mal bl na humor te meče, pa tak radoživa si spet x:o)x .......fajn, me veseli. x:)x :palec:

K. Čapek

Guest sanjalica
Moram pa povedat, da je zlo opazno po tvojih postih, da si spet ok xsrcx , mal bl na humor te meče, pa tak radoživa si spet  x:o)x .......fajn, me veseli.  x:)x  :palec:

:eek: :eek: :eek: Ja kakšna pa sem bila potem prej?????? :eek: :eek: :eek:

verjetno sem bila "pičena" xrolleyesx :vragec: :vragec: x:Dx in sem...po_pičena x:Dx

Moram pa tudi js povedat, da me je :eek: , zlo opazno je...začel si uporabljat orangefarbe....pazi da te rata roza.... :inocent: :vio: x:Ix x:Dx x:Dx :vragec:

... nisva več tako mlada, je pa pri njem ostalo to iz mladih let, torej družba itd..., ki je še zdaj ista, z razliko, da so si nekateri ustvarili familije in se spremenili, on pa..., ko že mislim, no zdaj pa je že kar nekaj časa čist trezen..super..., se ga nalije, danes, jutri, pojutrišnjem-saj ne ful ampak ravno toliko, da je metulav... In potem spet kak teden OK... in nato jovo na novo. :xx!:
elvis is the best

Meni pa je najbolj vsec pri njem humor in inteligenca in da se lahko zanesem nanj....

da se se vedno smejeva skupaj pa tko....

Pa vonj, ta mi najbolj ugaja tudi...

Pa hecava se, nikakor ga ne mroem pripravit, da bi se spravil v pajkice, pravim, naj oblece moje 'ta krevljaste' pajkice. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prinese kavico zjutraj v posteljo, speče palačinke ob najbolj nemogočih urah...
WAU huhu, to sm jest že pozabu, a obstaja sploh x:Dx

.ah,ima pa tisti nek poseb tak starinski, tut črn humor,ki ga tak rad zadržuje v gobčku,da mu ga zbezljam vedno ven ,k želim da explodira smeh :lol:

Tudi tu ne pijemo in ne kadimo, a ni to zanimivo,da taki sploh obstajajo,še x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 3 weeks later...

Med drugim obožujem njegov smisel za humor.

Včeraj šibam v čajnico po čajčke. Njega ta zadeva popolnoma nič ne zanima, pač ni tip za to. Pridem k njemu in mu začnem razlagat, kaj vse imajo, pa dodatno opremo, pa mu pokažem škatlice, ki so res tako simpatične.

On pa nič, čista tišina.

Pa mu rečem, da ga full zanima, da jaz ga pa vedno sprašujem o zadevah, ki so zanj pomembne.

Potem pa začne tako pretirano :" Joj kako so krasne škatlice, take simpatične, ljubke, kakšni lepi motivi, poglej, joj pa še čajčke si kupila, karsno, bosta z Žažo lahko pili, joj, pa še klešče za čajčke imaš, take ima stara mama že 20 let, super x:px " Uno prav osladno, nič njemu podobno, res prav za hec rečeno (ne žaljivo).

E take sprotne hece bi zelo zelo pogrešala...

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...