mushi 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 midva pa rada popijeva kozarček rdečega vinčka pri hrani..al pa greva kak večer na pivo ven..ah.. je čist po moji duši moj lubi.. včasih je bla pa kriza ko sva se s koktejli nalivala, madonca... kaka loja... ljubim te B.. sam ne samo zato ko je najboljš s tabo popivat, hihihihi.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 jz ga mam pa rada zato ker se lahko čisto vse pogovarjava, čisto vse... o vsem. ni je stvari k bi mi blo zoprno z njem govort. Pa take lepe učke ma in dooooooooooolge trepalnice... cukrčk moj! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. avgust 2004 Prijavi Deli 10. avgust 2004 Uf.... Všeč mi je, ker kljub temu, da sva že nekaj časa skupaj vsak dan odkrijem kaj novega na njem. Še posebej me je v zadnjem času presenetil, ko sem bila sigurna, da imam njegove reakcije v mezincu, pa so bile čisto nasprotne meni ljubše . Pa že cel dopust me razvaja, vsakič ko ne greva kam jest in je treba nekaj skuhat brez da bi kaj debatirala skuha on xrosex , pa za darila vedno ve, kaj si želim . Dokazal z obletnico poroke in rojstnim dnevom. Najbolj bi pa jasno pogrešala njegov vsaj toliko odbit smisel za humor, kot ga imam jaz . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Evo ena njegova lastnost, ki mi je še posebej ljuba na njem mi je padla v oči. sam mal da jo ven zvlečem . Všeč mi je, da lepe trenutke postavi pred debelino denarnice . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Meni na mojmu ušej je to k ga ni....hahaha...sorry no....k bom pa mela dragega in tut za tistih par bivših to velja je....TOPEL, NEŽEN OBJEM.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Trenutno mi najbolj ugaja, da nimam resnega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Evo ena njegova lastnost, ki mi je še posebej ljuba na njem mi je padla v oči. sam mal da jo ven zvlečem .ja na uci pa kr paz a ti jest staknem kej ven Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 kaj mi je najbolj všeč na moji življenski popotnici...... predvsem JAZ.... VSAKO NOČ.... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Rada ga imam med drugim tudi zato, ker je potrpežljivo prenašal Cara iz enega dela dvorišča na drugi. Pa na sonce, pa v senco...pa ga je pokril z deko, pa razočarano gledal, ko je pes zlezel izpod odeje na travo...pa da ga je prinesel v dnevno - češ naj mu bo, ker je tak bogi in ga božal in bil ful zaskrbljen(tako, da smo se me jokale, on pač kao moški ni mogel )Zato torej, ker ima tako rad živali kot jaz...Nikoli ne bi mogla imeti moškega, ki bi ne maral živali. Res ne..ni varijante Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 kaj mi je najbolj všeč na moji življenski popotnici...... predvsem JAZ.... VSAKO NOČ....ka pa, če nis sam ti na njej...ha ha ha???? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Rada ga imam med drugim tudi zato, ker je potrpežljivo prenašal Cara iz enega dela dvorišča na drugi. Pa na sonce, pa v senco...pa ga je pokril z deko, pa razočarano gledal, ko je pes zlezel izpod odeje na travo...pa da ga je prinesel v dnevno - češ naj mu bo, ker je tak bogi in ga božal in bil ful zaskrbljen(tako, da smo se me jokale, on pač kao moški ni mogel )Zato torej, ker ima tako rad živali kot jaz...Nikoli ne bi mogla imeti moškega, ki bi ne maral živali. Res ne..ni varijante Se popolnoma strinjam, ampak žal moram dodati, da žival, katera koli ne sme biti v primerjavi s človekom NIKOLI več vredna kot človek, še posebno, če je to bližnja oseba .....ja prav ste prebrali, poznam kar dosti primerov, kjer kužek dobi poljubček in vso pozornost, partner ali bližnja oseba pa še osnovne pozornosti ne, žalostno toda resnično, ljudje imajo živali, ker nekam pač morajo usmerjati ljubezen in energijo, lp, B. PS! Jaz sem še vedno mnenja, da ni res, kdor ima rad živali, da zato tudi ima rad tudi (ni pogojeno!) ljudi zato, že mogoče, pa pokazati ne zna ali noče :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Jaz sem še vedno mnenja, da ni res, kdor ima rad živali, da zato tudi ima rad tudi (ni pogojeno!) ljudi zato, že mogoče, pa pokazati ne zna ali noče tako ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 marsikaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 za enkrat vse Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 You can leave your hat on...... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Hm - ne vem. Kadar se hudo spreva veš, da ne dobi poljubčka Seveda obstajajo skrajnosti - tako kot vsepovsod... ampak navkljub temu ne bi marala človeka, ki ne bi maral živali. KOnec debate.Niti, ki bi jih mučil ali jim jemal dostojanstvo. Ne. In še enkrat ne. Glede tega imam srečo. Res. Sicer pa logično - saj je strelec - tako kot jaz Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Nikoli ne bi mogla imeti moškega, ki bi ne maral živali. Res ne..ni varijante Jaz tudi ne, resnično, še posebej če ne bi maral PUJS . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Jaz sem še vedno mnenja, da ni res, kdor ima rad živali, da zato tudi ima rad tudi (ni pogojeno!) ljudi zato, že mogoče, pa pokazati ne zna ali noče :xx!: [/color]Jaz se strinjam samo z drugim delom tvojega stavka. Če nekdo težko izraža svoja čustva jih verjetno zaradi strahu, da bi bil zavrnjen, kar še ne pomeni, da do ljudi ne čuti ljubezni. Živali pa pozornosti nikole ne bodo zavrnile, zato tak človek ne tvega da bi bil zavrnjen, ko izkazuje pozornost živali. Je pa dejstvo, da je fino, če tega strahu pred zavrnitvijo človek nima, življenje postane enostavnejše . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 JanjaK, seveda živali pozornosti ne bodo zavrnile, ampak imam prijatelja, ki dresira pse in mi pravi, kaj mu jaz moram gospodarju, če mu ne uspe vzgojiti ljubljenca po svojih željah, ker vsaka žival zelo dobro čuti kakšen je človek v notranjosti in če je človek pokvarjen mu bo vračala z neposlušnostjo ali muhavostjo. Poznam ljudi, ki imajo prekrasne rožice, hm, tudi tu se najdejo takšni, ki bolj ljubijo rastline, ljudi ali pa odnose pa zelo zanemarjajo, ljubezen je pač nekam treba usmerjati, da si zadoščen. Opazil sem pa, da so to pretežno ljudje, ki ne prenesejo kritike, psi in rože pa ne odgovarjajo besedno....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Zmeraj bolj neposredno ugotavljam , kaj vse mi je všeč. Najprej je bila samo energetska zatreskanost, zdaj je pa energetska zatreskanost + dosti lastnosti, ki mene privlačijo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Diaspora se strinjam.......tudi zaničevanje živali se vidi mnogokrat ali pa manjvrednost, .....to je pa lahko tudi večkrat, otroci dobijo za darilo žival, ki se ji sami dovolj ne posvečajo iz milijon razlogov, starše pa jih morajo hraniti(živali) s takšnim odporom, pa dobesno vleči na sprehodih za seboj, ko nimajo posluha za hišne ljubljenčke :xx!:. To ti je isti primer kot pri medicinskem osebju, nekateri enostavno ne bi smeli opravljati tega poklica, ker tako grdo delajo s pacienti, da je škoda karkoli pisati kje :o|o: .....zato naj ne kupije živali VSAK in se ne PODARJA vsakomur, ker nekaterim je le v divjini lepše, to je moj pogled, lp, B. Sicer pa tema ni glih zato, ker je govora o partnerju, še dobro, da sem zadovoljen, pardon, mislim, da OBA . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Živali se ne sme podarjati,....tisti, ki jo SAM želi imeti, si jo kupi ali posvoji(zavetišča)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Kaj pa muca, ki ima devet mladičev npr., kaj boš z njimi :o|o: ...odgovori namesto gospodarja , lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Če si lastnik muce, boš poskrbel, da podmladek dobi dobre nove lastnike...........in seveda, da se kaj takega ne ponovi več....Ampak, če dobro premislim, saj mucka ne more imeti devet mladičev.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ok, nisem lastnik mucke, ne izpolnjujem pogojev, potem pa rečva dvakrat po štiri mucke, če bi pa bil, bi verjetno priskrbel za naprej, kdo pa to skrbi na deželi zato, hm, malokdo, Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.