enja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Se mi je zdelo, da ti bolj hipotetično....Kdo bi poskrbel za njih na deželi?...Kaj misliš, da tam ljudje ne skrbijo za živali?... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ok, saj mama muca naravno poskrbi za njih.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Seveda poskrbi, saj je to v njeni naravi, prav gotovo ji pa tudi ljudje pomagajo( s hrano).. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Všeč mi je, če je duhovit, ljubezniv, prijazen, pameten in malo odtrgan (do mere) ... bog ne daj, da bi bil copata - te rajši kupim!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 in malo odtrgan (do mere) .....da ga nimaš slučajno privezanega, ker to je pa kratenje osnovnih človekovih pravic Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Kaj pa če nič ne najdeš ? Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 ...se mal nad sabo zamisli. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 veš kaj, ko ga zalotim, da pika˝ čokolado po koščkih tamle v kuhni na hladilniku Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Kaj pa če nič ne najdeš ?Ojla Candlelight . Tebe pa dolgo ni bilo med nami, dobra si, da tolk dolgo zdržiš , lep večer, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Sej je blo težžžkooo in sedaj, ko sem zopet med vami, bolje bo Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Meni ugaja VSE na njem Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 veš kaj, ko ga zalotim, da pika˝ čokolado po koščkih tamle v kuhni na hladilniku http://smilies.jeeptalk.org/contrib/lilly/hmm3grin2orange.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ja se strinjam,da je pikanje vsestransko zadovoljstvo...... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Všeč mi je, da ga še vedno spoznavam, vsak dan odkrijem kaj novega http://www.giuda.it/forum/images/smiles/170.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 meni pa je všeč, da me vsak dan pokliče v službo in me vpraša, kaj bom kuhala, in nikoooli nima ideje on Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 meni pa je všeč, da me vsak dan pokliče v službo in me vpraša, kaj bom kuhala, in nikoooli nima ideje on zlo pozorno, ja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 meni pa je všeč, da me vsak dan pokliče v službo in me vpraša, kaj bom kuhala, in nikoooli nima ideje on zlo pozorno, ja aha Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 meni pa je všeč, da me vsak dan pokliče v službo in me vpraša, kaj bom kuhala, in nikoooli nima ideje on To recimo...počne tašča...pa mori kaj skuhat...in potem ko poveš, reče aha super ......pa prideš na kosilo čez kako uro, pa čist neki tretjega....kao to je imela še za ponucat v hladilniku ah modelka, vedno ista fora Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 in potem ko poveš, reče aha super ......pa prideš na kosilo čez kako uro, pa čist neki tretjega....kao to je imela še za ponucat v hladilniku hah, smotano to tut se tut miselno prpraviš na okus, kaj je v znamenju ona potem... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 U,velik stvari! Njene dolge noge(sploh njen cel geštel ) oči(hipnotičen look,spreminjajoč odtenk) sogovornica 1A,nikol jo ne boli glava hehehe,nor sm tud na njene lepe roke,zobe, da o ustncah ne govorim(zgornih in spodnih!) se zna supr kregat z mano(si sam ona upa-tko) Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 U,velik stvari! Njene dolge noge(sploh njen cel geštel ) oči(hipnotičen look,spreminjajoč odtenk) sogovornica 1A,nikol jo ne boli glava hehehe,nor sm tud na njene lepe roke,zobe, da o ustncah ne govorim(zgornih in spodnih!) se zna supr kregat z mano(si sam ona upa-tko) aja? Pol sva pa že dve tako brezhibni! Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Vse mi paše Je eno tako nežno bitjece, da včasih kar podvomim če se je znašel v tapravem telesu Njegova pozornost, dobrovoljnost, kompliciranje, upočasnjeno funkcioniranje, realističen (kritičen) odnos do vsega, pripravljenost na to, da pomaga komurkoli in kadarkoli, njegova nerodnost, njegove vzpodbude in predvsem to... (da spustim malček ego z vajeti), da me ima rad...mmmmmmmmmm Hmmm, Triple x, men se pa zdi, da je tista tvoja ..."sva se odločila, da bova samo prijatelja..." malček iz trte izvita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Hehe...me pa prav zanima,kera je ta ona..... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 mal pretirava ta triple, zdaj ga pa ni več nič na sceni Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.