Guest sanjalica 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Tako ste napisali vse dobro o svojih zakoncih, koruznikih, da me je kar malce "zabolelo" (koj sem dobila slabo vest)... Rada imam svojega moža, lepo mi je z njim, vendar napisati post, kjer bi samo hvalila...ne, tega Sanjalica ne zmore... Kot tudi sebe opisati samo s pozitivnimi lastnostmi ne morem... kot ne tudi samo z negativnimi...Človek je sestavljen iz plusa in minusa... Sama bom začela s slabimi ... potem pa koj na dobre... Moti me, da hoče imeti ves čas nadzor nad mano... hoče vedet za vsak trenutek, kje sem... banalno...kje sem na netu...če grem jaz gledat eno stran, jo on vidi, bo naslednji dan tudi on gledal isto stran, če grem jaz na luna_net...bo tudi on šel na luna_net, če grem jaz na blodnik, bo šel on na blodnik... Občutek imam, da mi diha za ovratnik... ves čas... Moti me, da nimam svojega časa, da mi ne da "časa zame"... če grem likat, je takoj ob meni... V službi delam z ljudmi, telefonom, nikoli tišine...včasih, mogoče med likanjem bi rada imela čas, da pustim "mislim prosto pot"...pa je za mano... Če ni on, pa otroci: "Mamiiiiiii....."Moti me, da nikoli ne gre ven brez mene, da vse, kar ni povezano z mano, da mu je brez veze... Moti me, da mi ene in iste stvari govori ves čas...Moti me, da se ne spomni, da sem mu to in to rekla, potem pa se toži, zakaj mu nisem rekla... Uh, grem na dobre lastnosti, drugače boste mislili, da je hudič...pa sploh ni... ... je čist fajn in ... še vedno ga nebi zamenjala za nobenega drugega... in še vedno priznavam; SANJALICA, DAVNEGA GOSPODOVEGA XXXX LETA SI DOBRO IZBRALA... P.S. Kaj pa ostali? Kaj vas moti pri partnerju? Ali sem edina? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Sanjalica...hehe...jaz sem namerno izbrala temo...kaj nam JE všeč. Ker bodo posti, kaj nam ni všeč daljši... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Uf, ko sem začela brati, sem si te prestavljala kot eno, ki ima debelo verigo okoli vratu, ki je totalno podložna svojemu možeku.. Kamor on, tja tudi jaz ... ali .. kamor jaz , tja tudi on .. eh, dolgčas ? Ali tako velika ljubezen ?.. Ah, kaj se bom jaz norca delala, jaz uboga revica, ki nimam svojega ljubega, da bi ga hvalila ali kritizirala .........smrk..smrk.. Bi se pa dalo marsikaj povedati.. za en kamion.. se raje ne spomnim.. Vprašanje ? Ali se kerkrat gresta zabavat tudi vsak sam, samo s svojo druščino ? Sicer pa, če tebi to paše.. ka te briga drugo mnenje , kajne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Sanjalica, si prepričana, da nisva pisali o istem moškem?Jaz se popolnoma podpišem pod tvoj post. Dodam še bolestno ljubosumnost in posesivnost - škorpijonska venera....ne more si pomagat no. Jaz pa kot tipični predstavnik strelca-sicer tudi z močnim škorpijonom...je pa to muka isosova...Pravzaprav bom ljubosumje in posesivnost postavila na prvo mesto.Nadzor....nad vsem, mojimi mislimi celo, če bi šlo. Celo sanjami.Pol pa je tu še moja škorpijonska venera/12.hiši..in pol veš kaj dobiš. Kres!!!!! Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 se ne striže redno, čweka hrano, SE BU treba bolj prilagajat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 bogi poky, bogi... kaj pa ?......smrc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. maj 2003 Prijavi Deli 25. maj 2003 men pa nich .....sva se ravn dans sprla...tko,da Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 25. maj 2003 Prijavi Deli 25. maj 2003 aja...sem pa malo zašla...no ja...se vidi kaj mi ne ugaja...hja...danes bi rekla...verbalna nasilnost Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Bobnar, očitno so takrat "pravi" dedci še v osnovno šolo hodili Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 to, da ga ni bilo ta vikend in to da komaj čakam, da danes pride ali pa šele jutrito, da je preveč delaven, preveč pridenStanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 to, da ga ni bilo ta vikend Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. junij 2003 Prijavi Deli 3. junij 2003 Jaz in moj ljubi imava oba ascident LEVA.... a si predstavljate kako imava včasih burne debate.... KDO JE TA GLAVEN? Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Kaj se nekaj jokate....Ste si same izbrale mamine sinčke, ker za pravega deca nimate "jajc"-ga ne bi mogle komandirat...zdaj pa vam preseda....Čisto prav! Tu mate emancipacijo vašo, hehehehe A ja. Tko praviš??? Jaz grem pa mirne duše kam žurirat, s prijateljicami, pa tudi v mešani družbi, seveda. PA TUDI v moški družbi. Ja, pa ni nič ljubosumen (čeprav v njem kuri ), hehhe. Sicer pa nima za kaj. V bistvu mi ni všeč, da je premalo odločen, (pa sem si izbrala najbolj odločnega od vseh, ki sem jih poznala,), čeprav se zadnje čase prav uspešno popravlja. O, pa siveti je začel. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DUHOVNI ISKALEC 4. junij 2003 Prijavi Deli 4. junij 2003 Hoj, ker sem trenutno na barčici kar sam, lahko podam mnenje iz mojih izkušenj iz preteklih vez. Najbolj me je motila nezmožnost ali nepripravljenost (obojestranska) in to predvsem v tem, da si s partnerko nisva znala iskreno pogovoriti o stvareh, ki so naju žulile in so se kasneje pokazale, da so bile odločilne za zvezo. Obe moji zadnji koruznici sta bili tudi duhovno prebujeni in podobno misleči družici, ki sta razen skupnih duhovnih srečanj v različnih skupinah imeli še svoje hobije (lutkarstvo) in (zdravilna zelišča, alternativno zdravljenje), tako, da sta vsaka še imeli svojo družbo in čas za hobije. Tudi jaz sem se s svojo klapo dvakrat tedensko rekreiral, tako da smo vedno imeli čas vsak za sebe in ni prihajalo do zasičenosti in odpovedovanja svojim potrebam. Problem pa je nastal takrat, ko se že v začetku nisva odkritosrčno pogovarjala o različno mislečih ali čutečih zadevah. Vedno je bil izgovor in tudi upanje, da se bo s časom že spremenilo na boljše, žal pa se to v praksi kasneje ni potrdilo.Večkrat je tudi mene osebno motila še kakšna izmed stvari, ki ste jih že nekateri sami opisali, sem pa kasneje po premisleku ugotovil, da je bil predvsem nesporazum v meni oz. mojem egu.Svetoval bi sebi in vam, da se vedno poskušajte iskreno pogovoriti o zadevah, ki vas motijo in ne prelagajte nesporazumov na kasnejše termine. Citiraj vse kar delaš, delaj z veseljem in ljubeznijo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 5. junij 2003 Prijavi Deli 5. junij 2003 Jaz in moj ljubi imava oba ascident LEVA.... a si predstavljate kako imava včasih burne debate.... KDO JE TA GLAVEN?Joj, Naky, to si pa jaz prav dobro predstavljam! Poznam iz svojih izkušenj, ko sem jaz (Levinja po znaku) živela z Levom po znaku! Aj aj aj! Ogenj v strehi, pa še v kleti in vseh nadstropjih vmes! Zdaj pa sem še tako na sveže zaljubljena v Vodnarja, da me še nič ne moti na njem! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 če se umakne vase in jaz pričnem vzrok iskat v sebi. To me lahko spodnese. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Daj Contesa brcn ga, al ti al pa starši njegovi. To mu daj na izbiro. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Contesa - kul. Si kar jackica... Kar znana se mi zdis - kot da te poznam ze ful casa... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 zanimive misli z maila ... o tem, kar me moti pri partnerju Ne dovolite, da bi vaš spomin postal smetišče. Če si mi vsaj malenkost podoben, potem se lahko skupaj usedeva in prebijeva celo popoldne v sestavljanju seznama, kaj naju moti pri najinih partnerjih. Morda se razburjaš zaradi pomanjkanja čistoče, organiziranosti ali pa zaradi prevelike natančnosti pri čiščenju in pospravljanju stanovanja. Najina partnerja pa se pritožujeta nad tem, kar sva pustila nedokončano - vendar, da se razumeva, tudi sama sta "podvržena" istemu grehu ... Četudi se midva ne bova usedla, hote ali nehote sestavljava "tak" seznam v najinih beticah. Vsakokrat ko se nekaj "takega" zgodi, ta podatek nekam "shraniva" v svoj RAM. Zato da ga bova ob pravem trenutku "potegnila iz rokava". Kaj bova s tem seznamom dosegla? Dejansko si gradiva alibi. Da se bova lahko izgovorila takrat, ko naju bosta partnerja oštela za nekaj drugega. Ko si torej polniva spomin s tovrstnimi podatki, izvajava nekakšno tekmovanje in ne gradiva odnosa. V tem tekmovanju zmaga ta, ki ima najmanj napak. Vendar bolj kot se zaposlujeva s tem "zbiranjem točk", manj sva sposobna proizvajati prijetne, ljubeče misli. Več šare kot zbiraš v svojem spominu v obliki spominov in misli, ki ne prispevajo k tvoji sreči, manj srečen boš. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 samo TV, pogovorov vedno manj ali pa celo nič, razen kaj bomo jedli in kakšno bo vreme; skratka živa groza.., pa ne vem zakaj je tako, ker sem zelo družabna in se rada pogovarjam, on pa je najbolj nezainteresiran človek; pa včasih ni bilo tako. Ja najbrž naveličan..... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...ful mi je všeč, ker me vedno, če me kaj boli, boža po glavi dokler ne zaspim, ker ve, da me to ful pomiri... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...ful mi je všeč, ker me vedno, če me kaj boli, boža po glavi dokler ne zaspim, ker ve, da me to ful pomiri... Halo?? kaj nam NE ugaja!! malo si mimo vdarla, ne? :xx!: Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 hehe js sem se tud skoraj nategnil ko sem prebral tisti Kaj vam (ne) ugaja pri našem partnerju.... ampak... darn... ostri očki pol pa še contico zagledam notr, in pogledam datum, glede na to kolk redko se piše v tole temo... haha, ni blema.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...ful mi je všeč, ker me vedno, če me kaj boli, boža po glavi dokler ne zaspim, ker ve, da me to ful pomiri... Halo?? kaj nam NE ugaja!! malo si mimo vdarla, ne? :xx!: AJA, PA RES...HM...HM, NE UGAJA....DANES NIČ TAKEGA NE NAJDEM... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 meni ful stvari ugaja , ful pa ne ugaja, za ta razpon je potreben človek in pol Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.