Fridaa 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Kako ohranjati ogenj zaljubljenosti? čez leta nastanejo navade,nastaja zgodovina prepirčkov in hladi se začetno vroče iskrenje in bliskanje zaljubljenosti dajte predloge Fridaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 nauči se negovat tisto kar imaš......drgače pa obstajajo osebni konjički, ane............to ti je vsa umetnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Dolgčas in rutino je potrebno pozabit.Kot pravi pokowc;konjički oziroma nekaj svojega moraš imeti,ker če stalno tiščiš skupaj ni tudi nič,prej ali slej začne tiščati.Kakšnega posebnega recepta ni,...če boš sebe poživil, boš dobro voljo prenesu tudi na partnerja in "zaljubljenost" oziroma ljubezen se bo ohranjala. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 takole gre: če rada plešeta skupajpojdita večkrat plesatkar rada počneta pač... za prepire:imejta radirkoin sproti razčistita in pozabitane pa da stare stvari vsake tolko ven potegneta in še to opažam:dobro je imeti skupne prijateljeskupne interese, hobije izleti, romantika, darilca kar tako, rožice, poljubčki poljubčki so kot eno lepilo, a ne treba si je vsak dan lušno nareditto je pravi moto v življenju!seveda vsak to počnena svoj način Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Bobnar ...tudi dobro,samo da je medsebojna pozitivna naravnanost! Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 fridaa zakaj pa shele chez leta? pr enih se to zgodi zhe chez par mescou ma bogate izkushnje Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 aakhutsaj pravim, skupna naravnanost optimističnain iskanje dobrih lastnosti pri svoji poloviciin potrpežljivost tud prav pride npr. Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 bit prijazen drug do drugega in si kakšno veselo skup zapetpa je! Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Sicer pa nam tako kurida je tu ognja več ko prevečpa si ga malo vzameš za svojo vezo ohlajeno... Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 Poslušati partnerja in poslušati sebe, nekaj potrpežljivosti in spomniti se, kako je bilo na začetku ful dobro. Seveda, če pa ne gre, pač ne gre. Nič na silo! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. maj 2003 Prijavi Deli 23. maj 2003 kodrlajsa (snoopy z odrajsano ritko) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. maj 2003 Prijavi Deli 24. maj 2003 Z nekaj samozavesti postekamo, da nas ima rad, tudi ce nam tega ne pove 100X dnevno, tako je zelo primerno, da mu pustimo dihat in pustimo, da si nas on zazeli in ne da nenehno silimo vanj ali mu ocitamo - tecnega ksihta si pac ne zazelimo tako ognjevito.Mislim skratka, da je zelo pomembno, da ne 'posiljujemo' partnerja nenehno s sabo.Zelo pomembno je tudi, da si ne ustvarjamo nenehno 'zabetonirane' slike; skoz si tak - ali - nikoli ne naredis tega... Ipd.Pomembno je dati si sanso za ponovno rojstvo odnosa - znova in znova - vsakic na visji stopnji.Nekateri te pojme potem malo pomesajo in mislijo, da ne gre vec za ljubezen, ce ne visijo drug na drugem nenehno... Mislijo, da je zaljubljenost ljubezen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Kdaj pa kej zaljubljenost mine? Kako to čutiš.. da pa je pol ljubezen še, zaljubljenosti pa ni več.. Men je pri bivšem vse minilo.. zdej me pa še oboje drži.. mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Kako ohranjati ogenj zaljubljenosti? čez leta nastanejo navade,nastaja zgodovina prepirčkov in hladi se začetno vroče iskrenje in bliskanje zaljubljenosti dajte predloge Fridaa Ni pravil!..je tok energije.../morda je pomembna tudi nevezanost/ kar pa tudi ni pravilo,saj nekdo potrebuje prav taksno ogledalo.In 'CE' potrebujemo ogledala ali je torej smiselno vzdrzevanje?ali je bolj smiselna zavest v odnosu!In ce je dvema pomembna zavest v odnosu in hkrati njun lastenrazvoj, ali potemtakem ni dovolj ze lastna namera o tem, da gremonaprej, da postajamo z partnerstvom bolj zavesti... in ce oba takomenita, je morda ze to dovolj, da jima ni potrebo vzdrzevati odnosana nekatere nacine, temvec tako, da sta pac zavestno prisotna!?? mnogo takih zadev kot je vzdrzevanje odnosa pripelje do caranja;in hkrati omejevanja svobode posameznika; le te pa so povezane zposesivnostjo, strahom pred izgubo - lastnim strahom in predvsemnezmoznostjo soociti se z samim seboj.In nemalokrat tudi z tehtanjem, delovanjem - egom... Primer: bolje, da se ne vidi z njo, ker se ga bo navelicala.. Drugo pa je zavestno nabiranje energije v pricakovanju biti z partnerjempo obdobju, ko nista bila skupaj. zakaj!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 26. maj 2003 Prijavi Deli 26. maj 2003 Naj bo ljubezen, ki je bila prisotna pri združevanju prisotna tudi pri ločevanju. Pomenbno se je pravočasno ločiti! Vsaka ločitev je nov začetek-zato je tudi ločitev pozitivna. Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trixi 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 To je pa zelo lepo opisano v knjigi "5 jezikov ljubezni"... Vzemi si čas zase, za partnerja, poskušaj ugotoviti, kaj ga najbolj osrečuje, kaj mu je najpomembnejše..Razmisli tudi o sebi.... Povej mu, kaj si želiš, kaj pogrešaš...In če se bosta oba potrudila, bosta zadovoljna in srečna...VZEMI SI ČAS... Če potrebuje dotik, se ga dotakni vsak dan, vsak dan ga polljubi, ....če potrebuje pozornost ga razveseli....če želi pohvalo...izreci jo....SAJ NI TEŽKO, ČE SI VZAMEŠ ČAS ZA LJUBEZEN....Življenje je prekratko, da bi samo preizkušali....dajmo, živimo ga danes....Naj bo lepo danes, da bo jutri še lepše...Razbij monotonost, obleci kaj drznega,, bodi drugačna kot včeraj, pripravi presenečenje, ....NAJ BO VSAK DAN PRAZNIK V TVOJEM SRCU.... Citiraj ......Jaz sem tu za vas.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 29. maj 2003 Prijavi Deli 29. maj 2003 Ne bi vedela pravila, lahko ti pa povem iz lastne izkušnje tole: z mojim partnerjem sva skupaj že dobrih sedem let, ko sem bila še najstnica. Zaljubljenost je zamenjala ljubezen. Vendar še vedno se zasačim, da mi zatrepeta srce, se mi rdečica razlije po licu in mi roka zadrhti, ko sem ob njem. Zakaj? Ne vem točno. Mogoče ker me pogleda s tistim otroško nagajivim nasmehom. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 Bojno sekiro bi morali imeti stalno zakopano, ko vidiš, da greš po njo se vgrizneš za jezik. Meni vedno ne uspeva ! Sorry ! Kar naprej se moram popravljati ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 ..morda.......nepravilno popuščaš..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 6. junij 2003 Prijavi Deli 6. junij 2003 moška naj bo vedno zadnja: "Da, draga!" Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fridaa 6. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 6. junij 2003 posvečanje drug drugemu kakor v začetku! zmenit se za RANDI kakor da bi bilo prvič! priznala sem mu, da si želim spet vulkanskega iskrenja med namamorda bi mu tudi to temo pokazala... Oba se morata truditi, da nam ljubav ne bude navika -kot pravi pesem od Parnega Valjka Lep vikend vsem!Vikendi so lepa priložnost za OGENJ Fridaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. junij 2003 Prijavi Deli 22. junij 2003 Bom pisala v ženskem spolu, ker sem pač ženska, velja pa enako tudi za moške. Spomni se, kako je bilo v začetku, ko si bila še zaljubljena.Si bila bolj svobodna kot zdaj?Si bila bolj samozavestna kot zdaj?Si bila bolj urejena kot zdaj?Si bila bolj razigrana kot zdaj?Si bila bolj drzna kot zdaj?Si bila bolj... karkoli... kot zdaj?Najdi v sebi spet tisto, kar si imela takrat, ko si bila še zaljubljena in s čimer si očarala svojega partnerja, da se je zaljubil vate. Ne išči pri njemu stvari (lastnosti), v katere bi se želela spet zaljubiti, ampak v sebi najdi tisto, s čimer si ga očarala, in ga ponovno očaraj - da bo on spet tak (beri zaljubljen), kot je bil... Zaljubljen si, dokler uživaš ob tem, da partnerju nekaj daješ. Ko pa začneš od njega nekaj pričakovati, je zaljubljenost minila. Navadno v začetku skoraj tekmujeta, kdo bo komu več dal. Potem pa, kdo bo od koga več dobil... :o|o: Se strinjate s tem? Ali sem pihnila mimo? (Ob taki uri kot tole pišem, se ne bi čudila, če boste rekli, da bluzim. ) Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Tamara imaš prav! dobro si tole pomislila, da tisti občutek in energija, ki si jo imel v sebi, ko je bila zaljubljenost ajs vroče! moraš kdaj spet vrniti vase in spomniti partnerja na lepe spomine in mu kaj pripraviti, recimo dobro večerjo in darilce kar tako brez posebnega razloga, saj je že ljubezen, ki še vedno traja sama dovolj razlog za praznovanje, ne? Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Bom pisala v ženskem spolu, ker sem pač ženska, velja pa enako tudi za moške. Spomni se, kako je bilo v začetku, ko si bila še zaljubljena.Si bila bolj svobodna kot zdaj?Si bila bolj samozavestna kot zdaj?Si bila bolj urejena kot zdaj?Si bila bolj razigrana kot zdaj?Si bila bolj drzna kot zdaj?Si bila bolj... karkoli... kot zdaj?Najdi v sebi spet tisto, kar si imela takrat, ko si bila še zaljubljena in s čimer si očarala svojega partnerja, da se je zaljubil vate. Ne išči pri njemu stvari (lastnosti), v katere bi se želela spet zaljubiti, ampak v sebi najdi tisto, s čimer si ga očarala, in ga ponovno očaraj - da bo on spet tak (beri zaljubljen), kot je bil... Zaljubljen si, dokler uživaš ob tem, da partnerju nekaj daješ. Ko pa začneš od njega nekaj pričakovati, je zaljubljenost minila. Navadno v začetku skoraj tekmujeta, kdo bo komu več dal. Potem pa, kdo bo od koga več dobil... :o|o: Se strinjate s tem? Ali sem pihnila mimo? (Ob taki uri kot tole pišem, se ne bi čudila, če boste rekli, da bluzim. )Tamara - Zelo dobro si tole res napisala! Kako je fino spremljati, ko si veselejsa, zadovoljnejsa, pa tudi modrejsa in globlja! Imas zelo pomembno obdobje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 ... saj je že ljubezen, ki še vedno traja sama dovolj razlog za praznovanje, ne? Stankaaaa Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.