Tamburin 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Marsa, a se tud tle vidi, da sem ... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 POKY dobr si tole prestrelu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 se učim, moram obvladat tako cutnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 poki, se kr cedi z ekrana kaj pa, če bi namest, da se matramo ohranjat zaljubljenost, rajš užival v njej... sam predlog, no ko zaljubljenost mine, lahko začnemo uživat v ljubezni... kar je še boljš, ne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 ne, ne sme bit prav neč umetnega, mora bit sam odobravanje pa še to brez testov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 jaa, ti se kr smej...menim, da testi so ranljivega pogleda. sam kej češ... če se nečeš še 1x opečt, potem boš delau previdno, preventivno in skulirano, ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. junij 2003 Prijavi Deli 23. junij 2003 no....dej zgledmal se skuliri Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Kaj pa ti Aakhut! Kako pa ti ohranjaš ogenj ljubezni? tako...da se pogleda v ogledalo...in si reče...kuko si ti en lep fant... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 astra :[ k de si zhe kdaj vidla tole (ampak lep sm pa res) (pa sammu seb ) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 To je pa tema...za umetnost....Ohraniti ogenj zaljubljenosti... hmmm (spet sem edina ki priznavam) da je to težko... (blaga beseda). Saj ne rečem, da ni ljubzeni; ognja zaljubljenosti pa po skoraj 20 letih - dragi moji - ni več. Pa bi...se rada zaljubila v svojega moža, ponovno... Sam se baje to ne da naročit, obnovit, kupit. Biti zaljubljen je obdobje spoznavanja, je obdobje ščemenja v želodcu, vročice v obrazu, trepetajočih rok, cmoka v grlu... Zvečer ne počakaš postelje...se že prej spraviš k ... Sedaj pa pravim... si popravil varovalko, si zamenjal vodovodno pipo, greva na ledeno kavo, imaš še kaj keša... Zvečer utrujeno ležem...poiščemo roko, nogo, dotik, cmok...in že sanjam... A je kakšna razlika? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 contesa KWA TE BRIGA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 ja contesa, saj veš, da ima večni žareč ogenj, tak da njegove sigurna ne zebe, še forum bolj švica odkar nam tle kuri Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 KODRLAJSASE PO RITIDRAJSA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Vroči veliki fantz vročo puščico Kodrlajsa se rada drajsa, še tolk bl, ker vid,da tebe mot Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vila vetra 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 ja, prav maš Koderlajska, pri aakhutu se gre bolj za to,kako ga ohladit... ko je pa tak žgeči pa rdeči, da jooj Vila Vetra Citiraj Nikoli ne podcenjuj moč vetra in moč strasti...! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 sploh me ne mot prou fino je gledat,koko s svojo ritkoMESHASH Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Magnifica sem poslušala na Pozdravu poletjuin ravno to pesem je imel taprvo:->Ukaz: Mešaj-a poznate g.Hudič ktera pesmca je to? to neznansko rada, rada rrrrrrraaaaaaaaaaadda,da, da, da,mhm,mhm,mhm sem pa tja, pa naokrog Nauk sledi: Z mešanjem tudi lahko naredimo Ogenj! Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 nekaterim se od pretiranega meshanjaZMESHA pa lepo rdecha ritka rata Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 no, ti torej ne rabiš mešanja, krsi itak zmešan in tvojarita rdečada se kr kadi od nje ah ja, sej bo kmal sneg spet Zate Kodrlajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 KODRDRAJSA Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 Bobnar uh kaka ritka, uuuu kaka ritkica!!!!!! najrita foruma uh, še bl vroče ratalo Kodrlajsa rada po riti drajsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 aja BOBNAR? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kodrlajsa 24. junij 2003 Prijavi Deli 24. junij 2003 jah, hja, sej se težko odločit, notvoja je rdeča ko sladka jagodatudi dobra dajta še no kakšno sliko, pa glasujmo pa ohranimo ogenj na forumu Kodrlajsa zalublena v vroče moške Ajs ritke u kaka ritkica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.