cosma 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 V Tivoliju..se sparkiraš na parkirišču, levo od hale Tivoli ene 100m stran. Pa ne hodi ponoči tam ...ali pa..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Hm...zdaj sem pa res smotana..očitno.. :xx!: ...pomeni, da tja ne morem priti z avtom? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Cosma...si me že prehitela.. hvala obema.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Z avtom prideš, skoraj čisto zraven. Najbrž veš kje je parkirišče od Tivolija in kje je Hala...po klančku malce navzgor, včasih se da tudi z avtom gor parkirat, čisto pred halo...in potem samo še par korakov levo in si že tam. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Evo eno vprašanjce za vas. Letos poleti pride en naš poslovni partner na dopust v Slovenijo. Spala bosta nekje ob morju. Zdaj me pa zanima, kaj vse bi jima vi priporočali, da bi si ogledala ? Tole mislim, da je pravo vprašanje za Pokowca in Astro, pa verjetno še za koga. Za vse predloge sem vam že vnaprej hvaležna . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Vprašanje je za koliko časa prideta in kakšno prevozno sredstvo bosta imela na voljo. Svoj prevoz ali bosta uporabljala javni. Pa ne splanirat veliko stvari...jaz imam vsako leto izkušnjo, da enostavno ne prideš skozi, ker enostavno zmanjka časa.Če bosta na obali, Piran je prevzel še čisto vsakega tujca, Soline, Lipica, Postojnska jama, Škocjanske jame, Cerkniško jezero, Bled, Kranjska gora, Otočec....Odvisno kam jih mislite peljati.Povprašaj na TIC-u, mogoče ti oni kaj več lahko pomagajo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Prišla bosta z avtom. Saj jaz jima ne bom nič organizirala, samo par idej jima bom dala, pa naj si sama splanirata, kakor jima paše, tako da vse tvoje predloge vzamem. Tok da jima majčkeno s kakimi linki pomagam, potem se bosta pa že odločila. Hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Evo eno vprašanjce za vas. Letos poleti pride en naš poslovni partner na dopust v Slovenijo. Spala bosta nekje ob morju. Zdaj me pa zanima, kaj vse bi jima vi priporočali, da bi si ogledala ? Tole mislim, da je pravo vprašanje za Pokowca in Astro, pa verjetno še za koga. Za vse predloge sem vam že vnaprej hvaležna .Gres v najblizjo turisticno agencijo in prepricana sem, da te bodo kar zasuli s prospekti, kjer bos sigurno nasla kaj zanimivega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Evo eno vprašanjce za vas. Letos poleti pride en naš poslovni partner na dopust v Slovenijo. Spala bosta nekje ob morju. Zdaj me pa zanima, kaj vse bi jima vi priporočali, da bi si ogledala ? Tole mislim, da je pravo vprašanje za Pokowca in Astro, pa verjetno še za koga. Za vse predloge sem vam že vnaprej hvaležna .Jaz bi jima priporočil ogled cele solvenske obale, od izliva Mirne do izliva Pada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Evo eno vprašanjce za vas. Letos poleti pride en naš poslovni partner na dopust v Slovenijo. Spala bosta nekje ob morju. Zdaj me pa zanima, kaj vse bi jima vi priporočali, da bi si ogledala ? Tole mislim, da je pravo vprašanje za Pokowca in Astro, pa verjetno še za koga. Za vse predloge sem vam že vnaprej hvaležna .Zelo lušten izlet pri nas nna obali je skok na staro Piransko obzidje iz katerega se vidi cela naša Slovenska obala, pa še Tržaški zaliv, če je pa lepo vreme, pa tudi Benetke.Obvezen obisak, ko sem na obali, je tudi oštarija Sonja v Izoli, kjer ti postrežejo z najboljšimi morskimi speciaitetami. Ni najcenejša, ampak za poslovne partnerje zagotovo dooooobra oštarija.V Hrastovljah cca. 25 KM iz obale proti Buzetu, leži znamenita cerkvica kjer so freske mrtvaškega plesa. Te freske so skoraj "avtohtone", imamo jih samo mi. Čudovite freske, vam povem. Razlaga v cerkvici pa je v večih jezikih, tako da je razumljivo tudi Kitajcem . Tvojim poslovnim partnerjem želim obilo lepih vtisov na naši obali, ki je sicer kratka ampak lepa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Obvezen obisak, ko sem na obali, je tudi oštarija Sonja v Izoli, kjer ti postrežejo z najboljšimi morskimi speciaitetami. Ni najcenejša, ampak za poslovne partnerje zagotovo dooooobra oštarija.Yamaha, opiši bolj podrobno, kje je ta oštarija v Izoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 V Izoli zaviješ v križišču proti San Simonu in sedaj imaš možnost naravnost proti plaži ali D v mestno jedro Izole. Ti greš D in takoj na L je oštarija. Govorim pa o zadnjem križišču v izoli, kjer lahko zaviješ na Jagodje L, naravnost greš proti Luciji, D v San Simon. V tem križišču je pa tudi, mislim da, Merkatorjeva trgovina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Aha, jaz se pa vedno ob morju držim, pa do Bellvuea še. Bom prvič pogledal, če je res tako fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Na slovenskem morju je dobra hrana v Vili Andor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Si poznala Iveka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Si poznala Iveka Jaz ne.. Zakaj? Morda moji starsi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Še pred enim letom je tam kuhal, sedaj je pa drugje. Odličen kuhar, čudno, da so ga spustili :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Še pred enim letom je tam kuhal, sedaj je pa drugje. Odličen kuhar, čudno, da so ga spustili :xx!:Velik apitit........ pa mala plača njegova kuhinja pa Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Kar en slab kuhar zaj...e, ne more sto dohtarjev popravit Pa imajo boljše plače od kuharic. :xx!: Narobe svet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. april 2004 Avtor Prijavi Deli 16. april 2004 Janja, naj prespita tik ob obali menim, da je Fiesa zlo dobra scena za to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 napište na hitro, kako predstaviti vaš kraj nekomu, ki to želi zvedet v par sekundah.(tiste privlačne značilnosti kraja, slavne zgradbe, pestra zgodovina kraja, hrana, gostilne, osebe, Firme...) Pokažeš mu odštekanost, potem ga pelješ kam za atrakcijo, potem pa v kak muzej ali arheološke izkopanine. Dan dve. Pokažeš mu kak lep kos naravedan tri: Odpelješ ga v mesto, ker je vikend. dan štiri: Greš v geotermalne bazene.Dan pet. Ostane brez denarja. Dan šest. Moraš ga častiti z vstopnico za v muzej kurcev. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. april 2004 Avtor Prijavi Deli 17. april 2004 Pokažeš mu odštekanost, potem ga pelješ kam za atrakcijo, potem pa v kak muzej ali arheološke izkopanine. Dan dve. Pokažeš mu kak lep kos naravedan tri: Odpelješ ga v mesto, ker je vikend. hah, super ej kot,da to že resnično počnem, heeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 17. april 2004 Prijavi Deli 17. april 2004 Pri nas pa morje, morje, morje, pol pa tudi najvišji cerkveni zvonik v Sloveniji, pa majhen (zasebni) grad v Semedeli, pa zopet morje, morje, morje, sprehod ob morju,...itd. Pa slaščičarna pri tržnici (bivša Triglavska). Pa staro mestno jedro, seveda, da ne pozabim kje se svet vrti, pa MERCATOR IN INTERSPAR.... VLJUDNO VABLJENI Sicer mi je tu ZELOOO VŠEČ, ljubim pa Gorenjsko, to pa definitivno in komaj čakam poletje, da grem tja na dopust. SREČNI VI GORENJCI!!!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Ha... pa sploh nism vedla da obstaja ta tema... sm že razmišljala te dni da bi blo fajn kaj podobnega odpret, zdaj ko se bojo začeli kmalu toplejši dnevi... na,pa jo že imamo. napište na hitro, kako predstaviti vaš kraj nekomu, ki to želi zvedet v par sekundah.<span style='color:gray'>(tiste privlačne značilnosti kraja, slavne zgradbe, pestra zgodovina kraja, hrana, gostilne, osebe, Firme...)</span> Sicer odvisno od letnega časa pa od karakterja človeka, kaj mu je všeč... pa vseeno... Če je nekomu všeč death metal, ga ne bom poslala v Areno al pa v Marco Polo, ampak na Mostovno... za tiste ki imajo bolj radi piano večere, ali pa kakšne koncerte Tulio Furlanič style, je Arena super, Marco Polo bolj za tuctuc folk. So pa še druge variacije... za ljubitelje tortic je Perla, pa tudi za tiste ki imajo radi žvenket žetonov in obožujejo igre na srečo. Pizza je najboljša v Žogici, kdor pa ne mara gužve naj gre raje v Alcatraz, je tudi dobra pizza, hitra postrežba, pa še prijetnejši kotiček je, vsaj po mojem okusu. Za gurmane je pa bolj prijetno v Goriških Brdih ali pa na Krasu... Če je lepo vreme je obvezno it do reke Soče, sicer je pa varianta tudi krajši izlet do morja na italijanski strani (20 min z avtom)... v bližini so tudi Goriška Brda, Kras pa razni grički in še neokrnjeno okolje, pa izviri, slapovi, potočki, reke... hrana takšna in drugačna, vina v potokih, voda pa še pitna iz izvirov (ali iz pipe)... V bližini imaš tudi kamp Lijak ter pristajališče zmajarjev in jadralnih padalcev, pa kajakaško progo kjer so tudi svetovna tekmovanja, razne kolesarske in pohodniške poti,.... v Ajdovščini pa panoramski poleti z letalom (klikni tukaj ) Za vernike je zelo znana romarska cerkev na Sveti Gori in frančiščanska cerkev na Kostanjevici, kjer je tudi grobnica Bourbonov, v bližnji Vipavi pa sarkofagi iz Egipta. Potem je tu še Goriški grad (IT), ki je znan po Tolminskem uporu, dvorec Zemono, Devinski grad (IT), Miramar (IT) in še mnogo drugih... Za iskalce energetskih točk bi se tudi kaj našlo, najbolj znane pa so na Sveti Gori in v bližini Vitovske cerkve nad Vitovljami blizu Šempasa. So pa seveda tudi drugje. Tako da lahko vsak nekaj najde, ponudba je zelo raznovrstna, se pa prilagaja vsakemu posamezniku zase. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.