Skoči na vsebino

Slavni in b0gati

pokowc

Recommended Posts

Nic od tega, v bistvu...

Pomembno je imeti bogato zivljenje.

Ce si notranje bogat, te ne bogati slava ali denar.

S tem, da denar ne skodi, slava pa v bistvu ja.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

aha :palec:

bit slaven je lahko tudi negativno slaven :eek:

sem jest raje bogat kt pa slaven,sam glej,a ni vzporedno,če si bogat si istočasno slaven + -x:Dx

al pa živet s slavo in se naučit sprejemat poulične pozdrave in buljenje :eek: :O: xrolleyesx

si slaven že, ko se rodiš x:Dx

Od slave rataš odvisen.

Od keša pa tudi....

Nimam nič kaj od tega....lahko pa mirno, dolgo, res dolgo spim x^x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Mhm... dnar bi kr prav prišel.. Bi iz pufov vn prišli.. Pol pa bi si hiško postavila in jo opremila čist po svojem okusu..

Jst se ga ne bi branila no. Slava mi pa nč ne pomen. Mora bit tečno. Razen če se rad razkazuješ in si rad občudovan. Bolj minusi ko plusi, mislim. Že tak si včasih full mir želim, pa ne živim tko strašno družabno življenje.. Včasih mi pač paše da nbenga ne vidim, pa da me vsi pr mir pustijo, razen partnerja seveda. x:)x Pol pa pridem med najine stene, pa nrdim uffff... in se tak free počutim!

mushi

Mushi

Nehvaležno vprašanje , oziroma "neresno".. to ali to.. drugače te sesujem x;)x ..

Nič od tega, za moje pojme.

Najboljše je imeti mirno, zdravo življenje, ne preveč denarja, slave ravnoprav(tolk, da te poznajo nekateri..).. Denar dolgoročno nikomur ne prinaša nič dobrega, slava pa tudi ne..

Denar ? Ah, vse je relativno. Kolko mora biti tega denarja, da je nekdo bogat. Za naše razmere verjetno.. lastna bajta, ali luksuz stanovanje, kakšen "merđo", pa obvezno vikend na morju, pa jahta... To ti je že bogataš .. Čeprav tudi za "zunaj" to ni mala malca ..

Slava ? Ah, sem lani gledala našo Helenco na morju.. se je skrivala kot da bi bila duh.. Ves dan je ji je možiček čuval otroka, se z njim kopal.. (njega pozna manj ljudi).. A je vredno ?

jaz nikomur ne zavidam slave, najmanj pa denarja..

Bog jih živi..

Brez enega ne gre drugo. Slavni ljudje so bogati, pa ne mislim v denarnem smislu. Bogati v sebi kot osebnosti.

Imamo pa precej slavnih, ki pa so samo denarno bogati. Hollywood na primer je primer slavnih ljudi, ki so zelo, zelo revni v notranjosti.

Ja sam ka mali pao s lipe

• 1 month later...

če je nekdo slaven in bogat in se ne more odločit, kaj bi raje izbral, se jaz toplo priporočam. Za denar namreč.

Koliko ga je dovoloj? Za mene toliko, da mi ni treb hodit v služo, da grem v trgovino in kupim kar hočem, pa čeprav ne potrebujem, se danes spomnim, da bi jutri šla nekam, v en kraj na tem planetu in jutri sem že tam, vse 1. razred,... in veste še kaj je meni bogastvo? da lahko kupil darilo za druge, s katerim sem jaz zadovoljna, ker verjamem, da bodo z njim zadovoljni tudi drugi. Tako darilo dam s takšnim veseljem x:Dx

slaven ali bogat, to ni več vprašanje,....

kaj čem, če pa javno priznam, da mi je veliko do denarja x;)x

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...